nu bet rimtai, keistas fruktas
ar light summer gali buti tokios plauku spalvos?
Daziau plaukus, ju atspalvis tapo saltesniu....ir atrodau daug ryskesne..
Daziau plaukus, ju atspalvis tapo saltesniu....ir atrodau daug ryskesne..
QUOTE(bytte @ 2013 01 29, 09:36)
Erszebeth man gyvai įspūdis buvo būtent kaip warm spring buvo , ko nuotraukose man nesimato . Ypač plaukai . To softinio pavasario info man mažokai, tai kažkaip bijau ką sakyt... bet aš jį tokį švelnesnį įsivaizduoju, bo jo apibūdinimas light and soft... sakyčiau kažkas panašaus į Jurkutę (bent TV kaip jin atrodo)
Geltono atspalvio įdegis - pavasarinis.
Warm spring gan intensyvios spalvos... o oranžinė jų tokia truputuka persikinė. Ir violetinė tokia tamsi ryški yra pas juos. Ir šiaip Warm springe daug tos violetinės (jacintų, žibučių, vilkdalgių spalvos).
Geltono atspalvio įdegis - pavasarinis.
Warm spring gan intensyvios spalvos... o oranžinė jų tokia truputuka persikinė. Ir violetinė tokia tamsi ryški yra pas juos. Ir šiaip Warm springe daug tos violetinės (jacintų, žibučių, vilkdalgių spalvos).
Tai čia aš būsiu sumaišius pavadinimą Taip, turėjau omenyje warm spring.
QUOTE(bytte @ 2013 01 29, 18:51)
Įmetu pora tikrų (true/warm) tamsiaplaukių pavasarinių moterų foto:
Bet tos visos rudos/smėlinės man visai netinka Oranžines dar reikėtų atidžiau "pasimatuoti".
QUOTE(bytte @ 2013 01 29, 19:13)
Pamenu, kažkada šitoje temoje buvo rašoma, kad Meryl Streep yra žiema, kuri kaip žiema ypač atsiskleidė su baltais plaukais
gal kas mate kokiu pvz, kokiomis spalvomis tiktu dazyti plaukus soft autumn?
QUOTE(vabalas @ 2013 02 02, 19:26)
gal kas mate kokiu pvz, kokiomis spalvomis tiktu dazyti plaukus soft autumn?
visi silti plauku atspalviai:) pvz variniai
QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 29, 19:55)
Pamenu, kažkada šitoje temoje buvo rašoma, kad Meryl Streep yra žiema, kuri kaip žiema ypač atsiskleidė su baltais plaukais
Man tai panasu kad ji jeigu ziema tai bright,arba gal net pavasaris su ziemos itaka.
QUOTE(inc @ 2013 01 31, 08:41)
Aha gerai cia tik kazin kaip del tikslumo nes kaip suprantu tas spalvas ant nuotraukos deda... bet va tie paaiskinimai salia geri.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 02, 18:19)
visi silti plauku atspalviai:) pvz variniai
is sito rato turbut butu tie soft
Ar galetumet pasakyt kaip jums atrodo kuris metalas man geriausiai? Tas desinej toks kaip zalvaris
QUOTE(Hiver @ 2013 02 03, 00:21)
Ar galetumet pasakyt kaip jums atrodo kuris metalas man geriausiai? Tas desinej toks kaip zalvaris
http://i1272.photobu...zps6149485a.jpg
http://i1272.photobu...zps6149485a.jpg
man lyg auksinis, bet sidabrinis lyg nieko visai
Noriu paklausti, gal kas turi info apie light spring toned?Nes kazkaip nesiseka man daugiau internete rast.Radau kelis puslapius ir tiek...
Dedu nuotrauka iš Osinkos forumo. Ši mergina vasara. Tik šitoje foto vasarą daryta, tai su įdegiu. Yra rodžiusi žiemos nuotraukų, tai oda- tikrai šaltai skaidri.
Bet plaukai visai "nevasariški", sakyčiau riešuto spalvos bet kai labai tinka.
Papildyta:
Va žiemą daryta nuotrauka. Atsiprašau už dydžius.
man labai prie širdies būtų tokie riešutiniai plaukai...
Kažin kokia ji vasara. Spėju tikroji (šalta), nes kontrastas jai tinka
Bet plaukai visai "nevasariški", sakyčiau riešuto spalvos bet kai labai tinka.
Papildyta:
Va žiemą daryta nuotrauka. Atsiprašau už dydžius.
man labai prie širdies būtų tokie riešutiniai plaukai...
Kažin kokia ji vasara. Spėju tikroji (šalta), nes kontrastas jai tinka
pagal mane ji cool summer