Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(Ieva155 @ 2013 03 31, 08:51)
Taip, mes kiekvieną dieną valgydavom vis kitur, paragaudavom įvairaus maisto, todėl mes ir nesistengiam su maistu viešbučių užsakinėt. Be to, kartais tas maitinimas ir įpareigoja tam tikru laiku atsikelt, tam tikru laiku grįžti. Vaikai jau paaugę, tai kažkaip nebeturim problemų susirast kur ir ką pavalgyt. Ir man šiaip mieliau apartamentai su virtuvėle. Susėdam šeimyniškai ryte, pageriam arbatos, kakavos. Vaikai kokių dribsnių užkerta ir keliaujam kur norim, grįžtam kada norim, sustojam pavalgyt kur norim.

Taip, o jei dar nesi mėgėjas rytais daug valgyt, tai pagalvoji kam tas UAI, per pietus irgi nebūsi, tai tik vakare gal pavalgysi, ir tai grįši gal jau po vakarienės laiko. Man labai pasiteisino UAI, kai vaikai kūdikiai buvo, tada labai patogu. O šiaip nemėgstu būti priklausoma nuo maisto padavimo laiko smile.gif

Jei jūs daug Rode esate išbandžius visokių užeigėlių, gal kas įstrigo labiau už kitas? Gal kurios nors pasirodė labiau vertos dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2013 03 31, 12:59)
Jei jūs daug Rode esate išbandžius visokių užeigėlių, gal kas įstrigo labiau už kitas? Gal kurios nors pasirodė labiau vertos dėmesio?

Na sunku pasakyt, per du apsilankymus Rode ne vieną vietą pabandėm, bet tiesiog stodavom, kur mums patikdavo. Pačiam Rode pilna užeigėlių, tai renkiesi pagal meniu ir kad malonu sėdėt būtų. Visai skaniai papietavom pačiam senamiestį tokiam kiemelyje, bet pavadinimo nepamenu. Prie Monolitos irgi buvom sustoję pavalgyt, tai gal labiau užbūrė vaizdai, maistas buvo skanus.
Vienintelė vieta gal kur buvom pagal rekomendacijas, tai Ebono užeigėlė. Sakom, gal viešbučio šeimininkų giminaičiam priklauso, nes labai rekomendavo, kai sužinojo, kad ten planuojam pravažiuot. Bet nebuvom nuvilti, tikrai buvo skanu. Net paieškojau žemėlapio, kur ji mums buvo pabraukus, tai užrašyta SABBA. Nepamenu, ar tikrai toks užeigėlės pavadinimas, na bet panašus atrodo, tik raidėm graikiškom parašytas.
O šiaip Rode man patiko viskas, galėčiau ten gyvent.
Va dėl maisto tai puikiausiai atsimenu iš tos pačios kelionės tik Italijoj kur skaniausią picą valgiau smile.gif Dabar planuojam vasaros kelionę, tai vaikas liepė į tą pačią užeigą važiuot, nes ir jis nori tos picos paragaut. Na bet teks kitoj vietoj picas ragaut, gal ir ten tiks smile.gif
Tiesa, dar prisiminiau. Jei plauksit į Simi salą, tai visi rekomenduoja vietinių krevečių paragaut. Aš kai nemėgėja, tai kitką ragavau, o vyras neliko sužavėtas. Gal nuo restorano dar priklauso, kaip paruošia.
Atsakyti
Gal kas buvusios Rodo saloje spalio mėnesį? kaip orai? nešalta? g.gif

Taip pat norėjau pasiteirauti kaip renkatės viešbučius per booking.com, mums aktualu, kad būtų all inclusive, o per booking.com, jeigu geresnis viešbutis, tai dažniausiai duoda pirkti tik su daliniu maitinimu arba išvis be maitinimo ax.gif nemoku aš turbūt ieškoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 04 03, 13:10)
Gal kas buvusios Rodo saloje spalio mėnesį? kaip orai? nešalta? g.gif

Taip pat norėjau pasiteirauti kaip renkatės viešbučius per booking.com, mums aktualu, kad būtų all inclusive, o per booking.com, jeigu geresnis viešbutis, tai dažniausiai duoda pirkti tik su daliniu maitinimu arba išvis be maitinimo ax.gif  nemoku aš turbūt ieškoti blush2.gif

Booking neduoda filtro pagal maitinimą, belieka lįst į kiekvieno patikusio aprašymą ir nagrinėtis.
Užtat yra kitas pliusas (gal ir ne pliusas) - pasirinkti atšaukimą.
Jei norite filtro pagal maitinimą, naudokitės kitomis rezervavimo sistemomis. Na, pvz. hotelopia.
Arba galite rinktis pvz hotelscombined, ten išmeta viešbučius ir dažniausia nurodo maitinimo tipą.
Dar reiktų turėt omeny, kad čia ne Turkija, urmu siūlanti Al, salose nėra ,,masinis" reiškinys toks maitinimas smile.gif
Papildyta:
Ties, buvau Kose spalio pradžioje, oras superinis, kai kuriais vakarais ir nieko rimtesnio rengtis neprireikė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2013 04 03, 13:47)
Booking neduoda filtro pagal maitinimą, belieka lįst į kiekvieno patikusio aprašymą ir nagrinėtis.
Užtat yra kitas pliusas  (gal ir ne pliusas) - pasirinkti atšaukimą.
Jei norite filtro pagal maitinimą, naudokitės kitomis rezervavimo sistemomis. Na, pvz. hotelopia.
Arba galite rinktis pvz hotelscombined, ten išmeta viešbučius ir dažniausia nurodo maitinimo tipą.
Dar reiktų turėt omeny, kad čia ne Turkija, urmu siūlanti Al, salose nėra ,,masinis" reiškinys toks maitinimas  smile.gif
Papildyta:
Ties, buvau Kose spalio pradžioje, oras superinis, kai kuriais vakarais ir nieko rimtesnio rengtis neprireikė. biggrin.gif

labai ačiū už informaciją thumbup.gif mes svarstome tarp Turkijos ir Graikijos salų g.gif žinoma, skirtumas didelis.. visada buvome nusiteikę prie Turkiją, bet medaus menesiui gal visai ir vertėtų keliauti į UAI atostogas.. nors šiaip labiau esame aktyvūs, nei pasyvūs keliautojai g.gif

Mes planuojame keliauti spalio ~ 19 panašiai... tikiuosi oras bus dėkingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 04 03, 14:54)
visada buvome nusiteikę prie Turkiją, bet medaus menesiui gal visai ir vertėtų keliauti į UAI atostogas.. nors šiaip labiau esame aktyvūs, nei pasyvūs keliautojai g.gif

Sveikiname 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 04 03, 14:54)
labai ačiū už informaciją thumbup.gif  mes svarstome tarp Turkijos ir Graikijos salų g.gif  žinoma, skirtumas didelis.. visada buvome nusiteikę prie Turkiją, bet medaus menesiui gal visai ir vertėtų keliauti į UAI atostogas.. nors šiaip labiau esame aktyvūs, nei pasyvūs keliautojai g.gif

Mes planuojame keliauti spalio ~ 19 panašiai... tikiuosi oras bus dėkingas blush2.gif

Super.
Dabar paieskojau, gal kad per JAV, man ir booking dave maitinimo filtra. Nezinau, ar rodys. Ups, nerodo.
Pvz Doreta Beach Resort & Spa, D'Andrea Mare Beach Hotel , Alex Beach Hotel & Bungalows, Avra Beach Resort, Mitsis Rhodos Village ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tempo: 03 balandžio 2013 - 19:39
QUOTE(tempo @ 2013 04 03, 20:33)
Super.
Dabar paieskojau, gal kad per JAV, man ir booking dave maitinimo filtra. Nezinau, ar rodys. Ups, nerodo.
Pvz Doreta Beach Resort & Spa, D'Andrea Mare Beach Hotel , Alex Beach Hotel & Bungalows, Avra Beach Resort, Mitsis Rhodos Village ir t.t.

Niu jau lyg ir susiradau viešbutuką, kurio norėčiau: Princess Andriana Resort & Spa wub.gif gal kas buvę ir galite pakomentuoti? g.gif jeigu skrendant su Ryanair, tai visai nebloga kelionės bendra kaina gaunasi (spalio mėn.) thumbup.gif
Atsakyti
Na ką keliauninkės ,jau tuoj prasideda sezonas biggrin.gif ,aš egoistiškai lauksiu Braškytės26 pasakojimo 4u.gif ,nes kaip suprantu į tą patį viešbutį skrisim.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
as iskart I sarasa smile.gif

vacation4.gif
lauraz5 - balandzio 6 - 13 dienomis i Faliraki, Studios servastos
Braskyte 26 - balandzio 13-20, Blue Bay Beach
Friona balandzio 27-gaguzes 4, Mitsis Rodos Maris 5*
ritka1974 geguzes 18 Mareblue Kosmopolitan
Tauskalyte , gegužės 25 į Blue Bay Deluxe Complex Rhodes Waterpark
mam2ka - birželi, Sunshine Rhodes
Neringasha, birzelio 14-21 Miraluna vilage and spa
inrinke 06 22- 07 06 Miraluna Resort 5*(Kiotari)
Radvilė Liepos 19 - 26, Lomeniz
zylute1 - rugsėjo 21-28 Blue Bay Deluxe Complex Rhodes Waterpark
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taukskalyte* @ 2013 04 05, 19:06)
Na ką keliauninkės ,jau tuoj prasideda sezonas  biggrin.gif ,aš egoistiškai lauksiu Braškytės26  pasakojimo  4u.gif ,nes kaip suprantu į tą patį viešbutį skrisim.

Aš taip pat drinks_cheers.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 04 04, 10:09)
Niu jau lyg ir susiradau viešbutuką, kurio norėčiau: Princess Andriana Resort & Spa wub.gif  gal kas buvę ir galite pakomentuoti? g.gif  jeigu skrendant su Ryanair, tai visai nebloga kelionės bendra kaina gaunasi (spalio mėn.) thumbup.gif

Šiandien pro šitą viešbutuką važiavom, atrodo iš išorės tikrai įspūdingai, nežinau kaip viduje.

Oras dabar Rode puikus, kasdien maudomės skirtinguose paplūdimiuose, vanduo tikrai šiltesnis nei Baltijoj vidurvasarį. Valgome tik užeigose, kur lankosi vietiniai, todėl mokame labai pigiai, o privalgom sočiai ir labai gardžiai.

Visos atrakcijos (vienuolynai, pilys, akropoliai ir pan.) veikia iki 15 val., paskutinis įleidimas 14.30, tad į jas kasdien reik vykti pirmiausiai.

Šiandien buvom Prasonisi, sąsiauris užpiltas, tad tik pasivaikčšiojome, į pusiasalį plaukt nenorėjom.
Atsakyti