Man ta uljana nepatinka nei light, nei soft variante
Akys man jos link bright kažkaip... arba bent pavasario link... įžiūriu geltoną žvaigždę... bet kaip ir šaltokos, nu tokios link tos rūkščios salotinės/mint žalios... mano mamos tokios, bet aš vis nesusigaudau dėl įvairių priežasčių kas ji galėtų būti...
labiausiai man jin patiko ot tokiam variante:
QUOTE(bytte @ 2013 04 30, 09:18)
dedu pavasario spalvas... sakyčiau yra visiems tipams ką pasirinkt, ir vasaroms kaip seniai bebuvo daug spalvyčių :
Aš vat pajutau trauką jade spalvai, bet vis pataikau ant pavasarinės
Aš vat pajutau trauką jade spalvai, bet vis pataikau ant pavasarinės
o kieno jade spalva būtų?
aš tai iš šitų visas olive sugriebčiau
QUOTE(bytte @ 2013 04 30, 10:07)
Man ta uljana nepatinka nei light, nei soft variante
Akys man jos link bright kažkaip... arba bent pavasario link... įžiūriu geltoną žvaigždę... bet kaip ir šaltokos, nu tokios link tos rūkščios salotinės/mint žalios... mano mamos tokios, bet aš vis nesusigaudau dėl įvairių priežasčių kas ji galėtų būti...
mhm, tikrai ji čia gražiai...ir aš pritarčiau, jog ji bright ... ir net bright spring
QUOTE(inc @ 2013 05 01, 08:22)
o kieno jade spalva būtų?
mhm, tikrai ji čia gražiai...ir aš pritarčiau, jog ji bright ... ir net bright spring
Mano paletėj buvo. Bet man ji nepatinka Manau, ir vasarai kokiai tiktų kuo gražiausiai... Čia, jei nepainioju, viena iš tų spalvų, kurios bendros light spring ir ligt summer...
Aš tai labai į tą ink dantis galandu, bet nieko normaliai tokio nematau - arba navy, arba royal blue, o šito Mors iš tikro man navy geriau ir tinka
Ir lemon drop vež - nuo turbūt sausio galo mėginu save įtikint, kad nu kam man ta geltona, bet neišeina Lygiai taip pat save atkalbinėju nuo tų visų mint, calcite - bet kadangi man nuolatinė "chotielka" yra light robins egg, o aš daug perku internetu, o monitoriai rodo įvairiai, tai turiu aš jau ir mint, ir melsvų, tiktai ne light robins egg
QUOTE(Noa @ 2013 05 01, 11:21)
Mano paletėj buvo. Bet man ji nepatinka Manau, ir vasarai kokiai tiktų kuo gražiausiai... Čia, jei nepainioju, viena iš tų spalvų, kurios bendros light spring ir ligt summer...
Aš tai labai į tą ink dantis galandu, bet nieko normaliai tokio nematau - arba navy, arba royal blue, o šito Mors iš tikro man navy geriau ir tinka
Ir lemon drop vež - nuo turbūt sausio galo mėginu save įtikint, kad nu kam man ta geltona, bet neišeina Lygiai taip pat save atkalbinėju nuo tų visų mint, calcite - bet kadangi man nuolatinė "chotielka" yra light robins egg, o aš daug perku internetu, o monitoriai rodo įvairiai, tai turiu aš jau ir mint, ir melsvų, tiktai ne light robins egg
papasakok, o kaip tos inc ir navy su royal skiriasi?
QUOTE(inc @ 2013 05 01, 13:04)
papasakok, o kaip tos inc ir navy su royal skiriasi?
Nu taigi va - navy - tokia nu pati neechydniausia tamsiai mėlyna, akių nebraižanti. Royal akis braižo, ryški tokia, "limpanti". O ink - nu tai rašalas, tokia per viduruką
Čia gal labai užryškinta, gal realiai nėr taip ryškiai, bet idėja ta:
O man per ryški, tai norėč ink Nu jinai gal tipo ta Cyan..
ačiū, braške
o iš kur tą paletę tokią gražią sunumeruotą gavai? gal ten pradžia kur jos dar guli, a?
o iš kur tą paletę tokią gražią sunumeruotą gavai? gal ten pradžia kur jos dar guli, a?
Oi, o aš ją pakeičiau
Tai šita - kažkokios maikių spalvos:
http://friendlyarctic.com/?page_id=262
Oi, pala, anos neberandu... Gogle
Bet ta geresnė, čia kažkokios staltiesės:
http://www.mariosevents.com/Menus.ivnu
Papildyta:
Tai šita - kažkokios maikių spalvos:
http://friendlyarctic.com/?page_id=262
Oi, pala, anos neberandu... Gogle
Bet ta geresnė, čia kažkokios staltiesės:
http://www.mariosevents.com/Menus.ivnu
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 05 01, 07:22)
šiaip čia ją įvardija kaip jade, bet aš kažkaip suabejočiau ar tikrai tai jade, nes va akmens spalvos spektras sakyčiau šiltas gal labiau , o pavyzdį lyg ir vasaros variantas...
pantone įvardiją šią spalvą kaip emerald... žo su nežymiais nukrypimais visiems tinkama spalva . Kaip minėjau sau nusipirkau pavasario variantą, tą matyt kur Noa minėjo, nes geriausiai dukrai žiūrisi... bet šiaip... gal ir softams nieko , reiks MB pridėt
Man čia tokia ink, kur ne kiekvienas rašalas toks...
pagal pantone ta 2013-tų pavasario mėlyna įvardijama kaip monaco blue, ir pagal šitą pavadinimą daug pavyzdžių tos spalvos meta. Turiu įsigijusi kai blūdijau su navy, ne mano spalva... man jin tokia labiau rudenėliams imama man patinka MB su tokia spalva kostiumu kaip atrodo ... ir džinsus stengiuosi tokios spalvos įtaikyt
va dar tos rašalinės džinsineme variante ant podiumo :
QUOTE(bytte @ 2013 05 02, 09:20)
šiaip čia ją įvardija kaip jade, bet aš kažkaip suabejočiau ar tikrai tai jade, nes va akmens spalvos spektras sakyčiau šiltas gal labiau , o pavyzdį lyg ir vasaros variantas...
Man tai atrodo, kad ten aplamai ne spalvų pavadinimai, o tiesiog inspiracijos, kad gražiai skambėtų Vis viena gi parduotuvėse skirtingi gamintojai tas pačias spalvas skirtingai interpretuoja, vienam tas rašalas vienoks, kitam kitoks... Nebus visiškai identiški. Nekalbant apie jade, kuris gali būti koks tik nori
QUOTE(Noa @ 2013 05 02, 09:35)
Man tai atrodo, kad ten aplamai ne spalvų pavadinimai, o tiesiog inspiracijos, kad gražiai skambėtų Vis viena gi parduotuvėse skirtingi gamintojai tas pačias spalvas skirtingai interpretuoja, vienam tas rašalas vienoks, kitam kitoks... Nebus visiškai identiški. Nekalbant apie jade, kuris gali būti koks tik nori
Nu tai taip... bet man tas žadeitas labiau šiltas atrodo, nei smaragdas... o ir tos podiuminės man tokios labiau smaragdinės
...nors kaip ir žadeitas galim sakyt :
vadinasi viskas kas žaliai mėlyna ant bangos... kiekvienas renkasi savo
QUOTE(bytte @ 2013 05 02, 11:14)
Nu tai taip... bet man tas žadeitas labiau šiltas atrodo, nei smaragdas... o ir tos podiuminės man tokios labiau smaragdinės
Aš tau kaip akmenų maniakė pasakysiu, kad jis gali būti ir šiltas, ir šaltas, ir net aplamai beveik baltas
O gali būti ir šiltas:
O smaragdo spalva, ta prasme, spalva, kuri vadinasi - smaragdo, tai daugiau tikrai šalta, kaip ta paveikslėlyje:
Bet realybėj, jei kalėt apie akmenį - smaragdą, tai jų irgi visokių būna, priklausomai nuo to, kur iškasti: