QUOTE(Junda @ 2013 02 10, 13:48)
Jei booking.com įvertinimas 5.8 tai labai blogai, niekada tokio viešbučio nesirinkčiau. Labai dažnai keliaujam visur po Europą ir visada booking.com įvertinimai atitinka realią padėtį. TIk vienąsyk esu surizikavusi apsistot 6.7 įvertinimo viešbutyje, tai buvo taip baisu, visą naktį ieškojom blusų lovoj

Jei manot, kad pasitikėti vos 20 žmonių apžvalgomis kvaila, tai galima visada pasitikrint TripAdvisor (355 žmonės parašė, įvertinimas 6) ar kitur. Rinkitės pagal įvertinimus ir niekada nesigailėsite, nes už tą pačią kainą galima gauti daug geresnį viešbutį.
Na, o aš kategoriškai nesutinku. Tie vertinimai labai subjektyvus dalykas ir ar galima jais pasitikėti, kai vienas rašo "2", o kitas vertina "10"? Teko gyventi viešbučiuose, kurie buvo gana aukštai vertinami, bet teko nusivilti ir atvirkščiai. Visumoje dabar toks laikmetis, kad rasti tragišką viešbutį, kuris neatitiktų žvaigždutes, beveik neįmanoma. O žvaigždutėmis niekas nesišaudo. Man asmeniškai visi turintys bent 3* viešbučiai normalūs, tuo labiau, kad juose gyvenu ne ilgiau 5-7 dienų. Prisipažnkime sau atvirai, juk yra ir tokios veislės žmonių, kuriems visada viskas blogai. Jie ras prie ko prikibti ir 5+* viešbutyje. Nemėgstu tokių žmonių. man jie kažkokie nepilnaverčiai pižonai.
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2013 02 09, 08:25)
Pernai atostogavau Ixijoj. Buvome ir prie šio viebučio. Viskas tn šaunu ir mažiau kreipkite dėmesio į komentarus. Patikėkite manimi - liksite labai patenkinti. (tikiuosi, kad prisiminsit ką sakė Svidux

) Būtinai po vakarienės nuvažiuokite į naktinį Rodą. Labai gražu.O grįžti galima ir pėsute ( apie 4km) pajūriu.