QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 29, 11:08)
Lauksim Jubiliatės foto
siandien savam rately torciuka suvalgysim,o svesim vasario 9d. kad sveciai serga ar negali kitaip, net darzeli svesim kita savaite, vakar nuejau pasiziuret kiek vaikuciu, tai tas pats - 4 vaikai
QUOTE(neringa223 @ 2013 01 29, 11:06)
siandien savam rately torciuka suvalgysim,o svesim vasario 9d. kad sveciai serga ar negali kitaip, net darzeli svesim kita savaite, vakar nuejau pasiziuret kiek vaikuciu, tai tas pats - 4 vaikai
mažai. kaži kiek pas mumis
pas mus 5 mes kol kas laikomes 3 x pfiu, nuejau pazymos siandien 14.30 tai zmoniu koks 10 jau sedejo
QUOTE(Valabi @ 2013 01 29, 18:27)
pas mus 5 mes kol kas laikomes 3 x pfiu, nuejau pazymos siandien 14.30 tai zmoniu koks 10 jau sedejo
nedaug.
vakar nuo pusantros iki dvieju valandu pralaukem tie, kur be eiliu nelindom.
Laba nu pasirodom
sesutes
geriausia zaidimu vieta- po lova
su savo dovana
sesutes
geriausia zaidimu vieta- po lova
su savo dovana
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 30, 17:58)
Bet jau kasos tai eina sau
liepia man tokias augint, o Emilija augins sake kaip barbe auksaplauke, nu ten tos kasos iki zemes
QUOTE(neringa223 @ 2013 01 30, 17:02)
liepia man tokias augint, o Emilija augins sake kaip barbe auksaplauke, nu ten tos kasos iki zemes
ale bepigu tokias kasas augint, kai šitaip auga
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 30, 18:06)
ale bepigu tokias kasas augint, kai šitaip auga
niu tfu tfu tfu, nesiskundziam
Labas
Neringos pupos o mazoji jau kokia didele, as vis dar ja leliuke isivaizduoju
Del tu kasu, Toma irgi sake augins kaip auksaplauke, tik sako reiks "numaliavot"
Ligoniukams
As tada gerai buvau isivariusi su ta sloga, nu bet praejo
Sveciavosi brolis, buvau nemaciusi pusantru metu, tai taip gera, kad jis yra, pasidziaugiau sunenu
Man patinka toks oras pasivaiksciojom su Toma nusiaubem hesburgeri
Neringos pupos o mazoji jau kokia didele, as vis dar ja leliuke isivaizduoju
Del tu kasu, Toma irgi sake augins kaip auksaplauke, tik sako reiks "numaliavot"
Ligoniukams
As tada gerai buvau isivariusi su ta sloga, nu bet praejo
Sveciavosi brolis, buvau nemaciusi pusantru metu, tai taip gera, kad jis yra, pasidziaugiau sunenu
Man patinka toks oras pasivaiksciojom su Toma nusiaubem hesburgeri