Pear, sunku lyginti, kai nuotraukose ne visose spalvos realos...
Bet ta paskutinė mano akiai.
Pilkos spalvos:
pilka vidutinė
labai šviesi šalta pilka
langučiai juoda/balta
balta pieno
na ir dar: gelsva ir chaki maikė
pilka vidutinė
labai šviesi šalta pilka
langučiai juoda/balta
balta pieno
na ir dar: gelsva ir chaki maikė
QUOTE(inc @ 2013 06 05, 14:44)
mane dukriuks nufotkino, tai parodysiu naują savo šikoseną ir gal jau paskutinį kartą su savo plaukais... sakė pradėjo žilt labai
Tai žilt, ne slinkt, būsi tu dar su tais savo plaukais ilgokai
Labai labai gražu. Ir pasidažius va kaip gražiai! Visada taip reikia! Dar tik paakius pamaskuok arba baik naktim dirbt ir eik miegot
Coccinela, kaip suprast, nerealios? na ten, kur surištais plaukais, fotkinra šiandien, apie 17 val, dar pakankamai dienos šviesoje, sakyčiau
QUOTE(pear @ 2013 06 05, 17:21)
chaki maikė
ir šita dar labai gražiai žiūris
Tarpe kitų kažkas irgi dar tiko, bet chaki ir mėtinė iš tos operos, kur pamatai ir neabejoji!
na, aš kalbu, kad sienos spalva skirias, todėl įtariu, kad ir kitos spalvos tada iškreiptos?
tai chaki, kaip suprantu, rudens spalva.
Na, chaki, mano akimis, neblogai
Dėl šešėlio? na, į langą suktis nenorėjau, iš šono kai langas - irgi šešėlis iš vienos pusės, na kaip gavosi, taip gavosi
Na, chaki, mano akimis, neblogai
Dėl šešėlio? na, į langą suktis nenorėjau, iš šono kai langas - irgi šešėlis iš vienos pusės, na kaip gavosi, taip gavosi
QUOTE(pear @ 2013 06 05, 18:15)
Nu vistiek ramybės neduosiu, gal pažiūrėsit, kuri čia spalva kažkiek geriau ar blogiau, kuri čia manąjį veidą nuskaistina
Blogiausia, kad pati jau nematau skirtumo, matyt jokia spalva nebepadės
mėlyna skaisti
Blogiausia, kad pati jau nematau skirtumo, matyt jokia spalva nebepadės
mėlyna skaisti
šita mėlyna skaisti ant tavęs fantastiškai žiūrisi
pear, kol kas iš to ką matau, tai vis patvirtina, jog greičiausiai būsi deep/dark winter
štai tau kelios paletės. pabandyk dar kokių ant savęs
QUOTE(Coccinela @ 2013 06 05, 13:57)
labai graži moteris, nei pridėsi, nei atimsi
dėkui
QUOTE(Noa @ 2013 06 05, 18:22)
Tai žilt, ne slinkt, būsi tu dar su tais savo plaukais ilgokai
Labai labai gražu. Ir pasidažius va kaip gražiai! Visada taip reikia! Dar tik paakius pamaskuok arba baik naktim dirbt ir eik miegot
nu gerai jau gerai, pasidžiaugsiu, kad nors su plaukais būsiu
dėkui, braške aga, pasidažau ir dažų jau sočiai vėl turiu. tik su tais maskuokliais , tai man nesiseka. kiek bandžiau, tai man jie vis neįtinka , tai akys ašaroja, tai išberia arba nemaskuoja - paieškosiu dar ...nu bet ir ariau paskutiniu metu. gal tik dvi dienos kaip tipo laisviau
QUOTE(pear @ 2013 06 05, 18:21)
Pear, as manau fonas biski reikala gadina, ismusa is veziu vertinant turetu buti neutralus, nemargas
QUOTE(inc @ 2013 06 05, 21:13)
pear, kol kas iš to ką matau, tai vis patvirtina, jog greičiausiai būsi deep/dark winter
Tai tu man dabar paaiškink Kodėl Dark Winter ir Light Spring pusė paletės sutampa
Visos koralinės, visos melsvos - tealinės, tamsiai mėlynos, daug rudų, pilkos
O tai klausykitės, gal ir aš dark winter, ką?
Man pear labai gražiai atrodo su melsvais - ir aplamai nutariau, kad visi gražiai atrodo su melsvais Ir su chaki, nes jos akys tokios pačios. Tai kur tu žmogus gražiai neatrodysi su savo akių spalva!
QUOTE(pear @ 2013 06 05, 18:15)
jei teisingai supratau testą, esu šaltas tipas.
Nu vistiek ramybės neduosiu, gal pažiūrėsit, kuri čia spalva kažkiek geriau ar blogiau, kuri čia manąjį veidą nuskaistina
mėlyna skaisti
šalta smaragdinė/mėtinė
mėlyna skaisti
šalta smaragdinė/mėtinė
kol kas nelabai cia ka suprantu, bet mano akimis ziurint Jums graziausiai atrodo sios spalvos: melyna skaisti ir smaragdine