QUOTE(rock muse @ 2013 04 07, 21:58)
mano nuomone, warm arba clear spring. ir kiekvienas tipas turi jam tinkanti spalvos atspalvi. Kaip ir man tinka, vietoj skaisciai baltos, kiausinio baltymo, pieno ir t.t.
ir kiekvienas galim tureti palete kaip orientyra, bet tai ne 100 proc.tinkancios spalvos. pvz. man kaip rudeniui netinka oranzine ir garstyciu spalvos, reta koralu/lasisu.
Grįšiu iš darbo - jeigu bus dar normali dienos šviesa, matuosiu
QUOTE(bytte @ 2013 04 07, 22:18)
Man jau abejonių nebekyla kad Erszebeth warm spring arba true spring, arba kitaip sakant pavasaris su rudens įtaka. Rudens spalvos labai prideda amžiaus, softinės labai pilkina... clear per ryškios... akys labai ryškios, šiltai mėlynos, plaukai šilti... nu oda foto galėčiau galvą guldyt kad šalta. ... bet minėtas gelsvo atspalvio įdegis man grynai su pavasariu asocijuojasi... be to pavasarinių spalvų fotikas nepagauna, kaip ir odos... kiek paveiksluoju vaikus, visad nuotraukuose kitokios spalvos rūbai gaunas, oda dažnai irgi atrodo šalta, bent kol neįdega padoriai.
Su oranžine IMHO labai slidžiai bendrauja visi tipai... kažkur skaičiau kad pavasariams sunku atitaikyti savo oranžinės varianta, jiems paprasčiau su gelsvu atspalviu... Va ir mano tėtis tikrai warm spring (ale ryžas blondinas), bet kažkaip neįsivaizduoju aš jo su oranžinę spalva tobulam variante.
Taip, mano fotikas šiaurinėje pusėje irgi viską numėlynuoja, nužalsvina, nupilkina, nušaltina. Ir tie plaukai nebūna TIEK pilki, kaip išeina nuotraukose.
Bet man didelių abejonių kelia visi tie rudi, camel atspalviai paletėje. Apie oranžinę net nekalbu...
QUOTE(bytte @ 2013 04 08, 07:57)
...ir spalvos:
Va - mėlyna (ypač jei į pilkumą) su ruda ant manęs - idealus spalvų derinys.
Paletėje ir vėl kliūva rusvos spalvos. Ir oranžinė baisioji

Visos kitos jamamos tikrai.