Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikiečių vaikučiai

Sergantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 10, 20:47)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Nutikčiadabarkas???? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2013 04 10, 22:07)
Sergantiems  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nutikčiadabarkas????  mastau.gif

buliona imam.
biggrin.gif 4u.gif

kada susimatom?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

paslaptimi musu temoj daznokai padvelkia smile.gif

CP gal nestuke.gif

Atsakyti
blink.gif lotuliukas.gif prasom paslaptimis dalintis biggrin.gif
Atsakyti
kam aktualu
"O visu antra-bloga naujiena. Kas gauna pasalpas ar siaip kokias ismokas is soc. tai jos veluosis. Ministerija parase mums rasta, kad tikriausiai dabar visa laik pinigus praves tik po 15 d. :shock: :shock: :shock: :shock: tai cia bus sakes, mumis puldines visi, skambuciai nesiliaus...
"
Atsakyti
nuo sausio jau ir taip iki 15d kazkur tik pervezdavo, jokia cia beda jai ir po tongue.gif kad isvis dar duotu, prades nuiminet, ka tada visi darys. As kai einu savo darbo zmonem parnesti tu kapeikeliu tai tokiu kalbu prisiklausau doh.gif kad tokiems isvis neduociau.
man tas neaktualu irnesakyk.gif bet siaip pasisakiau tongue.gif
Atsakyti
o as jau ar taip ar taip nebegaunu, mat atlyginimas MB pakeltas ir psio, dabar mes ponai, ot biggrin.gif net juokas ima
Atsakyti
ai, man negaila jei ima kam duoda laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 11, 12:19)
ai, man negaila jei ima kam duoda laugh.gif

man irgi negaila, jeigu zmogui priklauso istatymiskai ir jis nori, o ko neimt, mus valstybe ir kiti pielieciai (kalbu apie tuos, kuriuos mes turim is savo mokesciu islaikyt t.y. asiocialus, kurie prisidaro vaiku kad tik is ju pinigeliu gyvena valgo ir geria) isnaudoja, tai jei yra mums galimybe ko neisnaudot, nemoka valstybe isatymu normaliu kurt, patys ir kalti, o paskui dejuoja neber pinigu, duokit zmonems uzdirbti normaliai, niekas neims tu pinigu.
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 04 11, 12:46)
man irgi negaila, jeigu zmogui priklauso istatymiskai ir jis nori, o ko neimt, mus valstybe ir kiti pielieciai (kalbu apie tuos, kuriuos mes turim is savo mokesciu islaikyt t.y. asiocialus, kurie prisidaro vaiku kad tik is ju pinigeliu gyvena valgo ir geria) isnaudoja, tai jei yra mums galimybe ko neisnaudot, nemoka valstybe isatymu normaliu kurt, patys ir kalti, o paskui dejuoja neber pinigu, duokit zmonems uzdirbti normaliai, niekas neims tu pinigu.

nu bet ne kazi ka ir duoda.
mes vien uz buta sumokam daugiau nei ta ismoka buna g.gif
bet tai ir pavalgyt reiktu , ir apsirengt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 balandžio 2013 - 11:49
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 11, 12:48)
nu bet ne kazi ka ir duoda.
mes vien uz buta sumokam daugiau nei ta ismoka buna g.gif
bet tai ir pavalgyt reiktu , ir apsirengt....

ne kazi ka, tikrai, bet vis geriau negu nieko...
Atsakyti
QUOTE(neringa223 @ 2013 04 11, 14:28)
ne kazi ka, tikrai, bet vis geriau negu nieko...

tai zinoma drinks_cheers.gif
bet karts pasiklausius atrodo,kad ten tos pasalpos tukstantines butu doh.gif
as tai mielai paimciau ka duotu, tikrai nepamaisytu.

ale tu litu ner tiek, kad gyventum kaip inkstas taukuose is tos pasalpos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 balandžio 2013 - 13:32