Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

kelione Egejo pajuriu wub.gif
Smagu vaziuoti salos viduriu, kai posukys aplink kalna 130% ar net didesniu kampu smile.gif o zenklo jokio arba jis vos ne ties paciu kampu pastatytas, zodiu man extrymas nerealus buvo, kai privaziuoji posuki ir nezinai kas uz juo biggrin.gif bet po triju tokiu posukiu perpranti ir viskas ok .
Mes taip pat gyvenome Ialyssos, sala aplankeme per 5 dienas, buvome pasirinke marsrutus, kad uztektu pusdienio, nesiekeme maximumo ax.gif sala nera didele, ja galima paprastuoju budu aplankyti/apvaziuoti is bet kurios salos vietos. Salos kelio zemelapius gavome viesbutyje bei is auto nuomos.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 02 22, 20:10)
nu ir as is Kretos baisu fotkiu neturiu. Dar man toks  klausimas  blush2.gif pvz., vaziuojant tais klaikiais kalnu keliais, nesutikom priespriesa nei vienos masinos karsta.gif , tai cia mums a la pasiseke, ar tiesiog ten vienpusis eismas (jokiu tai liudijanciu zenklu nemaciau) ir skirtingosm kryptims atskiri keliukai  g.gif Siaip ar taip as  nenoreciau tokiam kely vairuot schmoll.gif 

Mes planuojam  vaziuot birzelio menesi . Dar tebesvarstau kuri kranta pasirinkt, Egejo ar Vidurzemio. g.gif Na, kad but normaliausiai viska pasiekt  biggrin.gif

Nuo Lindos iki Kiotari krantas akmenuotas.Man nepatiko.Vaziuodavom i Parasonisi maudytis.
Atsakyti
Mes skridom Raynar iš Karmėlavos, tai ten vaikščiojo vyrukas, kuris siūlė ekskursijas Rode bei dalino nemokamai žemėlapius. rolleyes.gif Tai mes žemėlapiu pasinaudojome biggrin.gif o ekskursiją užsisakėme jam pasiskambinę - plaukėme į Halki. (mažiems vaikams nėra ką veikti - tiesiog diena ramaus poilsio: vyrai žvejojo, moterys - deginosi ir maudėsi, veliau pietavome žuvų restoranėlyje). Patiekalas gerokai apvalgytas jau.....
[attachmentid=231370]

O vietelė tai tokia rami.... smile.gif
[attachmentid=231371]
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 02 22, 18:14)
A jei toks kelias, tai nebijosiu lotuliukas.gif

As turiu omeny, kai kyli i virsu lyg liptum sraigtiniais laiptais doh.gif  Kretoje kalnuose buvo tokiu n...
Papildyta:
Na, pvz., siame zemalapyje gelsvai  suzymeti keliai  turetu buti pagrindiniai ir normalus ?user posted image

Lyginant su kai kuriais Kretos keliais, Rode tokio ekstrymo nebuvo wink.gif
Atsakyti
kiekvienam savi keliai ir potyriai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2014 02 22, 22:55)
kiekvienam savi keliai ir potyriai  4u.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif Svarbu, kad netruktu geru ispudziu wink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(mam2ka @ 2014 02 22, 21:13)
sala nera didele, ja  galima paprastuoju budu aplankyti/apvaziuoti is bet kurios salos vietos. Salos kelio zemelapius gavome viesbutyje bei  is auto nuomos.

QUOTE(I.Elija @ 2014 02 22, 21:44)
Nuo Lindos iki Kiotari krantas akmenuotas.Man nepatiko.Vaziuodavom i Parasonisi maudytis.

QUOTE(KristinaL @ 2014 02 23, 00:46)
Lyginant su kai kuriais Kretos keliais, Rode tokio ekstrymo nebuvo wink.gif

aciu, viska turesiu omeny smile.gif
Atsakyti
Labas, jei yra gyvu rolleyes.gif

Gavau pasiulyma, kas galetu pakomentuoti :
... galiu pakonsultuoti, nes daugumą viešbučių Rodo saloje mačiau.

rinkčiausi:

1. SUNSHINE RHODES 4*
2. LINDOS IPERIAL 5*
3. MITSIS FALIRAKI BEACH 4+*

Pavadinimai matyti , skaityti g.gif Lygtais apie MITSIS FALIRAKI BEACH keliskart buvo rasyta, kad super prisiminimai, bet kas man uzkliuvo (o gal be reikalo?)- skaiciau rusu forumu atsiliepimus, susidare ispudis, kad ten vien rusu turistai. Vskas butu nieko tokio, bet atsiliepimu pobudis toks: mus ten labai myli, musu laukia, mums geresni kambariai, renovuotame treciame aukste, visi europiniai gerimai tik mums, rusams, musu kalba moka personalas, stai viena rusaite pakele triuksma del chalato, tai registratore paprase europieciu poreles palaukt, kol ispres rusaites pretenzijas ir bla bla ir pan.
Gerai, kad rusu formuose gali rasti labai daug informacijos, bet kartu tenka perskaityt ir tokio pobudzio susireiksminimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 02 25, 09:38)
Gavau pasiulyma, kas galetu pakomentuoti  :

1.      SUNSHINE RHODES 4*

Man vienas is didesniu minusu siam viesbuciui, kad netoli orouosto, tad jei su vaikais arba jautresni garsams, tai gali erzinti skraidantis lektuvai virs viesbucio pakrantes. Nevisada nakciai norejosi isijungti kondicionieriu, tad palikus adaras balkono duris, paryciais, lektuvai prizandindavo mane, o mano pauglys parpdavo toliau nieko negirdedamas biggrin.gif
Didziausias pliusas, kad didele, erdvi, neuzdara viesbucio teritorija.
Pusryciai, gal kiek vienodi, bet pietus bei vakariene buvo ivairi visas dienas. Viesbutyje sutikome dvi lietuviu seimas (na girdejome lietuviskai kalbant), daugiausiai prancuzu, vokieciu, dar siek tiek lenku bei svedai.
Reziume- viskas buvo ok, atostogomis likome patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2014 02 25, 21:10)

Reziume- viskas buvo ok, atostogomis likome patenkinti  thumbup.gif

Aha, jau anksciau rase ir isidemejau, kad ten triuksminga mirksiukas.gif Bet mes kantrus lotuliukas.gif Pernai Kretoje gyvenom tame paciame aukste su rusu vaiku stovykla doh.gif , tai kasdien iki 23val vykdavo vakariniai stovyklos sokiai grynai po langu blink.gif . Mano 4-metei tai buvo atrakcija Nr.1, kasvakar uzsiimdavo vieta prie lango, laukdavo ir klausdavo: kada bus cirkas...hihihi.gif
Bet paskui buvo dar graziau- keleta naktu, kokia 1-2 val vykdavo pasicypavimai tarp mergu ir bernu kambariu. Ir ka- nervino, kai pazadindavo, bet ne as juos paskundziau lotuliukas.gif - kiti zmones, kurie nebeapsikente naktinio triuksmo.
Man visiskai supratama, kad paaugliams norisi paisdykaut, ypac stovykloje, tk nesuprantu, kodel apgyvendina salia kitus poilsiautojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2014 02 25, 20:10)
Man vienas is didesniu minusu siam viesbuciui, kad netoli orouosto, tad jei su vaikais arba jautresni garsams, tai gali erzinti skraidantis lektuvai virs viesbucio pakrantes.

Mes kitame viešbutyje gyvenome, buvome perspėti dėl lėktuvų keliamo triukšmo, bet mums tai nė kiek netrukdė - netgi kartais lėktuvo pavadinimas matydavosi - spėliodavom - kas, iš kur.. tiesiog atrakcija buvo tongue.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2014 02 25, 20:25)
Mano 4-metei tai buvo atrakcija Nr.1, kasvakar uzsiimdavo vieta prie lango, laukdavo ir klausdavo: kada bus cirkas...hihihi.gif
Bet paskui buvo dar graziau- keleta naktu, kokia 1-2 val vykdavo pasicypavimai tarp mergu ir bernu kambariu. Ir ka- nervino, kai pazadindavo,  bet ne as juos paskundziau lotuliukas.gif - kiti zmones, kurie nebeapsikente naktinio triuksmo.
Man visiskai supratama, kad paaugliams  norisi paisdykaut, ypac stovykloje,

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif "cirkas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2014 02 25, 22:05)
spėliodavom - kas, iš kur.. tiesiog atrakcija buvo  tongue.gif

drinks_cheers.gif perprate juos, tai net pagal krypti zinojom (na bent mums taip atrode) is kur ar i kur skrenda lotuliukas.gif

Tiesa, vaziuojant i viesbuti stresavau perskaicius atsiliepimus, kad jame is lauko ateina vabalai ir birzelio men yra uodu. Nei vienu, nei kitu nesutikome, is LT uodus naikinti veziausi priemone i rozete, dar svarsciau ar ta skysti praleis orouoste, bet praleido, buvau isidejusi i 1l permatoma maiseli kartu su kosmetika biggrin.gif

Siais metais norejome vaziuoti i Corfu, bet viesbuciu kainos ten uzkeltos (man taip atrodo) ir pazistama dirbanti agenturoje sake, kad patys graikai nesupranta, kodel ta sala visus taip traukia, nes visi viesbuciai ir vilos ten jau senai nerenovuotos, niekas neinvestuoja, saloje dregna ir nerekomenduojama "sirdininkams" smile.gif
Planavau i ta pati Sunshine Corfu vaziuoti, bet.....ieskausi siam rudeniui kazko Rodo mieste, ji mazai isvaiksciojom/apziurejom, liko neatrastu vietu, nes buvo labai karsta, nekankinome saves biggrin.gif
Atsakyti