QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 04 29, 21:46)
Ulyana sviesiais plaukais l graziai atrodo, tokia miela ir gaivi ir jaunesne. Rusva plauku spalva ja sendina
Nu nezinau, man kazkoks lyg parselio efektas islindo su tais sviesiais, reiktu galbut daugiau nuotrauku pamatyt.
Bytte kaip manot Ulyana gali but soft su tokiom akim?
QUOTE(bytte @ 2013 04 30, 09:18)
dedu pavasario spalvas... sakyčiau yra visiems tipams ką pasirinkt, ir vasaroms kaip seniai bebuvo daug spalvyčių

:
Aš vat pajutau trauką jade spalvai, bet vis pataikau ant pavasarinės
O, aciu

Mano vasariniame garderobe galetu atsirasti peony.

Ink, ar kazkas aplink navy jau kaip ir tapo klasika mano drabuziuose, o jade +- su daugiau ar maziau melynumo turiu rubu visiems sezonams isskyrus gal pati salciausia, labai sia spalva myliu

ir visas aplink vandens spalva jau kiek save prisimenu turbut nuo vaikystes.

Tai va sitos trys iskart aki patrauke.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 30, 07:01)
Aš irgi bėgte užbėgu, dėl to pačio, bet man atrodo, kad jei pas žmogų akys rudos, tai jis kontrastingas kaip balta meška, ir psio
A čio, būna kitaip?
Man atrodo jeigu smarkiai ideges rudom akim, dargi ne visiskai tamsiom, tai bus maziau kontrastingas o balta porcelianine oda - kontrastingesnis ypac jeigu akys beveik juodos.
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 04 29, 21:14)
Kazkaip neissiverciu normaliai situ fraziu kaip jus jas suprantat?
For example, Bright Winters tend to have striking, "jewel-like" eyes, dark hair, and an overall "clear" look.
But if you're wondering whether you are a Bright Winter, it doesn't help you to know that 40 or 60 or 80 percent of people with your same physical traits are Bright Winters.
kontekstas cia
http://www.truth-is-...itfowclgoy.html
Pakartoju savo pasyma.
Zodziu supratau kad pas bright akys buna kaip gelines, vat as isivaizduoju tokias kaip leliu akys buna, visada atkreipdavau demesi jos tokios skaidrios skaidrios kaip stiklines. Aisku ne tos uzpiestos o tos mirksincios su blakstienom
ir dar pas kates panasios buna