QUOTE(Noa @ 2013 01 22, 10:37)
Mano motyvai:
1. "Tinka - netinka" - sąlyginis dalykas, tai yra - gražu ar negražu. Tai priklauso nuo skonio! Man, tarkim, ta ryški babytė ne itin, tai tada ką. Ir gali minia aiškint, kad jai labai tinka. O man negražu. O juoda man gražu, ir svarbiausia - ne man vienai

Turiu savo spalvų pažįstamą, irgi dievinančią juodą, ji dar plius juodus akinius nešioja, ir atrodo spalviškai kaip ta Chromčenka iš Vasiljevo laidos - ekspert mody! Mes kažkada viena kitą apžiūrėjom ir prisipažinom, kad nematom, kodėl mums ta juoda netiktų

Mano galva, ji gerai atrodo, aš irgi, Chromčenka irgi
2. Nesiginčiju, gal ta juoda yra ir kam tinka geriau. Bet tai nereiškia, kad man jinai netinka tragiškai

Mano galva, vidutiniams tipams juoda netinka labiau - jie prie jos atrodo nublukę. O aš ar taip, ar taip visada nublukus... Tame šviesių tipų grožis

Dauguma šviesių tipų greta juodos tiesiog atrodo blyškesni, negu yra. Bet blyškus - nereiškia negražus

Priešingai gražuolės būtų tik tos soliariuminės. Greta jų net negrai atrodo pablyškę
3. Galbūt juoda suknelė nukreipia dėmesį nuo mano veido. Ir labai gerai, o kas sakė, kad aš noriu tą veidą pabrėžti?

O gal aš noriu pabrėžti iškirptę!
4. Juoda spalva netinka, nes veide per mažai kontrasto?! Šita problema lengvai išsprendžiama šešėliais, juodu akių pieštuku ir blakstienų tušu
5. Juoda - madų pasaulio spalva. Visos manekenės dievina juodą, nepriklausomai nuo savo nuosavų spalvų, ir niekas nesiskundžia, kad jos būtų negražios

Jie ten dėl kūdumo išprotėję, tai rūžavos nevaikščios gi.
6. Visos italės nuo Milano apylinkių ir paryžietės irgi dievina juodą. Na gerai, italės ir pačios juodos, betgi paryžietės tai visokios. Ir nieko, pasaulis jas dievina kaip labai elegantiškas. Gal šviesus tipas, įsilindęs į juodą, ir pasidaro mažiau gaiviu, bet užtat daugiau elegantišku. Mano supratimu, išeina tas ant to
7. Šiaip jau spalvų teorija irgi yra kritikuojama, nėra tatai absoliuti teisybė visiems ir visais atvejais. Ir makijažo meistrai, ir stilistai, aišku, nepataria užsiciklint ant juodos ar kokios kitos spalvos, bet kad liguistai jos vengti, tai irgi nepataria - reikia matyti žmogų ir vadovautis savo akimis pirmiausia. Gal kam nors pilvas kaip barabonas, ir tai yra pagrindinis figūros bruožas, ir jam talijos susiaurinimas (juoda) pridės daugiau grožio, negu ružavų žandukų išryškinimas (kokia šviesiai žydra)? Gal tas talijos susiaurinimas pridės žmogaus grožiui kokius 10 balų, o kad veidas pataps baltesnis, tai numuš kokius tris balus

Jei neina sėkmingai viską vienu kartu!
1.

mes čia nagrinėjam nuotraukas, bet gyvenime žmogus taip nemato, labiau mato tą supratimą gražu/negražu ar išankstinį nusistatymą. Tarkim žiūriu aš jaunystės, paauglystes nuotraukas, koks atrodęs tada gražuolis nei iš kairės, nei iš dešinės toks nebeatrodo. O tos panos ale labai gražios čiumčios ir ne kitaip... va MB visat su nuostaba į mano pogimdymines nuotraukas žiūri - kokia tu ..........

, o man tokia graži atrodei
2. Aš kadangi lankausi kur begale juodai besirengiančių tai labai spoksojau ar tikrai taip blogai visi atrodo... tai vat irgi pastebėjau kad visai nieko tas šviesumas kitiems. Merginas nelabai eina įvertint, nes visos dažniausiai prisišpaklinusios, pasiryškinusios... nu ir tiesa pasakius atrodo tragiškai

... bet vat vaikinai tai nepasakyčiau kad visi blogai. Gan prastai atrodo gan raudono veido piliečiai (kai kurie rudenėliai ir soft summeriai), tas raudonumas labai išryškėja

. Tas pilkumas, šviesumas ar pan. iš esmės nelabai vaizdą gadina. Juk juoda pabrėžia visas spalvas, tai jei jau męs taip džiaugiamės savo spalviniu tipu ir net spalvas pagal tai renkamės... kuo blogai tą savo tipą pabrėžti? Gaunasi toks ale twilaight trilogijos tipažai... nu o kas čia blogo
3. Manau juoda suknelė nenukreipia dėmesio nuo veido, manau ji veidą "nukelia" į antrą planą. Be to veidą atskiria nuo kūno, ypač vakare gaunas bekūnė galva... kaip ir dėmesys galvai

. O veide juodi blikai... visur kur nesinori: ant maišelių paakiuose, patysusio veido kontūro, raukšlelių... nu senstam 10-čia metų. Ir vat čia IMHO nesvarbu koks spalvinis tipas.
4. Labai teisinga buvo mintis apie juodus antakius: blondinės juodus antakius pridėjus čigonei... juodumo nebeliks. Tai vat nudažius juodai akis ir antakius optiškai akys atrodys šviesesnės, jai jos ryškios spalvos kaip ir nieko tokio... bet jai ne... tai grožio nepridės. Aišku špaklius yra stebuklingas dalykas, ir įvedant kuo tamsesnes spalvas, tuo geriau galim "išformuot" ką nori... nu bet čia reik jau mokėt (ypač kai jau į ketvirtą dešimtį įkopi), kad nesigautum kaip kokia išprotėjusi priestočio babytė išsipaišiusi .
5.
6.
7. Aš irgi kiek tai sau leisiu pakritikuot tą spalvų teoriją kad va reik savo spalvose, ar kad gamta geriausiai suderina... Nu yra įvairių spalvinių derinių... ir ne būtinai sera bura malynavy dera tik su sera bura zeliony... o šviesus tik su šviesiu. Kitoje temoje buvaiu įkėlusį interjerą... nu šviesus žydras, kažkur smėlinė, kreminė spalvytė... nu grynai light palečių spalvytės... o pagyvinimui to interjero paimta juoda: rėmeliai, kaspinėliai... nu ir kodėl jai light tipas negali sau leisti savęs taip papuošt? juk nuo tų juodų kaspinėlių tas interjeras tik šviesesnis ir gaivesnis atrodo, nes juoda pabrėžia koks visgi jis šviesus... ir jai jau taip kabinėtis prie spalvų atkartojimo, tai realiai kiekvienas žmogus savo veide turi tikrų tikriausę juodą, tikresnę nei koks juodas šilkas iš Perwoll reklamos, tai yra vyzdį
Va man su juoda kažkaip įdomiai... nors mano kontrastas gan didelis, bet plaukai atrodo šviesesni prie juodos spalvos... ir sakyčiau rudesni... nei tarkim prie vasaroms siūlomų pilkų. Išvis inc kur įdėjo nuorodą apie juodą (nu gerai ten viskas parašyta, nesiginčiju), tai tos pilkos (kaip šviesios juodos variantai) neatlieka ploninimo efekto

, jos per šviesios tam... ir mėlsvai juoda labiau plonina nei rusvai juoda

aplamai mėlsvą atspalvį turinčios spalvos visada atrodo toliau ir mažiau, nei šiltos...