Tai va kad ateina i vaistine sergantys ir ne po viena, o po kelis ir dar toliau i parde slenka ir visur kitur, apie kitus nepagalvoja
Pradejus gerti antibiotikus, per kiek laiko turi nukristi tempertura, gal kas zinote kaip turi buti? :
Aciu Digi Dam uz pampiu pristatyma i namus
Laba
GUCCI, ner uz ka bet vis tiek lauksim kuria diena, mus aplankant
O mes vakar vakare nusivedem maziu i ta MAUGLI, kur Krilek minejo, tai super paduko maziukas tikrai mielai jungsimes, kai kas nors ten eis erdves daugybe ir visokiu atrakciju netruksta, mum patiko o po kokio pusmecio, kai jau didesnis Matas bus, tai ten isvis jam bus nerealu
QUOTE(Lupos @ 2013 01 25, 17:38)
Pradejus gerti antibiotikus, per kiek laiko turi nukristi tempertura, gal kas zinote kaip turi buti? :
tiksliai nzn, bet ar ne iskarto, nes man atrodo salia jau temperaturai musti nieko nebereikia vartoti bet nezinau tiksliai, turi gal Dov kokiai pasisukt, ar gydytojai.GUCCI, ner uz ka bet vis tiek lauksim kuria diena, mus aplankant
O mes vakar vakare nusivedem maziu i ta MAUGLI, kur Krilek minejo, tai super paduko maziukas tikrai mielai jungsimes, kai kas nors ten eis erdves daugybe ir visokiu atrakciju netruksta, mum patiko o po kokio pusmecio, kai jau didesnis Matas bus, tai ten isvis jam bus nerealu
QUOTE(DigiDam @ 2013 01 26, 14:43)
ateinanti savaite nusimato laisvesne, o ir siltesne, tai greiciausiai ir atleksim iki jusu
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 01 26, 12:31)
Aciu Digi Dam uz pampiu pristatyma i namus
o, buciau zinojusi, buciau ir as prie to pacio uzprasiusi, nes zadejau skambinti uzsisakyti.
Digi, tu kaip pristatinesi Gucci, pranesk ir man, nes gal tada reikes
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 01 26, 13:07)
ateinanti savaite nusimato laisvesne, o ir siltesne, tai greiciausiai ir atleksim iki jusu
šaunu, priimsiu ir kitas, kas tik norės pas mus užsukti QUOTE(Lupos @ 2013 01 26, 13:36)
o, buciau zinojusi, buciau ir as prie to pacio uzprasiusi, nes zadejau skambinti uzsisakyti.
Digi, tu kaip pristatinesi Gucci, pranesk ir man, nes gal tada reikes
matai, jei aš turėčiau jų užsipirkus, tai taip galėčiau padaryti, bet kad aš jų užsakau tik tiek kiek yra norinčių, tai biski kitaip gaunasi Digi, tu kaip pristatinesi Gucci, pranesk ir man, nes gal tada reikes
Kaip ligoniuku sveikatos, gereja?
QUOTE(DigiDam @ 2013 01 26, 18:41)
šaunu, priimsiu ir kitas, kas tik norės pas mus užsukti
matai, jei aš turėčiau jų užsipirkus, tai taip galėčiau padaryti, bet kad aš jų užsakau tik tiek kiek yra norinčių, tai biski kitaip gaunasi
matai, jei aš turėčiau jų užsipirkus, tai taip galėčiau padaryti, bet kad aš jų užsakau tik tiek kiek yra norinčių, tai biski kitaip gaunasi
Ai nu jo, tada biski kvailiau Dabar du pokus uzsisakiau, tai paskui vel reikes, tik va nezinau kada, nu siaip greitai naudojasi jie.
Mes dar musam temperatura. Toks nervas ima, dar mociute susirgo, tai bijosiu prie vaiko prileisti.
Fainas tas Mauglis kambarys. As su Danielium pastoviai su drauge vaziuodavome, kaip maziukas buvo.
QUOTE(DigiDam @ 2013 01 26, 13:43)
labai džiaugiuosi kad ir jums patiko - ten išties gera vieta vaikams kai lauke vėsu mes šį savaitgalį kažkaip susilaikėme nuo apsilankymo ten, vis dėl tų epidemijų, bet kai tik jinai baigsis tai vėl ten važiuosime;-)
DigiDam kai užsakinėsi pampersus užsakyk ir man 1 pokus 5 dydžio, mielai paimsiu, o tai buvau visai ir pamiršusi kad tu siūlei
Sveikutes
Mes vakar su vyru buvom nuleke i Hermi, tai uz tokia kaina likom nusivyle Persirengimo kabinu nera, visur salta, baseinas saltas, dziakuze smirdi... zodziu daugiau ten neisim Kaune aplamai nera kur nueti... Kazkaip galetu padaryti kazka panasaus kaip Druskininkuose, Tai tada jauciu daznai varytume, nes man tie nusileidimo takeliai kazkas nerealaus...
Aciu Rimmutei uz kompanijos palaikyma turgelyje Si karta abi maziau suprekiavom. Bet uztat as dar ir apsipirkau
Mes vakar su vyru buvom nuleke i Hermi, tai uz tokia kaina likom nusivyle Persirengimo kabinu nera, visur salta, baseinas saltas, dziakuze smirdi... zodziu daugiau ten neisim Kaune aplamai nera kur nueti... Kazkaip galetu padaryti kazka panasaus kaip Druskininkuose, Tai tada jauciu daznai varytume, nes man tie nusileidimo takeliai kazkas nerealaus...
Aciu Rimmutei uz kompanijos palaikyma turgelyje Si karta abi maziau suprekiavom. Bet uztat as dar ir apsipirkau
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 01 27, 19:52)
Sveikutes
Nebent pas mane, tik be vyro
O tai tu ir ana sekmadieni prekiavai? Tu cia vel drabuziais ar dar kazkuom?
QUOTE(Lupos @ 2013 01 28, 02:05)
Nebent pas mane, tik be vyro
Pas tave tai super, silta, jokiu pasaliniu kvapu. Tikras rojaus kampelis
Aha, su Gabijos drabuziais prekiavau. Ir savo buvau prigriebusi, bet niekas nepirko Tas mano dydis nelb tinkamas matyt