inc, turbūt esu pats komplikuočiausias spalvinio tipo atvejis
Tai vasara jau galutinai atkrenta? Sakai, clear spring, byyte buvo diagnozavusi warm spring. Kuo iš principo šie potipiai skiriasi? Kad warm akivaizdžiai labai šiltas, o clear - nelabai šiltas? Kad mano tipas nėra akivaizdžiai šiltas, liudija jau vien diskusijos šioje temoje. Galbūt dėl tos priežasties aš galiu atrodyti kaip soft summer, tik kad ne softas, o ryškesnė?
Bandžiau ieškoti informacijos ir lyginti tuos abu pavasarius. Pats akivaizdžiausias argumentas clear naudai - va šitos raudonų atspalvių paletės. Warm raudoni atspalviai daugiausiai link oranžinės, o clear turi ir šaltų - o pastarieji man labai tinka (dar vienas argumentas, kodėl galvojau, kad galiu būti vasara, dėl tų visų bordo).
Dar rašo, kad clear su labai tamsiais plaukais gali nešioti juodą. Maniškiai ko gero nėra labai tamsūs, bet tada kaip neutrali rekomenduojama anglinė, dar navy, jeigu akys mėlynos.
Anglinė mano gana mėgstama (kad matytųsi, jog nejuoda - po apačia grynai juoda maikutė)
Jeigu būčiau warm, turėtų labai nerealiai papuošti auksiukas drabužiuose. Bet atrodo, kad nei labai puošia, nei labai gadina:
Dar clear spring siūloma gana plati pilkų paletė - dėl to irgi galima pagalvoti, kad esu vasara.