QUOTE(Coccinela @ 2013 06 04, 12:27)
Esrzbeth, o Jūs plaukus dažotės? Gal Jums pagelbėtų būti "aiškesne" tipo prasme, jei patonuotumėt
. Nebūtinai dažant chemiškai, o tiesiog augaliniais chna, ramunėlėm ar pan.
Anksčiau dažiau, dabar nusprendžiau atsiauginti savo. Galuose dar likę dažytos spalvos, o viršus ir didžioji dalis jau mano. Kol kas noriu atsiauginti visiškai savo, kad nebeliktų dažytų, ir kurį laiką tokia pabūti. O vėliau kas žino, kaip susišvies
QUOTE(kvanksht @ 2013 06 04, 13:27)
Visų pirma, nuoširdžiai patariu, nesidažykite apatinių akies vokų taip tamsiai, žiauriai sendina. Jums reiktų vos vos iki akies vidurio juodu piestuku. Plaukai atrodo netvarkingai, galai yra tamsesni nei šaknys, manyčiau jums tiktų šviesesnė spalva ir aiškus sklastymas šone.
Man visų pirma krenta į akis šie dalykai, o spalvų derinimas tai jau vėliau.
Ačiū už nuomonę
Dėl plaukų galų jau atsakė, nenuskusiu juk plikai, kai noriu atsiaugint savo. O tas ŽIAURIAI sendina - tai kiek?
Kokio aš amžiaus jums atrodau?
QUOTE(Shana @ 2013 06 04, 17:12)
Pagrindinis kad Clear zymiai saltesnis. As isdiagnozuota Clear Spring, tai kol atradau savo tipa, kuo tik nebuvau ir Soft summer ir soft autumn, bet visad tarp silto ir salto, odos atspalvis neutralus, nelagi apibudinti kaip silta ar salta.
Būtent ir aš blaškiausi tarp soft summer ir soft autumn, o dabar tarp warm spring ir soft spring.
QUOTE(inc @ 2013 06 04, 17:25)
turiu čiut laiko ir prisiminiau, kad žūt būt norėjau tau pasakyt, jog ta rožinė, kad ir kaip ji ryški, bet ,mano manymu, tinka tau
ši gal kiek "elektrinė", bet man ant tavęs fainai atrodo, nes kiek fotkių tavo mačiau, tai beveik visose tavęs nesimato per tas visokias murzinas spalvas
tik netyčia nepradėk galvot, kad pati kokia nukvakus esu ant ryškių spalvų. nea, aš tamsias kaip tik nešioju ir net kuo tamsesnė , murzinesnė, tuo geriau
būk gera, spec dėl manęs dar pasimatuok iš tų coralinių, violetinių ir pink, bet tokių stipresnių atspalvių, ok
ir kad objektyviau galėtume įvertinti primygtinai prašau vėl nusifotkint be akinių ir be makiažo
Hm, bet veidas su ta rožine raudonas neatrodo?
Bandysiu dar matuotis...
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 04, 18:17)
manau 100 proc. Erszebeth yra clear spring. Rozine ant jos atrodo lb graziai atrodo.
Ir inc pateiktoj clear spring paleteje, spalvos jai turetu lb graziai ziuretis
Va, dar vienas argumentas, kad galiu nešioti sidabrinius papuošalus ir be ezoterinių pasiteisinimų