Sveikutes, merginos. Visiem ligoniukam sveikit greiciau. Gal kuriai reikalingi interjero katalogai, gavau kruvele dovanu, bet man ju nelabai reikia - padovanociau
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 01 28, 11:42)
Kiek temperaturos tu turi?
Mes visi sergam, kosmaras kazkoks Mn 39, MB 38, o Rugile po pietu atsikele su 37.6. Man ziauriai silpna, net nzn kuom gydytis
Sveikutes
Mes irgi visi trys sergam MB susirgo pirmas o vakar ir mes su Simu.Man lauzo kaulus ir galva skauda o vaikas kaip niekur laksto.Ryt varysim kraujo tyrimus pasidaryt.Siandien po pietu miego vaikui 40 temp buvo
Mes irgi visi trys sergam MB susirgo pirmas o vakar ir mes su Simu.Man lauzo kaulus ir galva skauda o vaikas kaip niekur laksto.Ryt varysim kraujo tyrimus pasidaryt.Siandien po pietu miego vaikui 40 temp buvo
QUOTE(jorune32 @ 2013 01 28, 16:14)
Sveikutes
Ziauru, mes irgi ryt bandysim krauja pasidaryt
QUOTE(rimma @ 2013 01 28, 17:51)
Mes visi sergam, kosmaras kazkoks Mn 39, MB 38, o Rugile po pietu atsikele su 37.6. Man ziauriai silpna, net nzn kuom gydytis
QUOTE(jorune32 @ 2013 01 28, 18:14)
Sveikutes
Eina sau, kas cia dbr darosi Kas cia per visrusai siaucia net baisu man darosi
Nu eina sau, kas cia do virusai siaucia, baisu Tik issveiksta vaikuciai ir vel serga. As jau pagaliau neduodu vaistu nuo temperaturos, tai nors tiek
Labas rytas,
Jauciu, kad kviesiu greitaja, nes Rugilei vel tempa 39.4, visa nakti verksleno Ji nuo musu turbut vel uzsikrete
Jauciu, kad kviesiu greitaja, nes Rugilei vel tempa 39.4, visa nakti verksleno Ji nuo musu turbut vel uzsikrete
QUOTE(rimma @ 2013 01 29, 09:52)
Labas rytas,
Eina sau kokia auksta o tau kaip? jau nebera temperaturos?
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 01 29, 08:06)
Eina sau kokia auksta o tau kaip? jau nebera temperaturos?
As vel su 39,2 atsikeliau. Gripas mum bus
QUOTE(rimma @ 2013 01 29, 10:09)
As vel su 39,2 atsikeliau. Gripas mum bus
tai lekit i ligonone visi, kuo greiciau prades gydyti, tuo greiciau pasveiksit.
na jau tikrai liūdna, net nefaina ir skaityti kaip čia visi įsisirgote
mes dar visi laikomės ir tuom labai džiaugiuosi, bet kadangi einame abu į darbą tai kiekvieną dieną čia galima pasigauti ligų, bet labai tikiuosi kad pavyks to išvengti.....
mergaitės, laikykitės ir sveikite visi
Pas mus dabar yra naujas migdymo ritualas - pasakų skaitymas, net pirkau naujų pasakų knygų, nes turimos jau atsibodo ir dabar kiekvieną vakarą`skaitau po kelias knygas;-) Vakar kadangi buvo namų šeiminnkės tai MB skaitė pasakas tai taip gražu buvo klaustyti - su intonacijomis visokiom, keisdamas balsus - girdėjau kad vaikui labai patiko tai po filmo radau abu jau miegančius mūsų lovoje, dabar visada užmiega mūsų lovoje....
mes dar visi laikomės ir tuom labai džiaugiuosi, bet kadangi einame abu į darbą tai kiekvieną dieną čia galima pasigauti ligų, bet labai tikiuosi kad pavyks to išvengti.....
mergaitės, laikykitės ir sveikite visi
Pas mus dabar yra naujas migdymo ritualas - pasakų skaitymas, net pirkau naujų pasakų knygų, nes turimos jau atsibodo ir dabar kiekvieną vakarą`skaitau po kelias knygas;-) Vakar kadangi buvo namų šeiminnkės tai MB skaitė pasakas tai taip gražu buvo klaustyti - su intonacijomis visokiom, keisdamas balsus - girdėjau kad vaikui labai patiko tai po filmo radau abu jau miegančius mūsų lovoje, dabar visada užmiega mūsų lovoje....
Na va kaip visi iskritot Greiciau ta ziema baigtusi, jau man atsibodo tas saltis. Noriu pavasario, kai nebus tu ligu ir drasiai bus galima islyst is namu.
Visiems ligoniukams siunciam daug sveikateles
Visiems ligoniukams siunciam daug sveikateles