Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

Aciu, kad dalinatės vaizdais 4u.gif Atsidariau žemėlapį ir aiįkinuosi, kur čia visos minėtos vietos. Keliaujant balandžio mėnesį jaučiu, dėkingas oras būna. Vasarą su vaikais per karštį gal ir ne visur teks pabuvoti, bet dabar norisi visur, dūšia atsigauna bežiūrint į tokius grožius. Ačiū dar kartą 4u.gif
Papildyta:
Rodini parkas tai tikrai viduramžiais dvelkia. O kalithea springs, tai čia kas? g.gif Kas dar žino, kad drugelių sezonas tam slėnyje?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 03 07, 13:23)
Rodini parkas tai tikrai viduramžiais dvelkia. O kalithea springs, tai čia kas? g.gif  Kas dar žino, kad drugelių sezonas tam slėnyje?

Kalithea Springs, ale buvus sanatorija. Dabar ten atrenovuotas pastatas, grazus vaizdai. yra mazas papludimiukas, kavinuke.

Cia gali paziuret daugiau nuotrauku is ten:
http://www.kallithea.......=44&lang=en

gal jei jis butu toli, specialiai ten nebutume vaziave, bet jis mums buvo prie pat, tai apsilankem.
Atsakyti
čia jau prirašė ką pamatyti. mums dar labai patiko grįžinėti keliuku prie juodai pažymėtų kelių. greičiau nebus, nepalakstysit, nes vingiuota, kalnuota, bet įspūdingai atrodė sudegęs miškas. stovi juodi kamienai, kaip kokiam fantastiniame filme. labai didelis plotas išdegęs
user posted image

dar dėl lankytinų mokamų objektų - būtinai važiuokit pirmoje dienos pusėje. nes dauguma dirba tik iki 14-15 val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 07 kovo 2013 - 13:51
QUOTE(trojana @ 2013 03 07, 13:33)
Papildyta:
nu susibiesinau eilini syki su rynairu. Skrydis 14:50 dieną, Rode 18:00...Prarandi visa dieną. Susiderini viską ir pakeičia...

Aš tikiuosi, kad atstatys atgal skrydžių laiką, į Kosą prieš pusantros savaitės buvo iš rytinio skryždio pakeitę į vakarinį, bet šiandieną žiūriu vėl atstatė atgal biggrin.gif tad labai tikiuosi, kad atstatys ir į Rodą cool.gif juolab, kad net neatsiuntė pranešimų apie laiko pakeitimą, tiek į Kosą, tiek į Rodą, vadinasi patys dar neapsisprendę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2013 03 07, 15:45)
Aš tikiuosi, kad atstatys atgal skrydžių laiką, į Kosą prieš pusantros savaitės buvo iš rytinio skryždio pakeitę į vakarinį, bet šiandieną žiūriu vėl atstatė atgal  biggrin.gif tad labai tikiuosi, kad atstatys ir į Rodą  cool.gif juolab, kad net neatsiuntė pranešimų apie laiko pakeitimą, tiek į Kosą, tiek į Rodą, vadinasi patys dar neapsisprendę  biggrin.gif

mums į Kosą kai pakeitė (iš rytinio į vakarinį) - atsiuntė pranešimą.
Atsakyti
vacation1.gif

Braskyte 26 - balandzio 13-20, Blue Bay Beach
ritka1974 geguzes 18 Mareblue Kosmopolitan
Tauskalyte , gegužės 25 į Blue Bay Deluxe Complex Rhodes Waterpark
Neringasha, birzelio 14-21 Miraluna vilage and spa
inrinke 06 22- 07 06 Miraluna Resort 5*(Kiotari)
Radvilė Liepos 19 - 26, Lomeniz
zylute1 - rugsėjo 21-28 Blue Bay Deluxe Complex Rhodes Waterpark
mam2ka - birželi, Sunshine Rhodes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 07 kovo 2013 - 15:58
QUOTE(mam2ka @ 2013 03 07, 15:45)
Aš tikiuosi, kad atstatys atgal skrydžių laiką, į Kosą prieš pusantros savaitės buvo iš rytinio skryždio pakeitę į vakarinį, bet šiandieną žiūriu vėl atstatė atgal  biggrin.gif tad labai tikiuosi, kad atstatys ir į Rodą  cool.gif juolab, kad net neatsiuntė pranešimų apie laiko pakeitimą, tiek į Kosą, tiek į Rodą, vadinasi patys dar neapsisprendę  biggrin.gif

KAi atsiuncia pranesima, jei sutinki su pakeitimu, reikia kazkaip patvirtinti? g.gif Nes mano emailas pasikeite, ir as negausiu nieko senuoju adresu...Man tai rytinis skrydis geriau irgi butu.
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 03 07, 17:57)

as tikiuosi, kad ir neateis el.laiskas, kad bus kaip su skrydziu i/is Koso, viltis mirsta paskutine biggrin.gif
Atsakyti
Kur ziurite skrydziu laika? Kuriuo tiketi g.gif Nes ryanair psl.nurodytas vienas, Kauno oro uosto tvarkarastyje pagal reiso Nr. - kitas. Man siai dienai labai patinka Kauno, nes rytinis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar gavau ryanair pranesima kad pakeisti laikai, ir pirmyn ir atgal (04.13-20).
Buvo i prieki ryte, gryzt irgi apie pietus, o dabar padare i prieki vakare, bet gryzti irgi 21.45 vakare. Tai sumoj laikas panasiai gaunasi, aisku geriau kai pirma diena anksciau buni smile.gif

Manau kad neatkeis, kiek esu susidurusi, kai jau atsiuncia pranesima, tai galutinis.
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2013 03 08, 08:15)
Sveikos,

vakar gavau ryanair pranesima kad pakeisti laikai, ir pirmyn ir atgal (04.13-20).
Buvo i prieki ryte, gryzt irgi apie pietus, o dabar padare i prieki vakare, bet gryzti irgi 21.45 vakare. Tai sumoj laikas panasiai gaunasi, aisku geriau kai pirma diena anksciau buni  smile.gif

Manau kad neatkeis, kiek esu susidurusi, kai jau atsiuncia pranesima, tai galutinis.

Reikia patvirtinti sutikimą su laiko pakeitimu, ar ne? g.gif Nes neturiu senojo emailo, i kuri man ateitų pranešimas.
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 03 08, 08:48)
Reikia patvirtinti sutikimą su laiko pakeitimu, ar ne?  g.gif Nes neturiu senojo emailo, i kuri man ateitų pranešimas.

ne, nieko patvirtinti nereikia.
Atsakyti