Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 10:17)
Būtinai sau, būtinai  . Aš šiandien tikrai sau ką nors atsidarysiu  blush2.gif  , kad daug seniau pirktų gėrybių gavau.
Su gimtadieniu, Klepesova, gražios dienelės 4u.gif
user posted image

kokios grazios tos gelytes cia ju prikelet ir as savo bernuzeliui (arba sau) uzsinorejau rolleyes.gif o ne, dar vienas noras doh.gif
beje, su gitadieniu ir nuo manes, klepesova, tik nemoku paveiksleliu ikelti unsure.gif uztat balioneli siunciu 4u.gif
bet ir siaip ziuriu, kokiu idomiu dalykeliu yra mergaitems. o bernams tik visokie baubai. kaip as noriu mergaaaiteeesss wub.gif ot pripirkciau lego friends. o dabar negi sunui pirksi. sunus visokius tankus, masinas ir pan stato. o taip butu smagu koki gelyneli pastatyti ar kokia iskyla, zodziu, smagumelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 25 sausio 2013 - 10:26
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 09:34)
koks grazus miestelis ir prekybos centras  wub.gif  wub.gif

Pas mus irgi daug tu duplo, tos plastikines dezes piratu butu jau kokios 4 pilnos ir dar liktu, bet mes viska sumete i dydele,tik ieskoti maziam nepatogu, kuiciasi kuiciasi ir neranda ko reikia biggrin.gif tada visa isvercia ant grindu  doh.gif
gausime savo paskutinius pirkinius irgi reiks koki miesteli pastatyti maziams,nes kolkas tai tokias nesamones stato biggrin.gif

Todel labai gerai viska rusiuot i LEGO laikymo dezes tongue.gif - oi laukiu laukiu savo dezuciu papildymo, turetu po poros dienu but thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 12:17)
Būtinai sau, būtinai  . Aš šiandien tikrai sau ką nors atsidarysiu  blush2.gif  , kad daug seniau pirktų gėrybių gavau.
Su gimtadieniu, Klepesova, gražios dienelės 4u.gif

dekui- nereikejo gi... biggrin.gif
labai grazios gelytes- ir vazonikas labai super- mes turim panasu- is friends rinkinuko blush2.gif ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 25 sausio 2013 - 10:41

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 09:58)
Na, ką- lenkiuosi žemai žemai, ačiū ačiū Pelenei ir Natelei Sodinu Jus abi į šitą sostą wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Aciu, pempe wub.gif Jau kas su manim Tu is vis per daug sureiksmini nuo pat pradziu blush2.gif Ar viskas gerai su visom dezem?
Papildyta:
Klepesova, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Siaip man visad visko reik, kas labai gera kaina ir ko neturim, bet taip kad eit specialiai del manes, neverta. Cia as tik reguliariai pasukauju, kad gal kam istrigs mano sukavimas ir netycia prie progos, gal ir paims kartu sau pirkdamas smile.gif

QUOTE(padraika22 @ 2013 01 25, 10:21)
kokios grazios tos gelytes cia ju prikelet ir as savo bernuzeliui (arba sau) uzsinorejau rolleyes.gif o ne, dar vienas noras doh.gif
beje, su gitadieniu ir nuo manes, klepesova, tik nemoku paveiksleliu ikelti unsure.gif  uztat balioneli siunciu 4u.gif
bet ir siaip ziuriu, kokiu idomiu dalykeliu yra mergaitems. o bernams tik visokie baubai. kaip as noriu mergaaaiteeesss wub.gif ot pripirkciau lego friends. o dabar negi sunui pirksi. sunus visokius tankus, masinas ir pan stato. o taip butu smagu koki gelyneli pastatyti ar kokia iskyla, zodziu, smagumelis wub.gif

Zinok, vel reik savo vaika pazint- gi ir kai kurie berniukai megsta mergaitiskais rinkiniais zaist wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 10:39)
Todel labai gerai viska rusiuot i LEGO laikymo dezes  tongue.gif - oi laukiu laukiu savo dezuciu papildymo, turetu po poros dienu but thumbup.gif

oi ne man tos dezes permazos,nebent zmogeliuku kruva tik tilptu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 25, 09:53)

misliju gal nusiausti sau lego nusipirkti... ka cia vien vaikams... arba kokia dezute isitraukti...

Su tortadieniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 10:51)
oi ne man tos dezes permazos,nebent zmogeliuku kruva tik tilptu  biggrin.gif

As kalbu apie rusiavima spec daliu- pvz vienoj zmoguciai, kitoj gyvunai, trecioj gelytes, ketvirtoj smulkios detales kaip kastuveliai, sakes, penktoj baldeliai ir t.t., kad nereiktu knaisiotis po koki 10dideliu deziu. Nes tikrai atsimenu kaip kosmara-kol kazkas surandama, ir pavargstama, ir betvarke doh.gif O dabar gerai-reik kokio zmogiuko, zmogiuku deze patikrina, reik gyvuno- gyvunu deze ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 10:50)
Aciu, pempe wub.gif  Jau kas su manim Tu is vis per daug sureiksmini nuo pat pradziu  blush2.gif Ar viskas gerai su visom dezem?

Na, jau, per daug sureikšminti neįmanma biggrin.gif .
Vienas kalendorius truputį įlenktas, bet tikrai truputį, o šiaip viskas liuks. Žiūriu, neatsižiūriu, džiaugiuosi 4u.gif . Tokį kelią atkeliavo.
Ir tomiikei labai ačiū user posted image, dalyvavo procese biggrin.gif .

O ir lego saugojimo dėžes gavau iš Natelės, tai dabar dilema- ką jose geriau laikyti- lego ar duplo ax.gif . O visą ryt jos tarnavo kaip linksmi laiptukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 sausio 2013 - 11:21
Klepesova, su gimtadieniu birthday.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 11:52)
oi ne man tos dezes permazos,nebent zmogeliuku kruva tik tilptu  biggrin.gif

Mes lego dezese, tiki smulkius legucius laikom. Duplo kaladelem labai jau daug tu deziu reiketu doh.gif
Atsakyti
Kauno maximoj bazej is city nukainuoti policijos sraigtaspasrnis ir kalnakasybos masina didele. Ir keli is star var. Visi kiti city ir keli friends pilna kaina. Dar Unico keli yra - cia kur duplo dydzio - su kibireliu ir su masina. Rozines serijos
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2013 01 25, 11:20)
Klepesova, su gimtadieniu  birthday.gif
Mes lego dezese, tiki smulkius legucius laikom. Duplo kaladelem labai jau daug tu deziu reiketu doh.gif

tai vava, man geriau tegu paiesko, negu simta deziu bus isrikiuota doh.gif

Gal kokia viena tik zmogiukam ir gyvuneliam nieko butu,bet noriu paprastos tokios permatomos.
Atsakyti
Su gimtadieniu , Klepesova. 4u.gif

Kad ir mergaites zaidzia su masinytem.Manoji nepaleidzia greitosios,friends nustume i sali,tik mergaites masinose ir lektuvuose sedi.Man trupuciuka per saldu friends pasidare.Norisi ir city rinkiniu.Pagalvojau,kol dar maza,gali zaisti,prades eiti i mokykla,tada pasikeis.Manau nepasidarys blogiau,kad zais lektuvais,masinomis.Dabar uzsisake helicopterio is lego city.Idomu ji imanoma su nuolaida rasti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 11:23)
tai vava, man geriau tegu paiesko, negu simta deziu bus isrikiuota doh.gif

Gal kokia viena tik zmogiukam ir gyvuneliam nieko butu,bet noriu paprastos tokios permatomos.

man asmeniskai labai atsibosdavo tvarkyt balagana + dar padet ieskot, ko reik. o dabar viskas aisku ir sutvarkyt lengviau- ir vaikai zino patys kur ka sudet. turim dar tik 5dezes ir berods ar tai 15 deziu jau pakeliui thumbup.gif - jei ne daugiau g.gif cia irgi uz viska ACIU ACIU ACIU Jurgai, Natelei ir Tomikei oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Tiesa, dezes gi neisrikiuotos- jos susideda viena ant kitos- ir tarnauja kaip didelis konstruktorius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 25 sausio 2013 - 11:41