QUOTE(Noa @ 2013 04 21, 20:16)
Dabar užtataigi va žiūriu į nagų lako buteliukus ir svarstau, kuo lakuotis - geltonai, it miško puriena, ar mėlynai it tėviškės dangus?
Pakaitom tai vienu tai kitu
bus labai vasariska ir grazu
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 04 21, 20:55)
labiau spring ar summer?
Nesuprantu,is kur zinot kad pvz melynos akys yra siltos ar saltos?
Paziurekit dar
cia gal pades atsakyt i klausima.
O siltas ar saltas melynas man asmeniskai nusako sis pavyzdys
ir paaiskinimas is rusu k. is
cia "Salti melynos niuansai kile is melynai violetines gamos. Skirtingai nuo saltai melynos su violetiniu atspalviu, siltos melynos spalvu gama susildyta laseliu geltonos."
QUOTE(Erszebeth @ 2013 04 26, 14:59)
Surizikavau internetu nusipirkti tokios savotiškos spalvos suknelę.
Va tokia.
Erszebeth as vis pastebiu kad musu panasus skonis ir potraukis toms pacioms spalvoms, kazin ar cia tiesiog skoniu sutapimas ar musu tipai panasus.
Sita suknele ir as griebciau, tik del modeliio nesu tikra, bet spalva, rastai...
QUOTE(Erszebeth @ 2013 04 26, 15:30)
Čia mano foto, kai buvau 20 metų. Plaukų spalva natūrali. Tokia buvo nuo vaikystės.
Nu man tai pavasaris.
QUOTE(Kivija @ 2013 04 28, 09:21)
visada maniau, kad mėlyna spalva negali būti šilta
klydau?
Taip.
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 13:45)
Bet kaip suvokiu, akių prasme tai šilta mėlyna - tokia daugiau link žalios, tink turkio... Kaip mano. O šalta - daugiau link pilkos, kaip mano diedo.
Silta melyna tai taip
o salta nebutinai i pilkuma, pilkumas tiesiog nurodo kad atspalvyje daugiau juodos, nera grynas atspalvis, gali buti ir silta spalva i pilkuma. Va sitas ratas rodo kad pridedant pilkos spalva nei silteja nei salteja, ji tiesiog "murzineja":
Beje, o toks klausimas visoms: kaip manot kokiam tipui priklauso silti murzini atspalviai, bet ne sviesus o tamsesni, pavyzdziui
QUOTE(bride @ 2013 04 28, 20:22)
Kaip manote, koks galėtų būti mano tipas?
Dėkui už komentarus
Jusu tipas labai kontrastingas, tai neturetumet buti nei light nei mutted. Manau galit buti ir cool summer ir clear winter-clear spring, priklauso dar, koks akiu rudumo atspalvis, ar turi pavyzdziui priemaisu, ar silta ruda ar salta. Pavyzdziui, jei akys tokio silto svaraus gintarinio rudumo galbut galetumet buti kazkuris is clear tipu