Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 23:16)
Oo, patiktų thumbup.gif . Ieškočiau įdomesnių detalikių, arba galėčiau padėti išskirstyti  bigsmile.gif  . Arba Natelei padavinėčiau, kad greičiau statytų  biggrin.gif

lotuliukas.gif Oi smagumelis butu thumbup.gif , o vyrai kad kikentu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 24, 23:16)
O ar iš jūsų buvot kas nors Danijos ar Vokietijos legolende? Gal papasakotumėt ką nors? Ir įdomu, į kurį labiau verta važiuoti, ar skiriasi jie kažkuo.

Buvom Vokietijos. Kiek teko skaityt, tai skiriasi medziu dydis (cia pavesio atzvilgiu), nes Danijos senesnis gerokai, tai pavesio daugiau. Ir atrakcionai gal kiek idomesni naujajam g.gif - bet cia nezinau, kieno nuomone skaiciau ir ar tiesa, bet gali buti, nes naujesnis yra naujesnis. O siaip, nepamenu daugiau. Yra ten ir sveriamu lego detaliu parduotuvele. Man labiausiai patiko ten, kur indukais pardavinejo (prisirenki induka norimu ir 8 eur lyg sumoki g.gif. Vyrai mano nebesulauke manes lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 25 sausio 2013 - 08:06
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 25, 03:40)
ash dabar mastau ar apsimoka imt shios devetus  g.gif

nes turim ish ju ta su zuikiu ir su tigru  g.gif  mergaitei lyg tu policininku nereikia, noriu tik senelius nupirkt, o ju vienu neparduoda  g.gif
nauji man pigiausi apseis 30 lt - ir teks 2juose pardese apsilankyt  schmoll.gif  o parduotuviu ash nemegstu  schmoll.gif nes ten butinai dar ka nors uzhmatysiu, tada dar beleko pripirksiu  doh.gif  blush2.gif

jei visko reiketu, tai imciau (turim ta ukininko keturrati ir policininka ant motociklo su sviesoforu - smagus dalykai), bet jei reikia tik keliu konkreciu, tai geriau tuos konkrecius pasiimti is parduotuves wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 24, 23:32)
Natele, klausei, kodel keleivinio lektuvo pas Tave neprasiau, kai su akcija kazkur matei. Na zinok tikrai nepamenu, kad temoj kalbejot apie tai  unsure.gif
Papildyta:
Ai, zinai kaip buna - nera ir nereikia  irnesakyk.gif As panoresiu ir praeis- svarbu vaikai neskaito, ka cia rasom  biggrin.gif

Kiek placiai kalbejom tai nepamenu, bet gal vilmux g.gif , rase, kad yra Akropolio maximoj butent cia, temoj. Ir kaina minejo.. As irgi buvau nuziurejus, jamam sulaukiau ir ciupau sau ir kitoms - gavos su dviguba nuol. Gaila, kad neuzmatei, butu kaip tik visoms norejusioms buve verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2013 01 24, 23:26)
As tai nezinau, kiek pas mus lego duplo, nes neskaiciavau- ir neskaiciuosiu, nes laaabai jau daug  doh.gif

As pajegciau suskaiciuot, nes maziau pas mus turetu but, kadangi per velai sunui pradejau pirkt, tai ir persimetem gan greitai i mazuosius legus.
dabar mazikeis sukrauta viskas i viena deze, o kiti isvezti...
Pries pusmeti, kai tvarkiau, tai blokiuku kruopsciai sumautu ir glaudziai sudetu i deze su langiukais ir padukais-stogiukais buvo pilna plastikine piratu deze, kur dangtis kaip skrynios -gaubtas toks. ir mazdaug dar puse dezes kito gerio. Nors siaip, kada vel tvarkant, idomu butu ir suskaiciuot. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 24, 23:33)

Tiesa, pateikiu ataskaita del to pirkimo is kartuskos. Siandien vaikuciai gavo papildyma prie savo kolekcijos vyresnelio gimtadienio proga - duplo traukinio begiu, sankryzu ir svarbiausiai antro traukinuko. Tik tas traukinukas yra senesnis ir ka jus galvojat, jis puikiausiai reaguoja i ta strelkute kur dedasi ant kelio - jei uzvazioja ant jos, kai ja padedi priesinga krimpimis, tai jis sustoja ir vaziuoja atgal. Tai va - naujas traukinys, kuris yra rinkinuke 5608 to nedaro, arba daro retai, kai kelias labai jau tiesus. Vat ir patobulino  doh.gif ,

va kaip kruopsciai papasakojot thumbup.gif . Neverta tada ieskot pirkt tu daikciuku, turint nauja traukinuka. O tos begio detales su raudonu stopu, kur slankiojas, nebandet su nauju traukinuku?
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2013 01 24, 23:42)
1. Manes tai duplo nedomina, nes pas mus ju per daug ir taip  doh.gif va kai parase apie siuksliaveze, greitaja,tai rodos skrisciau LT, jei galeciau...

Pas mus tik sunkvezimiu tos pacios serijos maciau vakar praeidama kruvele, bet ir tai nebegaleciau nupirkt - neturiu kas isleistu, o su mazaja autobusu tikrai nevaziuosiu - ligu bijau...neskelbe musu mieste dar gripo epidemijos, bet serganciu pazystamu labai daug...
Papildyta:
QUOTE(n/a @ 2013 01 25, 09:07)
jei visko reiketu, tai imciau (turim ta ukininko keturrati ir policininka ant motociklo su sviesoforu - smagus dalykai), bet jei reikia tik keliu konkreciu, tai geriau tuos konkrecius pasiimti is parduotuves wink.gif

Jo, pritariu - jei reiktu visko, tai imciau, nes manau, kad bus kaip nauji, nenuzaisti (rinkinukai tik buve ar dar esami prekyboj). Imant atskirai ir ivertinus -su masina ir motociklu po 11Lt, mazuosius po 5Lt, su vistyte 8Lt - manyciau gera kaina gaunas tas 50Lt.
Bet jei dalies nereikia, tai net nezinau g.gif
Atsakyti
ar man vienai netaip rodo? Ant dezutes 4201, o antraste ir kaina 4202
cia
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 01 25, 05:22)
Va jei kaip sito rinkinuko reiketu 4202.Gal kuri mamyte butu geriausia is Klaipedos galetu prigriebt man si rinkunuka,

deja, bigas man visai kitame miesto gale nepakeliui (vakar buvau islekusi i zmones biggrin.gif ), galiu tik tuos kurie liepojos g yra
Papildyta:
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 01 24, 22:10)

O CIA MUSU MIESTELIS-KAIMELIS ax.gif

nieko sau koks miestas bigsmile.gif
ir man reiktu toki sulipnti, tik kad man niekas neleidia statyti - viskas pagal ju fantazija turi buti biggrin.gif
Atsakyti
koks grazus miestelis ir prekybos centras wub.gif wub.gif

Pas mus irgi daug tu duplo, tos plastikines dezes piratu butu jau kokios 4 pilnos ir dar liktu, bet mes viska sumete i dydele,tik ieskoti maziam nepatogu, kuiciasi kuiciasi ir neranda ko reikia biggrin.gif tada visa isvercia ant grindu doh.gif

gausime savo paskutinius pirkinius irgi reiks koki miesteli pastatyti maziams,nes kolkas tai tokias nesamones stato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 07:34)
nes kolkas tai tokias nesamones stato biggrin.gif

biggrin.gif bet to nesamones wub.gif wub.gif wub.gif kokios mielos mamai yra, svarbu procesas thumbup.gif o kai vienas paskui pastato kazka labiau i "samone" bigsmile.gif wub.gif ateis laikas ir patys pagal instrukcija statys thumbup.gif viskam savas laikas, as del to ir fotgrafuoju kai kuriuos darbelius, kad butu palyginimui - tobulejimas biggrin.gif atminciai
nes viskas pasimirsta nors atrodo tikrai atsiminsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 25 sausio 2013 - 09:48
sveikos gyvos... smile.gif
user posted image
kaip legomanes gyvenat? grazus rytas- siandien planuoju gal nusiausti kur- save pasveikinti- dukters nevedziau i darza... tai ziuresiu smile.gif
planavom mano gimtadienio proga vaziuot iki makdonaldo bet kad dukra pikta kaip sirse o sunus ves su tempera tai nemanau kad pavyks...
parduotuveje savo nebuvau (man taip ir neatrase ar reik tos ligonines masineles ar nereik... tai ir misliju- kadangi mano gimtadienis cool.gif neikur neisiu ilgiau lovoje pagulesiu. bet jei prireiks galiu tikrai paimti (jei dar bus) vis tiek jau subludijau torto neisikepiau tai reiks koki pyrago gabala nusipirkti...
is karto sakau- galit nesveikinti- pati buvau pamirsusi kad mano gimtadienis- vyras primine- gan oroginaliai pasveikino... originaliai.
"vaikai eikit budint mamos jos gimtadienis- pati kalta lotuliukas.gif " tai va tiek...
misliju gal nusiausti sau lego nusipirkti... ka cia vien vaikams... arba kokia dezute isitraukti...
Atsakyti
Na, ką- lenkiuosi žemai žemai, ačiū ačiū Pelenei ir Natelei Sodinu Jus abi į šitą sostą wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
kokios fainuoliskos kedutes.... fantastika. reiks man kazka tokio padaryti dukters friends lelems- pabandyt
Nors friends nelabai tiks- ju uzpakaliukai nesitvirtina prie detaliu- tik kojytes tai joms reik istisiniu be dantuku (snapeliu)
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 10:58)
Na, ką- lenkiuosi žemai žemai, ačiū ačiū Pelenei ir Natelei Sodinu Jus abi į šitą sostą wub.gif  wub.gif 

Na kaip mielai sesciau pasedet 4u.gif , man lego patys graziausi ir mieliausi tie, kur yra zalumos - gamtos wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 25, 09:53)
sveikos gyvos...  smile.gif

"vaikai eikit budint mamos jos gimtadienis- pati kalta  lotuliukas.gif " tai va tiek...
misliju gal nusiausti sau lego nusipirkti... ka cia vien vaikams... arba kokia dezute isitraukti...

Būtinai sau, būtinai . Aš šiandien tikrai sau ką nors atsidarysiu blush2.gif , kad daug seniau pirktų gėrybių gavau.
Su gimtadieniu, Klepesova, gražios dienelės 4u.gif
user posted image
Atsakyti