QUOTE(Linutas @ 2013 09 01, 23:23)
Trumpai mano pasiulymai:
1. vaikams noriu padaryti dideli lapa ir leisim piesti su pirstuku dazais, tad pasiruoskit koki priejuosteli ar prastesni rubeli ant virsaus uzdeti. tiesa, yra smelio deze, tad dar del aprengimo ir tai turekit minty.
2. Prasysiu kurios nors atvykti anksciau ir padeti susiruosti, gal dar kokiu papuosimu padaryti.
3. Lupos siulo indus, o as siulau vienkartinius, nes serviziniu tiek daug neturiu, be to, patogumo delei panaudojus galim ismesti. Aptarkim kas ka siulot.
4. Del kedziu primeciau kad butu kokios 5-6 sedimos vietos. Reiks dar pakalbeti su kaimynka, gal paskolintu keliom valandom dar kedziu.
arba teks prasyti tevelio sumeistrauti suola.
5. Del maisto pas mane yra salykine, imanoma ir sasla issikepti ir galim pica uzsisakyti, viskas mums tiks ir patiks!
1. Man nelb sis pasiulymas, nes vaikai issiterlins labai, plius jau lauke saltoka, tai visai neturiu jokio noro susargdinti Gabija
2. Jei 17val meetukas, tai, deja, mes neatvyksim anksciau, nes mes is darziuko tik apie 16:40val isvyksim...
3. Man nesvarbu is ko valgyti, bet arbatelei irgi noretusi puodelio, tai galiu ir savo prigriebti
4. Del kedes tai nzn... nebetn irgi savo pasiimciau, nesinori visa laika stoveti
5. Del maisto, tai kaip ir nusprendem pora picu uzsakysim ir tortuka