Paveluoti sveikinimai Domantui
Labas
Kazin kaip darzeli situacija ? dar daug serganciu ?
QUOTE(Inga83 @ 2013 02 07, 15:30)
Kazin kaip darzeli situacija ? dar daug serganciu ?
nežinau. mieste epidemija, mokyklos uždarinėjamos...
tai iki gimtadienio į daržiuką ir neisim
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 07, 15:33)
nežinau. mieste epidemija, mokyklos uždarinėjamos...
mes tris savaites nejom, savaite slogavo, paskui sveciu turejom ir kosciojom, dabar nevedu del tu karantinu, bet kita savaite noriu vest, nes labai turininga - uzgavenes, valentino diena. Ji taip laukia tu svenciu
QUOTE(Inga83 @ 2013 02 07, 15:52)
mes tris savaites nejom, savaite slogavo, paskui sveciu turejom ir kosciojom, dabar nevedu del tu karantinu, bet kita savaite noriu vest, nes labai turininga - uzgavenes, valentino diena. Ji taip laukia tu svenciu
aha, švenčių daug.
mažiukų sakė grupės sujungtos, tik viena dirbo aną savaitę
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 07, 15:56)
nu va, nebus tu svenciu su kuom svesti
pas Gusta grupeje vis dar 2 vaikai
QUOTE(Inga83 @ 2013 02 07, 15:59)
nu va, nebus tu svenciu su kuom svesti
bandyk auklėtojai pasiskambint, gal užgavienes visai atidėjo
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 07, 16:04)
bandyk auklėtojai pasiskambint, gal užgavienes visai atidėjo
Jau pasiemem pazyma, tad keliausim nuo pirmadieio, tik idomu, kaip ta situacija nes kai pasiklausai, vienur mokyklose klases pilnos, kitur serga 2-3 mokiniai, kas yra visai normalu, o kitur tuscia, tai taip skirtingai
QUOTE(Inga83 @ 2013 02 07, 17:21)
Jau pasiemem pazyma, tad keliausim nuo pirmadieio, tik idomu, kaip ta situacija nes kai pasiklausai, vienur mokyklose klases pilnos, kitur serga 2-3 mokiniai, kas yra visai normalu, o kitur tuscia, tai taip skirtingai
matyt kaip virusas yra isisukes, vienur nera, kitur gerokai paplites...
As vakar buvau uzsukus i darzeli, tai 7 vaikai, biski daugiau, bet ne tiek kiek noretusi...nezinau, galvojau leisti kita savaite i darziuka
Labos
Manoji į darželį antra savaitė jau neina, tai kosulys, tai gripas seniai taip nesirgom kitą sav irgi dar liepė namie pasėdėt.
Tetis irgi serga Tai apie situaciją daržely nieko nežinom
O Pavasario mokykloj šiandien ir rytoj pamokų nėr. Neaišku ar pirmadienį jau bus.
Užtat mano Virmantas šiandien matematikos olimpiadoje rajone 2-ą vietą laimėjo Ne pirmas kaip pernai, bet vistiek smagu Pasigyriau
Manoji į darželį antra savaitė jau neina, tai kosulys, tai gripas seniai taip nesirgom kitą sav irgi dar liepė namie pasėdėt.
O Pavasario mokykloj šiandien ir rytoj pamokų nėr. Neaišku ar pirmadienį jau bus.
Užtat mano Virmantas šiandien matematikos olimpiadoje rajone 2-ą vietą laimėjo Ne pirmas kaip pernai, bet vistiek smagu Pasigyriau
QUOTE(Irmoškė @ 2013 02 07, 21:45)
Labos
Šaunuolis tavo vaikis
Šaunuolis Virmantas