Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikiečių vaikučiai

QUOTE(neringa223 @ 2013 04 11, 12:46)
man irgi negaila, jeigu zmogui priklauso istatymiskai ir jis nori, o ko neimt, mus valstybe ir kiti pielieciai (kalbu apie tuos, kuriuos mes turim is savo mokesciu islaikyt t.y. asiocialus, kurie prisidaro vaiku kad tik is ju pinigeliu gyvena valgo ir geria) isnaudoja, tai jei yra mums galimybe ko neisnaudot, nemoka valstybe isatymu normaliu kurt, patys ir kalti, o paskui dejuoja neber pinigu, duokit zmonems uzdirbti normaliai, niekas neims tu pinigu.

tai, kad nelabai ir besuprasi ko tie pasalpiniai ir benori doh.gif
pvz:
seima, vyras ir zmona gauna tuos 700, vyriskiui surado darba, valandos normalios alga 1400, jam stresas, neisejo i darba, klausiam kodel "zmona pasalpos negaus jei as dirbsiu" doh.gif doh.gif doh.gif

teko ir mums pagyventi tos pasalpos kysenej, aciu, gyvenime nenoreciau.
as jau nebesuprantu nei zmoniu savivertes nei poreikiu lygio jei jiems gerai ant pasalpu sedet doh.gif
Atsakyti
ir tu kaip mano vyras, geriau alkanas sėdėtų nei pašalpą imtų laugh.gif

man dzin, jei neturėsiu ką vaikui valgyt duot tai savivartė ne pirmoj vietoj bus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 11, 15:50)
ir tu kaip mano vyras, geriau alkanas sėdėtų nei pašalpą imtų laugh.gif

man dzin, jei neturėsiu ką vaikui valgyt duot tai savivartė ne pirmoj vietoj bus laugh.gif

tai vat tas ir yra, kad ta pasalpa gaunant tam vaikui ir ner ko duot 4u.gif juk vaikuciai nori ir skanestu, o kur dar rubeliai doh.gif
pykdavom ant zmoniu isgirde fraze" kruopas valgydami greit pauksciais isskrisim", pati pasedejus ant ju ir dabar suprantu kas tas yra doh.gif
mieliau einu dirbu ir uzsidirbu ir sau zymiai daugiau leidziu, nei sedziu su pasalpa ir galvoju ka valgyt siandien.
Atsakyti
ne visu situacijos vienodos.
o tai atrodo,kad pasalpas ima tik tinginiai, veltedziai ir bomzai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 11, 16:28)
ne visu situacijos vienodos.
o tai atrodo,kad pasalpas ima tik tinginiai, veltedziai ir bomzai  biggrin.gif

saves tokia nelaikiau/au buna periodas, bet stengiesi kuo greiciau is viso to islipti.
susidaro toka ispudis, kad zmones tiesiog nenori dirbti ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 11 balandžio 2013 - 15:37
QUOTE(Valabi @ 2013 04 11, 16:33)
saves tokia nelaikiau/au

bet kiti imantys pašalpas žemos savivertės?

tai jau turbūt tik taip ir yra,kas:

gyvena mane - ponai,
laukiasi trečio vaiko - be atsakomybės,
neleidžia vaiko į darželį - tingi dirbti
vaikas parduotuvėj zirzia - neauklėtas,
nusipirkai naują mašiną - vagis,
nedirbi - valstybės išlaikoma atmata,
sergi - nesąmonė, tingi laugh.gif
eini į darbą kai vaikui sueina 3m - ponai
tave vyras išlaiko - pasikėlusi fyfa,
tu vyrą išlaikai - idiotė
....

lyg kitaip būt ir negalėtų
irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 balandžio 2013 - 15:47
kaip supratau mano pvz. buvo nesuprastas 4u.gif
jei sie zmones abu dirbtu ju gyvenimas finansiskai pageretu 2o gal net ir 3 kart daugiau,nei ju gaunama pasalpa, bet jie geriau renkasi pasalpa ir neina i darba, bet ka as cia aiskinu, kaip kas nori, taip tas ir supranta, bei gyvena, kiekvieno teise rinktis savo asmeninio gyvenimo kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 11, 16:46)
bet kiti imantys pašalpas žemos savivertės?

tai jau turbūt tik taip ir yra,kas:

gyvena mane - ponai,
laukiasi trečio vaiko - be atsakomybės,
neleidžia vaiko į darželį - tingi dirbti
vaikas parduotuvėj zirzia - neauklėtas,
nusipirkai naują mašiną - vagis,
nedirbi - valstybės išlaikoma atmata,
sergi - nesąmonė, tingi laugh.gif
eini į darbą kai vaikui sueina 3m - ponai
tave vyras išlaiko - pasikėlusi fyfa,
tu vyrą išlaikai - idiotė
....

lyg kitaip būt ir negalėtų
irnesakyk.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif gerai cia thumbup.gif
o siaip tai aisku, nebutinai taip turi buti kaip is sono atrodo, o Valabi as irgi suprantu ka nori pasakyti, aisku jauni esam reikia uzsidirbti, bet esme tame, kad neduoda normalaus uzdarbio, todel ir einam dar prasyt, as pvz irgi ejau, nors ir darba turejau, gavau...na ir ka, ir visai man negeda kad prasiau, pakele atlyginima MB dabar negaunam, na zodz as tai naudojuosi kiekviena duodama proga, aisku galejau neprayti tu pinigeliu, ar tai kompencacijos uz buta, bet zinau, kad mano dalies niekam kitam neduos, todel ir naudojuosi tuom rolleyes.gif
Atsakyti
mano mama dirba 3 darbuose, neturi ne vieno laisvadienio, neturi masinos, net savo namu....
***** geriau jau vietoj vieno darbo duotu ta pasalpa ir kokia kompensacija, o tai nebepakelia zmogus tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 balandžio 2013 - 21:27
Sveikos, dalinuosi priekabėlės paslaptimi - nuo trečiadienio Domantas turi sesę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2013 04 15, 16:03)
Sveikos, dalinuosi priekabėlės paslaptimi - nuo trečiadienio Domantas turi sesę ax.gif

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ir dar karta wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2013 04 15, 15:03)

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SVEIKINAM wub.gif wub.gif wub.gif Kaip faina wub.gif
Atsakyti