Pelene, kai jau turėsit visas dėžes, labai lauksim foto kaip visos jos sudėtos atrodo .
Jau ir aš noriu city greitosios . Turbūt reikia džiaugtis, kad šalia mūsų jos nėra atpigintos .
QUOTE(musyte08 @ 2013 01 25, 11:37)
Kad ir mergaites zaidzia su masinytem.Manoji nepaleidzia greitosios,friends nustume i sali,tik mergaites masinose ir lektuvuose sedi.Man trupuciuka per saldu friends pasidare.Norisi ir city rinkiniu.Pagalvojau,kol dar maza,gali zaisti,prades eiti i mokykla,tada pasikeis.Manau nepasidarys blogiau,kad zais lektuvais,masinomis.Dabar uzsisake helicopterio is lego city.Idomu ji imanoma su nuolaida rasti?
[img
[img
Man asmeniškai irgi labiau už friends patinka klasikinės lego, bet čia man , mergaitėms kitaip gal atrodo. Manoji dvylikametė friends serija labai žavisi, bet ji neperkonstruoja, neperdaro, sustato rinkiniais, tik mergaitės juda iš vietos į vietą. Tai man atrodo lyg trūkumas, kad bijo keisti, įterpti savo. O va, su paprastais lego ar dabar ypač duplo prigalvoja, kuria, stato .
Šitas http://www.assorti.l...-m-vaikams-4429 rinkinys ir mano svajonių sąraše.
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 12:50)
Papildyta:
Klepesova, su gimtadieniu
Siaip man visad visko reik, kas labai gera kaina ir ko neturim, bet taip kad eit specialiai del manes, neverta. Cia as tik reguliariai pasukauju, kad gal kam istrigs mano sukavimas ir netycia prie progos, gal ir paims kartu sau pirkdamas
Siaip man visad visko reik, kas labai gera kaina ir ko neturim, bet taip kad eit specialiai del manes, neverta. Cia as tik reguliariai pasukauju, kad gal kam istrigs mano sukavimas ir netycia prie progos, gal ir paims kartu sau pirkdamas
dekui uz sveikinimus
ok - jei kartais prisiruosiu jums reik arba siuksliavezes arba greitosios- paimsiu- irjei persigalvosit- ir ne beda turiu kam padovanot net DAUG turiu kam padovanot: net 3 asmenis vienai mergytei 9 bet jin nemokes sudet- nieko tokio tete paireiks, vienam berniukui 7 ir kitam ir 9... problemu jokiu- lego pertekliaus nebuna tai paimsiu jei ka- jei rasiu iki sekmadieni parasysiu ...
o del vaiko pazinimo- mano dukra nu zaidzia ir su masinelemis- taciau paskutiniu metu labai sumergaitiskejo- nori zaisti tik su mama, nori but mergaite- tokia PERSALDINTA niekad tokia nebuvau bet tyliu- vaikui reik laisves- pas ja net triusikai atsiprasnat grazu tik tai kas rozinio arba kas su : kitemis, princesemis, blizguciais kaspineliais" friends rinkinys jai ne per saldus- jinai is viso susirinkusi visas rozines, geltonas kaladeles ir apsikabinusi sako : cia mano: net medziams jinai naudoja tik sviesiai zalias kaladeles nes tamsiai zalios berniukiskos as nezinau kartais misliju kaip pas tokia mane (kuriai sijono neuzdesi, medziai visi kieme mano buvo iki 18m... leles tik del grozio- namie ir paliekamos tam kad turiu- bet nezaisdavau- as is vis vaikysteje zaisdavau tik su vaiduokliukaisskuduru prikimsi i didesni skudura- apmuturiuoji ir "lele" pati mylimiausia graziausia- ir uzsidariusi spintoje zaisdavau- pasilikdavau plysiuka maza orui ir viskas... ir stai dukra: barbytes, jei lego friends, monstriukes- viskas tur but su sijonais, jei su kelnemis lele- neidomu. mano dukra is viso viskas kas rozinio, permatomo, viskas kas mergaitiska, suniukai katciukai mazi zaisliniai, nu trumpiau ca ne mergaite o MERGAITE tikras glamuras- o as pakest negaliu viso to... bet tyliu sypsausi ir tyliu, ka tensypsausi PERKU ir tyliu
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 12:52)
dekui dekui
QUOTE(Kačia @ 2013 01 25, 13:20)
Mes lego dezese, tiki smulkius legucius laikom. Duplo kaladelem labai jau daug tu deziu reiketu
Mes lego dezese, tiki smulkius legucius laikom. Duplo kaladelem labai jau daug tu deziu reiketu
dekui
o mes lego laikom... batu dezuteje aplipdytoje o duplo laikom siek tiek didesneje plastmasineje kuria gavom per ta nemokama rengini Vilniuje- Dekui daugiau gyveinme neisiu i nemokamus labdaros renginius (o kad labdaros supratome tik nueje) kazkoks kosmaras...
QUOTE(musyte08 @ 2013 01 25, 09:37)
Kad ir mergaites zaidzia su masinytem.Manoji nepaleidzia greitosios,friends nustume i sali,tik mergaites masinose ir lektuvuose sedi.Man trupuciuka per saldu friends pasidare.Norisi ir city rinkiniu.Pagalvojau,kol dar maza,gali zaisti,prades eiti i mokykla,tada pasikeis.Manau nepasidarys blogiau,kad zais lektuvais,masinomis.Dabar uzsisake helicopterio is lego city.Idomu ji imanoma su nuolaida rasti?
Pritariu, mano keturmetei irgi labai patinka masinos, turim oro uosto rinkini, ten yra lektuvas ir greitosios helicopteris, tai megstamiausi zaislai jai. O is Duplo- Makvynas ir jo draugai, traukinys. Megsta konstruot robotus, dinozaurus, lektuvus. Nedraudziu, ziuriu ir dziaugiuosi vaiko fantazija. O tik Friends ir man butu per saldu, per daug tos rozines Pastebejau, kad mazei paprasti Lego zmogiukai labiau patinka negu Friends mergaites. Su Friends zaidzia dicke, kartu su draugem stato kavines ir grozio salonus. O mazei dar neaktualu tokie zaidimai Taip kad pritariu, reikia ir mergaitems city rinkiniu, jei tik joms norisi.
Su pavydu ir as skaitau apie nuolaidas Jei atsidurciau dabar Maximoj, tikrai tusciom rankom neiseiciau...
Klepesova su gimtadieniu! Beje, siais metais man buvo panasiai kaip tau- pamirsau
QUOTE(meya @ 2013 01 25, 14:13)
SIAIS METAIS????
tai su praejusiu
Pempe12 į sveikatą, kad tik padėtų o Pelenės dėžes supokinau sustačiau į tašiuką, taip gražiai atrodė. mažiukas irgi atėjo padėt man rodos ilgai dar nedėsi nieko į tas dėžes, nes jos pačios bus kaip kaladėlės
o aš sergu su mažium, MB neveš niekur manęs taip, kad sedėsiu rami nors norėčiau freinds rinkinuko ir to kalnakasybos automobilio didziojo kaip sakoma panorėsiu ir praeis mes va vienos kitom pirkdamos numalšinam tą smalsumą ir apgaunam save,kad va nusipirkau, nesvarbu kad kitam
nufotkinau savo duplo atsargas kada pasirodysiu. o rūšiavimas tai gėris. aš kol kas batų dėžutes tam naudoju, eiisu va viena papuošiu gal kol miegos
o aš sergu su mažium, MB neveš niekur manęs taip, kad sedėsiu rami nors norėčiau freinds rinkinuko ir to kalnakasybos automobilio didziojo kaip sakoma panorėsiu ir praeis mes va vienos kitom pirkdamos numalšinam tą smalsumą ir apgaunam save,kad va nusipirkau, nesvarbu kad kitam
nufotkinau savo duplo atsargas kada pasirodysiu. o rūšiavimas tai gėris. aš kol kas batų dėžutes tam naudoju, eiisu va viena papuošiu gal kol miegos
O kiek gaunasi friends rinkinukas su ta dvigiba nuolaida? Tas miegamasis? Berods apie ji buvo kalbeta
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 25, 10:18)
OI, praejusiais ne taip parasiau
O su batu dezutem tai cia auksine mintis! kaip as anksciau nepagalvojau mes dar turim nuo saldainiu tokias nemazas dezes, tai friends jose gyvena. Eisiu dabar po namus ieskot batu dezuciu ir rusiuosim! O paskui gales mergaites pasipuost, apklijuot tas dezutes. O tai vis sukau galva, kaip cia savo kolekcija susitvarkyt. O specialiai dezutes pirkt kainuoja. Ai, dar visai smulkias detalytes galima laikyti plast. dezutese nuo ledu, bet i jas daug netelpa... Kaip dziaugiuosi, kad atradau sita temute su bendramintem mamytem
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 01 25, 12:40)
O kiek gaunasi friends rinkinukas su ta dvigiba nuolaida?
Pirmiausia reikia rast tokių atpigintų, man rodos nelabai ir yra... Nors kažkas kažkokį vieną lyg ir minėjo, bet pasirinkimo tai nėr...
Aš rūšiavimo pas mus neįsivaizduoju. Na čia atsižvelgiant į visą vaiko kūrybinį procesą. Greitai netektų kantrybės po tas atskiras dėžutes knistis, man rodos, o apie tvarkymą vėl atgal surūšiuojant tai nei kalbos negali būt, čia nebent tik sau žaidimo prisidaryčiau .
Klepesova, su gimtadieniu !
Dar pamirsau pagirti vaiku (ir mamyciu ) lego statinius kaip grazu paziureti! Ypac patiko didzioji Duplo parduotuve
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 25, 14:47)
Aš rūšiavimo pas mus neįsivaizduoju. Na čia atsižvelgiant į visą vaiko kūrybinį procesą. Greitai netektų kantrybės po tas atskiras dėžutes knistis, man rodos, o apie tvarkymą vėl atgal surūšiuojant tai nei kalbos negali būt, čia nebent tik sau žaidimo prisidaryčiau .
ne rusiuoju tik as ir tai: lego duplo atskiriu nuo lego mazuju...
dekui uz sveikinimus...
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 25, 13:03)
dekui uz sveikinimus
ok - jei kartais prisiruosiu jums reik arba siuksliavezes arba greitosios- paimsiu- irjei persigalvosit- ir ne beda turiu kam padovanot net DAUG turiu kam padovanot: net 3 asmenis vienai mergytei 9 bet jin nemokes sudet- nieko tokio tete paireiks, vienam berniukui 7 ir kitam ir 9... problemu jokiu- lego pertekliaus nebuna tai paimsiu jei ka- jei rasiu iki sekmadieni parasysiu ...
o del vaiko pazinimo- mano dukra nu zaidzia ir su masinelemis- taciau paskutiniu metu labai sumergaitiskejo- nori zaisti tik su mama, nori but mergaite- tokia PERSALDINTA niekad tokia nebuvau bet tyliu- vaikui reik laisves- pas ja net triusikai atsiprasnat grazu tik tai kas rozinio arba kas su : kitemis, princesemis, blizguciais kaspineliais" friends rinkinys jai ne per saldus- jinai is viso susirinkusi visas rozines, geltonas kaladeles ir apsikabinusi sako : cia mano: net medziams jinai naudoja tik sviesiai zalias kaladeles nes tamsiai zalios berniukiskos as nezinau kartais misliju kaip pas tokia mane (kuriai sijono neuzdesi, medziai visi kieme mano buvo iki 18m... leles tik del grozio- namie ir paliekamos tam kad turiu- bet nezaisdavau- as is vis vaikysteje zaisdavau tik su vaiduokliukaisskuduru prikimsi i didesni skudura- apmuturiuoji ir "lele" pati mylimiausia graziausia- ir uzsidariusi spintoje zaisdavau- pasilikdavau plysiuka maza orui ir viskas... ir stai dukra: barbytes, jei lego friends, monstriukes- viskas tur but su sijonais, jei su kelnemis lele- neidomu. mano dukra is viso viskas kas rozinio, permatomo, viskas kas mergaitiska, suniukai katciukai mazi zaisliniai, nu trumpiau ca ne mergaite o MERGAITE tikras glamuras- o as pakest negaliu viso to... bet tyliu sypsausi ir tyliu, ka tensypsausi PERKU ir tyliu
Kaip apie mano parašėt o prie tų friends rinkinių galėtų melstis neatsitraukdama
Papildyta:
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 01 25, 13:40)
O kiek gaunasi friends rinkinukas su ta dvigiba nuolaida? Tas miegamasis? Berods apie ji buvo kalbeta
apie 17,50