QUOTE(Hiver @ 2013 04 06, 17:12)
Su melsva geriau mano nuomone.
Tikrai matosi kad veido atspalvis kitoks. O jus ne viena kadra bandykit daryt, po to isrinksit panasiausius.
Radau sprendimą
Nebent galima kabintis, kad šviesos šaltinis (saulė už lango) yra kiek labiau iš "vasarinės" pusės, ir galbūt toje pusėje yra "aktyvesnė" akis. Bet man bent jau iš šitos foto atrodo, kad vasaros paletė tinka labiau
Nors kad pavasario netinka, irgi negaliu pasakyti.
QUOTE(rytojryta @ 2013 04 06, 17:21)
spalva tinka, tik atkreipkit demesi, kad zalia "istraukia", paryskina odos raudonuma (aplink nosi, lupas, smakra)
man sis variantas labiau.
Bet kaip tik šita spalva yra tinkanti abiems tipams - ir vasaroms, ir pavasariams. Tai išeitų, kad esu nei pavasaris, nei vasara?
QUOTE(inc @ 2013 04 06, 17:24)
man šiuo atveju žalias nepatinka. su žaliu, tai dar plius kiek nesufokusuotas veidas
...bet kol atsakymą rašiau šimtą kartų paskui vaikus turėjau pabėgiot, tai vienu tarpu bėgdama pro kompą užmečiau akį iš toliau ir lyg tas žalias kaip tik neblogai. Gal tik atspalvio kitokio reiktų
O tau pačiai kuri paletė mielesnė prie dūšios?
Aš mėtausi. Lyg ir vasaros. Bet visai netinka vasaroms rekomenduojamos pastelinės (pilkai rausvos - tiesiog tragedija). Gražiai draugauju su ryškiai, tamsiai pilkomis, o šviesiau pilkos mane "pradangina". Gerai tinka įvairūs mėlyni ir žali atspalviai. Praktiškai visi, įskaitant net ir kai kurias chaki. Bet mane papuošia tokia ryški violetinė (kurios šiaip nekenčiu kaip spalvos), kuri priskiriama true spring, ir yra dar įvairių spalvų, kurios turėtų netikti, jeigu būčiau vasara (kaip ir ta šilta žalia - turėtų pobaisiai atrodyti, bet neatrodo, mažų mažiausiai pusė velnio; taip pat koralinės visokios, lašišinės).
Ar yra kokios nors "testinės" spalvos atskirti vasarai nuo pavasario? Na, kad ant vieno tipo atrodytų gražiai, ant kito tragiškai?
Pavyzdžiui, gal šita žydra ant vasaros turėtų būti tragedija?