Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(n/a @ 2013 01 24, 17:02)
oi, greiciau praeitu savaitgalis ir baigtusi kalbos, kur koks lego su dviguba akcija biggrin.gif Klepesova, speju, mindaugo maximoje buvote?
as sau ramiai paskaiciuoju, kiek kainuoja nuvaziavimas iki kitos maximos, ir niekur nevaziuoju smile.gif nors siandien pro akropoli vaziavau ir neuzsukau  thumbup.gif

baisu, kai pagalvoji, tikrai legoholikes mes biggrin.gif

as ir skaiciuoju kiek kainuoja su nuvaziavimu...
Iki mindaugo maksimos man reiktu 2 stoteles vaziuoti arba per kiemus 30 min grubiai ejim (nu i kalniuka kol per perejjas) tai dar iki mindaugo maksimos as is vriednumo ir taupumo einu- 4lt man pakeleje nesimeto- uz juos ka nors sikanrniau vaikams galiu nupirkti- kitas atvejis kad uztrumka< ilgai kol nueinu kol apziuriu susibazuju kainas patikrinu- puse dienos sugaistu- o MB su vaikais visai nenor but- tai ir perku viska retai
siuos rinkinukus prigriebiau savojoje maksimoje- savanoriu pr netoli svedbanko kur- buvusi kauno parduotuve... jei kam aiskiau... blush2.gif va friends pas mus net su zibusiu nerasi- tik pacioje pradzioje buvo "net" 4 rinkiniai- vienodi- mia su lovyte... tai dukrai ir nupirkau cia dar pries kaledas...
va sakau MB:"eisiu gal as pasivaiksciot..." (cia namiokas kad iki mindaugo maksimos nueisiu) o jis man :"va namie vaiksciok- ir kartu sluota prigriebk... vaiksciodama... dulkes pravalysi...."" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 24, 15:11)
biggrin.gif kokie mieli sie zodziai man, reiks vyrui juos parodyti hihihi.gif
vien us princese ir vezimuka 22 norejo, bet pamasciau tuo paciu siuntimu jau uz 18  kaladeliu ir pakintus 8 lt primoketi verta

Tai aišku drinks_cheers.gif . Karieta be arklio buvo vakar dar pas kartuska. Raudona
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 13:24)
Tai aišku drinks_cheers.gif . Karieta be arklio buvo vakar dar pas kartuska. Raudona

biggrin.gif blush2.gif ai, ji man tokia neprincesiska ta karieta pas kartuska , per prasta mano geltonplaukei butu lotuliukas.gif turint tokia princese reik atitinkamos karietos, o kol kas jai ir brolio masinos, ekskvatorius manau tiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 24 sausio 2013 - 15:49
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 24, 15:48)
biggrin.gif  blush2.gif ai, ji man tokia neprincesiska ta karieta pas kartuska , per prasta mano geltonplaukei butu  lotuliukas.gif turint tokia princese reik atitinkamos karietos, o kol kas jai ir brolio masinos, ekskvatorius manau tiks  biggrin.gif

Na, ta karieta gal labiau karalienei motinai tiktų drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 16:06)
Na, ta karieta gal labiau karalienei motinai tiktų drinks_cheers.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Ten turbūt labiau vežimas nei karieta biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 14:06)
Na, ta karieta gal labiau karalienei motinai tiktų drinks_cheers.gif  biggrin.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 24, 14:46)
lotuliukas.gif Ten turbūt labiau vežimas nei karieta  biggrin.gif ?

oi, kai prisijuokiau.
del to tas vezimas ir be arklio liko matyt hihihi.gif
Atsakyti
Palaukit, nupaveiksluosiu saviškę kurią dieną, pamatysit kaip gražu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 17:21)
Palaukit, nupaveiksluosiu saviškę kurią dieną, pamatysit kaip gražu irnesakyk.gif

laukiam laukiam:)
Atsakyti
Siandien pirkau uz 35 lt. Lego city 4433 (Justiniskiu maximoje), gal kam pravers 4u.gif
http://www.yoyo.com/...-201-pcs-339982
Atsakyti
super - vat tokio neturim 4u.gif is sitos serijos siu metu turiu uzslepusi:
siuksliaveze
2vnt sunkvezimiu (vienas sunenui)
iskylautojo rinkini
greitosios pagalbos rinkini 4u.gif
ninjago motociklas geriausios drauges sunui...
plius yra lektuvelis ant vandens
duplo rinkinys (velykoms sunui )
unico rinkinys...(gimtadieniui sunui su masiniukais)

CHEBRA KADA MAN REWIKS VISKA ISDOVANOTI doh.gif ir dar skupailai negana dar norejau friends rinkinuko... doh.gif jauciu jei negausiu padovanosiu dukrai monstre ir arba lego iskylautojo rinkini arba lego greitosios pagalbos- nes ir vienam ir kitam yra zmogiukas MOTERA (mergaite ten jau nepavadinsi lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 14:10)

Mano, kai nori, moka ir atsargiai(na, ne kaip suaugęs, bet bent jau stengiasi), bet pastaruoju metu specialiai pradėjo viską griauti. Griauna ir sako: - Sesė sakys niuniuniu, sesė sakys negalima gjauti, sesė bajs mejgyte, sesė duos pej sikna, mejgytė negeha- o akys blizga blogietiškai, o rankos ir kojos vykdo griaunamąją veiklą devil.gif, o liežuvis tik mala  lotuliukas.gif

Jetau, kokia plepe lotuliukas.gif thumbup.gif , manoji tai ,,bagiede" tesako siatm reikale (begėdė).
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 14:22)
Bet taip yra paprastoje parduotuvėje su asmenine žinute. Aš klausiu apie internetinę. Ar aš ką ne taip supratau g.gif ?

Pagal lankstinuka, tai nuo siandien su visom kortelem 30pr. ir akcijinem. Tai gal ir internetinej tas pats?
Atsakyti
Oi kaip man kyla nervai beskaitant apie dvigubas nuolaidas blush2.gif pati jom pasinaudoti tai negaliu doh.gif Ne Lietuvoj esam ax.gif
Tai va ta proga siandien paskaiciavau musu turtus biggrin.gif
Lego duplo turim 655 vnt kaladeliu (langus duris skaiciavau atskirai) + rinkinukas su skaiciais dar neatiduotas stovi, nes vaikui per kaledas per daug lego buvo. Sake kad nebereikia jog Peledu senis atnestu, turim daug
O smulkiuju lego 2120. Su jais vaikas dar nezaidzia, mama zaidzia tongue.gif
Atsakyti