Na va duplo miestelis pastatytas Nezinau kiek kartu prireike, nes mazasis eina is paskos ir griauna, nes mama ne taip stato
Bet mazajam jau atsibodo zaist, reiks eit guldyt
Kazka norejau pasakyt, bet kol perskaiciau ka priraset, pamirsau
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 24, 23:54)
nu as pvz city pripirkau i ateiti
nu musu maksimoje dar 1 rinnkinukas buvo siandien greitosios- jei labai aktualu galiu ryt nueit. jis ten gaunasi 35lt. nesu tikra ar tikrai bus (nes buvo 3 rinkinniai as 2 siandien paemiau ) bet jei labai norit galiu ryt ryte prigriebti dukra iki darzelio vedant (jei dar bus)
nu musu maksimoje dar 1 rinnkinukas buvo siandien greitosios- jei labai aktualu galiu ryt nueit. jis ten gaunasi 35lt. nesu tikra ar tikrai bus (nes buvo 3 rinkinniai as 2 siandien paemiau ) bet jei labai norit galiu ryt ryte prigriebti dukra iki darzelio vedant (jei dar bus)
Ir vel pagundos nusipirkti i ateiti tu City. Siaip tai labai geros kainos gaunasi, oi oi oi. Na ziuresiu, gal i ukmerges maxima ryt nuleksiu, nes pakeliui man i masaza, ar kas zinot kokia ten situacija su tais city rinkinukais akciiniais
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 24, 23:12)
Ir vel pagundos nusipirkti i ateiti tu City. Siaip tai labai geros kainos gaunasi, oi oi oi. Na ziuresiu, gal i ukmerges maxima ryt nuleksiu, nes pakeliui man i masaza, ar kas zinot kokia ten situacija su tais city rinkinukais akciiniais
Rašiau jau, kad Ukmergės g. atpiginta yra tik duplo princesė su karieta. Kitų rinkinukų pasirinkimas šioks toks yra, bet viskas pilna kaina. Tikrai nepulčiau pirkti į ateitį jei dar nežaidžiat su city, bus dar ir tų nuolaidų didesnių (40 proc), ir tų rinkinukų kasmet naujų .
Ne į temą , bet labai noriu paklaust kur einat į masažus .
oi pa smus lego parodos irgi buvo grazios ir dydeles, dar dabar turiu nuotrauku su dydeliais statyniais litexpo budavo,gaila kad jau 100metu nebera
O jau ka kalbeti apie Legolenda mama buvo nuvezus,kiek ispudziu buvo reiks ir saviskius butinai nuvesti,bet norisi,kad dydesni butu
O jau ka kalbeti apie Legolenda mama buvo nuvezus,kiek ispudziu buvo reiks ir saviskius butinai nuvesti,bet norisi,kad dydesni butu
QUOTE(Pelene @ 2013 01 24, 20:42)
Aciu uz rupesti - man Vilnius, Kaunas labiau tiktu... Ninjago tai mes nezaidziam, va jei kokia siuksliaveze, greitoji. Bet ko as cia kalbu - nera ir nereikia
oi vietoje greitoji rasau gaisrine
nes mastau sau apie duplo gaisrine kur gauti papigai tai matyt ir automatiskai rasosi
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 25, 00:21)
Rašiau jau, kad Ukmergės g. atpiginta yra tik duplo princesė su karieta. Kitų rinkinukų pasirinkimas šioks toks yra, bet viskas pilna kaina. Tikrai nepulčiau pirkti į ateitį jei dar nežaidžiat su city, bus dar ir tų nuolaidų didesnių (40 proc), ir tų rinkinukų kasmet naujų .
Ups, matyt praleidau jusu zinute, nes vakar su vaikais per gydytojus varinejom, o siandien ruosiausi sunaus gimtadieniui, tai prie kompo pribegom galejau prisest. Na ziuresiu, tada i ukmerges maxe navarysiu, valio , pinigine gal liks sveika
O apie ne i tema, tai einu pas pazistama, nes noriu atsistatyt po dvieju gimdymu, labai jau buvau daug priaugusi, o ir pilvukas liko nemazas, Tik kad labai jau brangus malonumas, nezinau ar darysiu visa kursa, matyt reikes kelis padaryt ir sustot. Nes liksiu tada net be duonos kasnio.
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 24, 23:36)
stai ir mao mazylio prekybos centras, tik sese jau terora ivykde liko tik fotografija
[u
[u
Kaip gražu ir spalvinga . Ir koks didelis statinys
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 21:56)
Kaip gražu ir spalvinga . Ir koks didelis statinys
o svarbiausia paties beveik keturmecio sulipintas vien stogo plokstes sulipnti yra ka veikt (kolonomis reikia paremti )
jooo kaladeliu daug cia
oho kokie statiniai shaunuoliai.
mums iki miesto dar toli, ash statau mazhe paduoda kaladeles o poto viska greit sugriauna - nu arba leizhia pastoveti dienele ir tada jau kita diena griauna ir reikalauja kazhko naujo
ash dabar mastau ar apsimoka imt shios devetus
nes turim ish ju ta su zuikiu ir su tigru mergaitei lyg tu policininku nereikia, noriu tik senelius nupirkt, o ju vienu neparduoda
nauji man pigiausi apseis 30 lt - ir teks 2juose pardese apsilankyt o parduotuviu ash nemegstu nes ten butinai dar ka nors uzhmatysiu, tada dar beleko pripirksiu
kaip manot ar verta?
mums iki miesto dar toli, ash statau mazhe paduoda kaladeles o poto viska greit sugriauna - nu arba leizhia pastoveti dienele ir tada jau kita diena griauna ir reikalauja kazhko naujo
ash dabar mastau ar apsimoka imt shios devetus
nes turim ish ju ta su zuikiu ir su tigru mergaitei lyg tu policininku nereikia, noriu tik senelius nupirkt, o ju vienu neparduoda
nauji man pigiausi apseis 30 lt - ir teks 2juose pardese apsilankyt o parduotuviu ash nemegstu nes ten butinai dar ka nors uzhmatysiu, tada dar beleko pripirksiu
kaip manot ar verta?
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 24, 20:40)
vakar buvo nukianuoti, manau ir siandiena tokie pat, sitoje maximoje labai daznai buna kianuota ir taip
buvau akropolyje, tai ten visi duplo, tie patys lego PILNOMIS KAINOMIS
O Bige tai 4202 atrodo rinkinys virs 120 lt, kainavo,m dabar nukainuotas iki 84 lt atrodo, tai dar nuo tos sumos nuoliada butu jei kam reikia
http://www.google.lt...BGLH54QT05YGYDg
buvau akropolyje, tai ten visi duplo, tie patys lego PILNOMIS KAINOMIS
O Bige tai 4202 atrodo rinkinys virs 120 lt, kainavo,m dabar nukainuotas iki 84 lt atrodo, tai dar nuo tos sumos nuoliada butu jei kam reikia
http://www.google.lt...BGLH54QT05YGYDg
Va jei kaip sito rinkinuko reiketu 4202.Gal kuri mamyte butu geriausia is Klaipedos galetu prigriebt man si rinkunuka,galeciau pinigelius is kart i saskaitele permest,nes neturiu dabar galimybes iki Kl nulekt,o taip norisi siuo rinkinio.