QUOTE(n/a @ 2013 01 24, 17:02)
oi, greiciau praeitu savaitgalis ir baigtusi kalbos, kur koks lego su dviguba akcija Klepesova, speju, mindaugo maximoje buvote?
as sau ramiai paskaiciuoju, kiek kainuoja nuvaziavimas iki kitos maximos, ir niekur nevaziuoju nors siandien pro akropoli vaziavau ir neuzsukau
baisu, kai pagalvoji, tikrai legoholikes mes
as sau ramiai paskaiciuoju, kiek kainuoja nuvaziavimas iki kitos maximos, ir niekur nevaziuoju nors siandien pro akropoli vaziavau ir neuzsukau
baisu, kai pagalvoji, tikrai legoholikes mes
as ir skaiciuoju kiek kainuoja su nuvaziavimu...
Iki mindaugo maksimos man reiktu 2 stoteles vaziuoti arba per kiemus 30 min grubiai ejim (nu i kalniuka kol per perejjas) tai dar iki mindaugo maksimos as is vriednumo ir taupumo einu- 4lt man pakeleje nesimeto- uz juos ka nors sikanrniau vaikams galiu nupirkti- kitas atvejis kad uztrumka< ilgai kol nueinu kol apziuriu susibazuju kainas patikrinu- puse dienos sugaistu- o MB su vaikais visai nenor but- tai ir perku viska retai
siuos rinkinukus prigriebiau savojoje maksimoje- savanoriu pr netoli svedbanko kur- buvusi kauno parduotuve... jei kam aiskiau... va friends pas mus net su zibusiu nerasi- tik pacioje pradzioje buvo "net" 4 rinkiniai- vienodi- mia su lovyte... tai dukrai ir nupirkau cia dar pries kaledas...
va sakau MB:"eisiu gal as pasivaiksciot..." (cia namiokas kad iki mindaugo maksimos nueisiu) o jis man :"va namie vaiksciok- ir kartu sluota prigriebk... vaiksciodama... dulkes pravalysi....""