Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(trojana @ 2013 02 07, 22:46)
Pernai buvo pernai. Siais metais bent jau mano datai nebuvo ne litu pigiau, tik brango. O ir skrydziu kainos atsirado tik gruodzio pab. cool.gif Is kur jus matet iki gruodzio vidurio?

Pirko per agentūra pirmomis gruodžio dienomis, diena- dviem anksčiau nei aš į maltą. O aš pirkau berods gruodžio 6d.
Atsakyti
QUOTE(Vilūne @ 2013 02 07, 21:58)
Pirko per agentūra pirmomis gruodžio dienomis, diena- dviem anksčiau nei aš į maltą. O aš pirkau berods gruodžio 6d.

O taip. Pirmieji bilietai kainavo apie 350Lt. į abu galus. Kainos kilo iš karto lėtai gal porą savaičių. Tik nuo gruodžio vidurio žymiau pradėjo kilt.
Atsakyti
Nesupratau, jus cia apie Rynairo kainas? g.gif Tai, kad kainos tik nuo gruodzio 21 d. jei neklystu atsirado...
Atsakyti
Sveikos. Pirma karta bandysiu susiorganizuoti kelione pati, gal patartumete kur uzsakineti viesbuti? Norejau rasti ta blue bay... Waterpark per booking.com bet man nerado tokio viesbucio. Vedziau ir visa pavadinima, ir tik pirmus zodzius... Neranda.
Gal dar rekomenduotumete koki viesbuti, mums labai svarbu, kad oro uostas butu netoli. Ir pliazas. Pasirodo musu mazasis nepakencia kelioniu mazose masinytese. Patys vazinejam lyg ne su labai didele masina, bet va tik ka grizom is Fuerteventuros, issinuomavom seat leon ten. Zadejom daug kur pakeliauti, sugebejom nuvaziuot 50 km, visa kelia verke, kol galu gale apsiveme. Tai baigesi keliones, iki viesbucio vos grizom. Tai kol paaugs, atsisakysim ilgesniu kelioniu. Kurie artimiausi kurortai nuo oro uosto?
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2013 02 09, 00:17)
Sveikos. Pirma karta bandysiu susiorganizuoti kelione pati, gal patartumete kur uzsakineti viesbuti? Norejau rasti ta blue bay... Waterpark per booking.com bet man nerado tokio viesbucio. Vedziau ir visa pavadinima, ir tik pirmus zodzius... Neranda.
Gal dar rekomenduotumete koki viesbuti, mums labai svarbu, kad oro uostas butu netoli. Ir pliazas. Pasirodo musu mazasis nepakencia kelioniu mazose masinytese. Patys vazinejam lyg ne su labai didele masina, bet va tik ka grizom is Fuerteventuros, issinuomavom seat leon ten. Zadejom daug kur pakeliauti, sugebejom nuvaziuot 50 km, visa kelia verke, kol galu gale apsiveme. Tai baigesi keliones, iki viesbucio vos grizom. Tai kol paaugs, atsisakysim ilgesniu kelioniu. Kurie artimiausi kurortai nuo oro uosto?

http://www.booking.c...cada875d;dcid=1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2013 02 09, 00:17)

Netoli oro uosto gali pasiziureti cia kokie yra viesbuciai. Aisku ne visi viesbuciai nurodyti, bet bent pagal miestukus gal atsirinksi. Arciausiai oro uosto yra Ixia, Lalysos, Faliraki netoli, Rodo apylinkes, Afoundu. O del kainu pageidaujamai datai duok uzklausa mirksiukas.gif smile.gif
http://travelta.lt/v...saloje-graikija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekadeja1: 09 vasario 2013 - 09:54
QUOTE(Neffertite_ @ 2013 02 08, 23:17)

noriu issiusti az, pilna dezute wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2013 02 09, 08:25)

Jei booking.com įvertinimas 5.8 tai labai blogai, niekada tokio viešbučio nesirinkčiau. Labai dažnai keliaujam visur po Europą ir visada booking.com įvertinimai atitinka realią padėtį. TIk vienąsyk esu surizikavusi apsistot 6.7 įvertinimo viešbutyje, tai buvo taip baisu, visą naktį ieškojom blusų lovoj smile.gif Jei manot, kad pasitikėti vos 20 žmonių apžvalgomis kvaila, tai galima visada pasitikrint TripAdvisor (355 žmonės parašė, įvertinimas 6) ar kitur. Rinkitės pagal įvertinimus ir niekada nesigailėsite, nes už tą pačią kainą galima gauti daug geresnį viešbutį.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2013 02 10, 13:48)
Jei booking.com įvertinimas 5.8 tai labai blogai, niekada tokio viešbučio nesirinkčiau. Labai dažnai keliaujam visur po Europą ir visada booking.com įvertinimai atitinka realią padėtį. TIk vienąsyk esu surizikavusi apsistot 6.7 įvertinimo viešbutyje, tai buvo taip baisu, visą naktį ieškojom blusų lovoj smile.gif Jei manot, kad pasitikėti vos 20 žmonių apžvalgomis kvaila, tai galima visada pasitikrint TripAdvisor (355 žmonės parašė, įvertinimas 6) ar kitur. Rinkitės pagal įvertinimus ir niekada nesigailėsite, nes už tą pačią kainą galima gauti daug geresnį viešbutį.

Na, o aš kategoriškai nesutinku. Tie vertinimai labai subjektyvus dalykas ir ar galima jais pasitikėti, kai vienas rašo "2", o kitas vertina "10"? Teko gyventi viešbučiuose, kurie buvo gana aukštai vertinami, bet teko nusivilti ir atvirkščiai. Visumoje dabar toks laikmetis, kad rasti tragišką viešbutį, kuris neatitiktų žvaigždutes, beveik neįmanoma. O žvaigždutėmis niekas nesišaudo. Man asmeniškai visi turintys bent 3* viešbučiai normalūs, tuo labiau, kad juose gyvenu ne ilgiau 5-7 dienų. Prisipažnkime sau atvirai, juk yra ir tokios veislės žmonių, kuriems visada viskas blogai. Jie ras prie ko prikibti ir 5+* viešbutyje. Nemėgstu tokių žmonių. man jie kažkokie nepilnaverčiai pižonai.
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2013 02 09, 08:25)

Pernai atostogavau Ixijoj. Buvome ir prie šio viebučio. Viskas tn šaunu ir mažiau kreipkite dėmesio į komentarus. Patikėkite manimi - liksite labai patenkinti. (tikiuosi, kad prisiminsit ką sakė Svidux smile.gif ) Būtinai po vakarienės nuvažiuokite į naktinį Rodą. Labai gražu.O grįžti galima ir pėsute ( apie 4km) pajūriu.
Atsakyti
QUOTE(Svidux @ 2013 02 10, 17:00)
Na, o aš kategoriškai nesutinku. Tie vertinimai labai subjektyvus dalykas ir ar galima jais pasitikėti, kai vienas rašo "2", o kitas vertina "10"? Teko gyventi viešbučiuose, kurie buvo gana aukštai vertinami, bet teko nusivilti ir atvirkščiai. Visumoje dabar toks laikmetis, kad rasti tragišką viešbutį, kuris neatitiktų žvaigždutes, beveik neįmanoma. O žvaigždutėmis niekas nesišaudo. Man asmeniškai visi turintys bent 3* viešbučiai normalūs, tuo labiau, kad juose gyvenu ne ilgiau 5-7 dienų. Prisipažnkime sau atvirai, juk yra ir tokios veislės žmonių, kuriems visada viskas blogai. Jie ras prie ko prikibti ir 5+* viešbutyje. Nemėgstu tokių žmonių. man jie kažkokie nepilnaverčiai pižonai.

Pritariu, kiekvienas renkasi tai, kas atitinka jo reikalavimus tai dienai.
"ta blue bay... Waterpark" mes pasirinkome dėl vandens kalnelių.
Esam neišrankūs, geros nuotaikos žmonės 4u.gif
Sutinku, kad kai kuriems ir 5* super liuksas neįtiktų.
Atsiliepimus skaitėme, jie mūsų neišgąsdino rolleyes.gif
Neagituoju. Tiesiog išsakiau savo nuomonę. cool.gif
Atsakyti
nėr tas viešbutis baisus kažkoks. mes pernai prieš važiuodami skaitėm tripadvisor atsiliepimus, dauguma buvo nepatenkinti, kad neatitinka 5* ar 4*. bet šiaip viskas normalu, už ką sumoki tą ir gauni.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2013 02 10, 13:48)

laba diena
Jus absoliuciai teisi, esam per booking uzsisake apie 30 skirtingu viesbuciu. Musu pagrindinis kriterijus viesbucio ivertinimas. 5,8(ziauru) 4zvaigzdes tai zemiau bet kokios kritikos. Mes zemiau 8 net nesvarstome. Mano manymu zvaigzdes nieko nereiskia.
user posted image
user posted image
Megstam tokius vaizdus matomus is viesbucio balkono. Ir tikrai nepasakysiu kiek zv. gal 4 o gal 0, svarbu keliautoju atsiliepimai, vaizdai ,jaukumas. smile.gifuser posted image
user posted image
Sitam viesbutuki Graikijoje dar nebuvom (planuojam vykti rudeni tai 4 naktis tikrai cia gyvensim
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimo: 10 vasario 2013 - 17:49