QUOTE(Centime @ 2013 01 31, 13:15)
Krilek, labai gera ir miela zinia ir Jums labai pasisekė turėti ir mergyte ir berniuką...ideali šeima
va čia ir įdomiausia, kad daugeliui atrodo, kad jeigu yra du vaikai ir jiegu dar porelė tai čia beveik ideali šeima
net maniškis, kai sužinojo, kad turėsime antrą vaikelį pasakė "va dabar jau būsime tikra šeima", lygtais vienas vaikas tai dar ne šeima
sutinku su tavim, nes tikrai manau, kad mums pasisekė, kad turėsime ir berniuką ir mergaitę...matau kad Justukas labiau tėčio vaikas, juk vis dėlto berniukas, mėgdžioja tėtį kiekvienoje situacijoje, toks tikras tėčio prielipukas
..o man juk irgi norisi tokios prielupukės, kuri imtų iš manęs pavyzdį
sakau, jau dabar galėsiu drąsiai pradėti pirkti kraitelį orientuotą į mergaitę
Papildyta:
QUOTE(ignasser @ 2013 02 01, 00:04)
Ta proga ištrūkom su MB iki Druskininkų porai dienelių, tai negalėjau atsikaifuoti po 1,5 metų pertraukos nelakstyt paskui vaikus, o skirti laiką sau
oi kaip tave suprantu - pati ten buvau neseniai, tai bent tas dvi dienas jaučiausi nerealiai
geras dalykas tie Druskininkai su savo vandens parkais ir visokiom procedūrom bei pramogomis
beje, greitai kaune atsodarys Girstučio baseinas, tai mačiau projekte, kad ten bus ir jakuzzi ir kelios pirtys, aišku ne druskininkai bet vis gera vieta relaxui
Jorune32, sveik pati greičiau, nes įsivaizduoju kad sudėtinga pačiai sergant dar ir vaiką sergantį gydyti
Pas mane darbe tuoj prasidė balius - švesime 3 kolegų gimtadienį, tai laukia cepelinų balius...oi kaip aš jų laukiu, užsisakiau dvigubą porciją, už du
o po to dar eisime į boulingą..aišku, žaisti aš nežaisiu bet bent jau pasibūsiu su kolegomis;-) o mano vyrai šnd į baseina eina dviese...tikiuosi puikiai susitvarkys ir be manęs, nes kaip tik tuo metu ateis ir mano puseserė su sūnum (Justuko krikšto mama), tai sakė padės maniškiui