Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikiečių vaikučiai

Lauksim Jubiliatės foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 29, 11:08)
Lauksim Jubiliatės foto  bigsmile.gif

siandien savam rately torciuka suvalgysim,o svesim vasario 9d. kad sveciai serga ar negali kitaip, net darzeli svesim kita savaite, vakar nuejau pasiziuret kiek vaikuciu, tai tas pats - 4 vaikai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 01 29, 11:06)
siandien savam rately torciuka suvalgysim,o svesim vasario 9d. kad sveciai serga ar negali kitaip, net darzeli svesim kita savaite, vakar nuejau pasiziuret kiek vaikuciu, tai tas pats - 4 vaikai  verysad.gif

mažai. kaži kiek pas mumis g.gif
Atsakyti
pas mus 5 smile.gif mes kol kas laikomes 3 x pfiu, nuejau pazymos siandien 14.30 tai zmoniu koks 10 jau sedejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 29 sausio 2013 - 18:28
QUOTE(Valabi @ 2013 01 29, 18:27)
pas mus 5 smile.gif mes kol kas laikomes 3 x pfiu, nuejau pazymos siandien 14.30 tai zmoniu koks 10 jau sedejo doh.gif

nedaug.
vakar nuo pusantros iki dvieju valandu pralaukem tie, kur be eiliu nelindom.
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif nu pasirodom ax.gif
sesutes biggrin.gif

user posted image

geriausia zaidimu vieta- po lova biggrin.gif

user posted image

su savo dovana 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Bet jau kasos tai eina sau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 30, 17:58)
Bet jau kasos tai eina sau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

liepia man tokias augint, o Emilija augins sake kaip barbe auksaplauke, nu ten tos kasos iki zemes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 01 30, 17:02)
liepia man tokias augint, o Emilija augins sake kaip barbe auksaplauke, nu ten tos kasos iki zemes doh.gif  lotuliukas.gif

ale bepigu tokias kasas augint, kai šitaip auga lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 30, 18:06)
ale bepigu tokias kasas augint, kai šitaip auga  lotuliukas.gif  wub.gif

niu tfu tfu tfu, nesiskundziam smile.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif
Neringos pupos wub.gif o mazoji jau kokia didele, as vis dar ja leliuke isivaizduoju blush2.gif
Del tu kasu, Toma irgi sake augins kaip auksaplauke, tik sako reiks "numaliavot" lotuliukas.gif
Ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As tada gerai buvau isivariusi su ta sloga, nu bet praejo thumbup.gif
Sveciavosi brolis, buvau nemaciusi pusantru metu, tai taip gera, kad jis yra, pasidziaugiau sunenu wub.gif

Man patinka toks oras thumbup.gif pasivaiksciojom su Toma thumbup.gif nusiaubem hesburgeri blush2.gif
Atsakyti