QUOTE(Erszebeth @ 2013 04 07, 13:24)
Aš ir buvau vasara pastaruoju metu jau gana ilgai, kol neiškilo abejonių, ar aš iš viso vasara. Nes vis būdavo spalvų, kurios man tinka, nors vasarai tikti neturėtų. Iki vakar ir aš galvojau, kad rudens tipai nedraugauja su mėlyna, kol man neparodė soft autumn paletės. Ten gana nemažai mėlynų, ir nėra tų "blogųjų" oranžinių, tik rausvokos, lašišinės. Išmest iš spintos netinkamus reikštų išmesti visus chaki - ar tikrai? Blogai ant manęs chaki?
Žalios tiesiog puikiai
Bet jūsų tipas deep autumn?
Na o aš dabar pasidariau bandymą - rudeninį, nes apie rudens tipą niekada nebuvau rimtai pamąsčiusi - su makiažu (tik odos spalva visiškai natūrali, be pudros) ir akiniais, kuriuos nuolat nešioju, su palaidais plaukais (kurių apačia dar matosi šiek tiek dažyta). Fotkinau specialiai ir pietinėje, ir šiaurinėje namų pusėje, nes skirtumas milžiniškas. Dėl to ir sakau, kad mano tipas - visiškas chameleonas, keičiasi priklausomai nuo apšvietimo.
Jei tu nori pajaust soft autum, tai gal geriau pasifotkink su kokiom smėlinėm, haki, bet pasistenk paieškot šviesesnių nei dabar kėlei. Aš tarkim , savo vienai dukrai ir vyrui (jie pas mane abu soft autum) būdavo kai perku, tai matau, kad "murzinas" iki negalėjimo ir pakankamai šviesus, tai būtinai parnešus ir pamatavus tekdavo žagtelt kaip juos puošia. Nors man į rankas paėmus atrodo, kam tokia pobaisė murlina spalva gali tikt
Tiesa, ši tamsi gėlėta palaidinė mano softukei dukrai netiktų - per tamsi, o ir tau taip pat
ir dar kai fotkinsies paieškok tokios vietos kur būtų kuo daugiau šviesos, bet pati stovėk būtinai šešėlyje. taip neišdegins saulė spalvų ir geriau be akinių, nes dabar neina akių įžiūrėt gerai.
Turiu įtarimą, kad greitu metu eisi kokių naujų rėmukų
mhm, aš kol kas dar pas deep autumn kiurksau