Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Cia mano akis smile.gif na nera ji salta, bent man taip atrodo.. gal kas pakomentuos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, ekspertės 4u.gif Gal galėčiau ir aš įsiterpt su klausimu ax.gif Perskaičiau jūsų diskusijas, nuorodas, bet vis tiek spalvinio tipo nustatymas man lieka rocket science. Pasimečiau tarp potipių, plaukų atspalvių ir vienodai atrodančių nuotraukų. Žinau tik kad aš ne žiema, nes plaukai ne tokie tamsūs.

Gal galėtumėt pasakyti kuriam tipui priklausau? Klausiu, nes be galo myliu raudoną spalvą (sodrią) ir mano spintoj jos gausu, bet iš MB ir artimūjų sulaukiu daug priekaištų kad ji man netinka schmoll.gif Tad norėčiau su jūsų pagalba atsirinkti man tinkantį jos atspalvį (-ius). Ir dar lūpdažį būtų super biggrin.gif

Mano akys tamsiai žalios, aplink vyzdį šiek tiek rudos, antakiai ir blakstienos tamsūs, plaukai šviesiai rudi, apgamai rudi. Oda blyški, greitai įdegu, pirmą dieną pabūnu raudona, kitą jau ruda. Žiedą, auskarus nešioju balto aukso. Nežinau ką čia dar paminėjus. Užmeskit akį, jei nesunku 4u.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Unikko, iš pirmo žvilgsnio lyg koks tai šaltas sezonas g.gif gal turi kokią foto, kur gerai matosi akių spalva?
Atsakyti
Laba,,

gal galite pagelbėti iš aprašymo?

plaukai rudi, voverės rudumo (dažyti, natūralūs - pilkai tamsiai rudi, kažkas tokio, nebepamenu smile.gif )
akys - priklauso nuo apšvietimo, bet dienos šviesoje - nuo vidurio - riešuto rudumo, paskui žalyn, ir pakraščiai - gana ryškiai žali. Reziumė - chaki smile.gif

Veidas dėl tam tikrų priežasčių linkęs rausti, aišku maskuojamas krempudra, kuo natūralesne, ne balta, ir ne ruda smile.gif

koks čia tipas gali būti? ruduo, greičiausiai?
Atsakyti
QUOTE(Kivija @ 2013 03 11, 14:55)
Laba,,
gal galite pagelbėti iš aprašymo?

plaukai rudi, voverės rudumo (dažyti, natūralūs - pilkai tamsiai rudi, kažkas tokio, nebepamenu smile.gif )
akys - priklauso nuo apšvietimo, bet dienos šviesoje - nuo vidurio - riešuto rudumo, paskui žalyn, ir pakraščiai - gana ryškiai žali. Reziumė - chaki smile.gif

Veidas dėl tam tikrų priežasčių linkęs rausti, aišku maskuojamas krempudra, kuo natūralesne, ne balta, ir ne ruda smile.gif

koks čia tipas gali būti? ruduo, greičiausiai?

visai gali būti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 11, 14:43)
Unikko, iš pirmo žvilgsnio lyg koks tai šaltas sezonas  g.gif gal turi kokią foto, kur gerai matosi akių spalva?

Bandziau dienos sviesoje padaryt, tik kad nedaug tos sviesos pas mus, uz lango sninga smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal dark winter?
Atsakyti
O Ziemos plaukai neturetu buti tamsus? Tai tada man tinka ta grynai raudona, true red, blood red bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unikko @ 2013 03 11, 18:11)
O Ziemos plaukai neturetu buti tamsus? Tai tada man tinka ta grynai raudona, true red, blood red  bigsmile.gif  g.gif

aš iš teksto skliaustuose supratau, kad tavo natūralūs yra tamsiai rudi, o tu turėjai omeny atbulai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 11, 18:15)
aš iš teksto skliaustuose supratau, kad tavo natūralūs yra tamsiai rudi, o tu turėjai omeny atbulai?  biggrin.gif

Cia Kivijos skliaustai lotuliukas.gif Mano nedazyti, visose nuotraukose naturalus biggrin.gif

Pasiziurejus i Sandra Bullock gal ir visai panasu i Dark Winter g.gif , tik mano akys ne rudos...
user posted image

Aciu inc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Unikko @ 2013 03 11, 18:23)
Cia Kivijos skliaustai  lotuliukas.gif Mano nedazyti, visose nuotraukose naturalus biggrin.gif

Pasiziurejus i Sandra Bullock gal ir visai panasu i Dark Winter  g.gif , tik mano akys ne rudos...
http://s15.postimage...ock_1165274.jpg

Aciu inc 4u.gif

doh.gif atsiprašau mirksiukas.gif

žinai, tu įdėmiai patyrinėk vasaras tada

na bet kodėl jie taip apie raudoną sako? man tai toj fotkėj, kur ir rankinukas ir nagiukai, tai fainai visai thumbup.gif šiaip sunku jiems tokią stiprią spalvą priimti g.gif aš irgi bais raudoną mėgstu, bet atsisakyti ir negalvoju mirksiukas.gif
šiaip pačią raudoną, tai gerai eina parinkt pagal tai kokia spalva suspaudus pirščiuką matosi. dar skruostų raudonis panašus ir lūpų vidinė pusė. va tas spalvas įvertinus pačią idealiausią savo raudoną gali parinkt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 11 kovo 2013 - 18:35
QUOTE(Unikko @ 2013 03 11, 17:30)
Bandziau dienos sviesoje padaryt, tik kad nedaug tos sviesos pas mus, uz lango sninga smile.gif
user posted image
user posted image

man tai jus soft summer/soft autumn. nore greiciau vasara.
Atsakyti