Cia mano akis na nera ji salta, bent man taip atrodo.. gal kas pakomentuos
Sveikos, ekspertės Gal galėčiau ir aš įsiterpt su klausimu Perskaičiau jūsų diskusijas, nuorodas, bet vis tiek spalvinio tipo nustatymas man lieka rocket science. Pasimečiau tarp potipių, plaukų atspalvių ir vienodai atrodančių nuotraukų. Žinau tik kad aš ne žiema, nes plaukai ne tokie tamsūs.
Gal galėtumėt pasakyti kuriam tipui priklausau? Klausiu, nes be galo myliu raudoną spalvą (sodrią) ir mano spintoj jos gausu, bet iš MB ir artimūjų sulaukiu daug priekaištų kad ji man netinka Tad norėčiau su jūsų pagalba atsirinkti man tinkantį jos atspalvį (-ius). Ir dar lūpdažį būtų super
Mano akys tamsiai žalios, aplink vyzdį šiek tiek rudos, antakiai ir blakstienos tamsūs, plaukai šviesiai rudi, apgamai rudi. Oda blyški, greitai įdegu, pirmą dieną pabūnu raudona, kitą jau ruda. Žiedą, auskarus nešioju balto aukso. Nežinau ką čia dar paminėjus. Užmeskit akį, jei nesunku
Gal galėtumėt pasakyti kuriam tipui priklausau? Klausiu, nes be galo myliu raudoną spalvą (sodrią) ir mano spintoj jos gausu, bet iš MB ir artimūjų sulaukiu daug priekaištų kad ji man netinka Tad norėčiau su jūsų pagalba atsirinkti man tinkantį jos atspalvį (-ius). Ir dar lūpdažį būtų super
Mano akys tamsiai žalios, aplink vyzdį šiek tiek rudos, antakiai ir blakstienos tamsūs, plaukai šviesiai rudi, apgamai rudi. Oda blyški, greitai įdegu, pirmą dieną pabūnu raudona, kitą jau ruda. Žiedą, auskarus nešioju balto aukso. Nežinau ką čia dar paminėjus. Užmeskit akį, jei nesunku
Unikko, iš pirmo žvilgsnio lyg koks tai šaltas sezonas gal turi kokią foto, kur gerai matosi akių spalva?
Laba,,
gal galite pagelbėti iš aprašymo?
plaukai rudi, voverės rudumo (dažyti, natūralūs - pilkai tamsiai rudi, kažkas tokio, nebepamenu )
akys - priklauso nuo apšvietimo, bet dienos šviesoje - nuo vidurio - riešuto rudumo, paskui žalyn, ir pakraščiai - gana ryškiai žali. Reziumė - chaki
Veidas dėl tam tikrų priežasčių linkęs rausti, aišku maskuojamas krempudra, kuo natūralesne, ne balta, ir ne ruda
koks čia tipas gali būti? ruduo, greičiausiai?
plaukai rudi, voverės rudumo (dažyti, natūralūs - pilkai tamsiai rudi, kažkas tokio, nebepamenu )
akys - priklauso nuo apšvietimo, bet dienos šviesoje - nuo vidurio - riešuto rudumo, paskui žalyn, ir pakraščiai - gana ryškiai žali. Reziumė - chaki
Veidas dėl tam tikrų priežasčių linkęs rausti, aišku maskuojamas krempudra, kuo natūralesne, ne balta, ir ne ruda
QUOTE(Kivija @ 2013 03 11, 14:55)
Laba,,
visai gali būti
QUOTE(inc @ 2013 03 11, 14:43)
Unikko, iš pirmo žvilgsnio lyg koks tai šaltas sezonas gal turi kokią foto, kur gerai matosi akių spalva?
Bandziau dienos sviesoje padaryt, tik kad nedaug tos sviesos pas mus, uz lango sninga
gal dark winter?
O Ziemos plaukai neturetu buti tamsus? Tai tada man tinka ta grynai raudona, true red, blood red
QUOTE(Unikko @ 2013 03 11, 18:11)
O Ziemos plaukai neturetu buti tamsus? Tai tada man tinka ta grynai raudona, true red, blood red
aš iš teksto skliaustuose supratau, kad tavo natūralūs yra tamsiai rudi, o tu turėjai omeny atbulai?
QUOTE(inc @ 2013 03 11, 18:15)
aš iš teksto skliaustuose supratau, kad tavo natūralūs yra tamsiai rudi, o tu turėjai omeny atbulai?
Cia Kivijos skliaustai Mano nedazyti, visose nuotraukose naturalus
Pasiziurejus i Sandra Bullock gal ir visai panasu i Dark Winter , tik mano akys ne rudos...
Aciu inc
QUOTE(Unikko @ 2013 03 11, 18:23)
Cia Kivijos skliaustai Mano nedazyti, visose nuotraukose naturalus
Pasiziurejus i Sandra Bullock gal ir visai panasu i Dark Winter , tik mano akys ne rudos...
http://s15.postimage...ock_1165274.jpg
Aciu inc
http://s15.postimage...ock_1165274.jpg
Aciu inc
atsiprašau
žinai, tu įdėmiai patyrinėk vasaras tada
na bet kodėl jie taip apie raudoną sako? man tai toj fotkėj, kur ir rankinukas ir nagiukai, tai fainai visai šiaip sunku jiems tokią stiprią spalvą priimti aš irgi bais raudoną mėgstu, bet atsisakyti ir negalvoju
šiaip pačią raudoną, tai gerai eina parinkt pagal tai kokia spalva suspaudus pirščiuką matosi. dar skruostų raudonis panašus ir lūpų vidinė pusė. va tas spalvas įvertinus pačią idealiausią savo raudoną gali parinkt.
QUOTE(Unikko @ 2013 03 11, 17:30)
Bandziau dienos sviesoje padaryt, tik kad nedaug tos sviesos pas mus, uz lango sninga
man tai jus soft summer/soft autumn. nore greiciau vasara.