QUOTE(Lupos @ 2013 07 06, 19:04)
* juk prisipazinai, kad seniau nelabai skaitydavai ir noredavai, kad kas reziumuotu.
**O kiek laiko atostogos bus? na manau tikrai suplanuosime.
* aha, ir dabar noreciau kad kas reziumuotu
nes gi sakau galim susitikti ir bendrauti, bet as buciau kaip ta balta varna na klausineciausi tokiu dalykiu kuriuos gal buti iki melynumo isidiskutave FB
** atostogausiu nuo liepos 16 d. iki 22 d. rasykit, siulykit dienas, kuriom noretumet susitkti
Pvz, rytoj vel sedziu viena su vaiku, gal kas nori pas mus i kiemeli?
QUOTE(DigiDam @ 2013 07 07, 20:28)
*O jei tik turesi NORO ir LAIKO, bei sudalyvausi dazniau meet'uose manau ir i FB grupe bus galima papulti
**Va db viena sedziu namie is vonios islindusi, o mano vyrai isleke i kaima, liudna vienai kazkaip
bet ryt turetu grizti
Neturiu per didelio noro ir laiko mirkti FB, man jis kazkaip
Nemegstu pletku ir pletkavotis (esu visai nemoteriska sia praseme
) Dabar labai kazkaip isikabliavau ka pardavineja mamytes musumazyliai.lt svetaineje. tai narsau ir narsau ten
ir dar viena naujiena, na tiksliau sena seniena, bet man naujiena atradau, tai tokia ,,zeitgeit" politika, zodziu dabar nagrineju ir skaitineju koks is tiesu realistinis gyvenimas. Kam idomu isiveskit i google yra ir keli sukreciantys filmai, tikrai rekomenduoju perziureti.
O meetuose/sustikimuose galeciau dalyvauti ir dalyvauti, bet vat aplinkybes tokios, kad darbas darbas, kai nedarbas tai sedziu be transporto su vaiku, o ir siaip bijau kur nosi iskisti, nes dar kai papasakociau musu nuotykius, tai turbut ir jus ta paty darytumet kaip as
** pavydziu JUODAI! tikrai ne baltai, bet baisiausiai pavydziu!
Nedvejodama keisciaus vietom, kad bent kas valandziuke paliktu mane viena be vaiko namuose. o apie laisva diena, tai cia jau butu fantastikos zona
Laukiu nesulaukiu kada vaikis i darziuka eis, nes irgi kaip isprotejes tu leliu nori... o as noriu pailseti namuose, apsitvarkyti kaip reikiant...
QUOTE(ignasser @ 2013 07 08, 16:54)
* Mes tai dabar darželio varguose. O Lukučiui taip reikia vaikiukių
**Dar pasigirsim, kad jau antra savaitė mes visai nenaudojam ir neturim sauskelnių
Ir tik 1 kartą naktį buvo avarija. Va... čia tai žiauriai smagu.
* jo jo, ir mums darzelis toli sviecia. uzsirasem tik i viena ir norim patekti tik i ta darzeli, kiti nedomina. Nors maziui nesvarbu koks darzelis ar kiemas su vakais, ar kavinukej ar parduotuvej, visus vaikus glosto, apkabinti nori
** saunuoliai
Mes namie tai sutriusikais lakstom ir balas mama sluosto, nors kaku daryti lekia... i lauka!
matyt mato kaip suo bega