QUOTE(Lupos @ 2013 06 13, 02:21)
Sveikinimai. As kaip tik batuti paieskose, bet ne maziuko, o didelio. Taip gundausi is cia, bet labai brangu, noriu vieno is didziuliu, bet salia jie ir maziuka duoda.
http://rymis.blogas....ma/batutu-nuoma
Na bet su dideliais eina sau kiek vargo: transportas, iškelimui n vyrų reikia, nes jie sveria po 200 kg. mažiausiai, o apie priežiūrą išvis tyliu (kaip išplaut
). O ir šiaip jie labai brangūs pirkti. Nors kitiems metams žadam ir mes kokį rimtesnį paimt, jei viskas ir toliau taip klostysis.
QUOTE(krilek @ 2013 06 13, 14:01)
PERŽIŪRĖJAU TAS JŪSŲ NUOMOJAMAS PILIS, TAI MAN JOS LABAI LABAI PATIKO - NET GAILA, KD ŠIEMET NEDARYSIU DIDELIO BALIAUS JUSTUKUI SU VAIKAIS SODYBOJE, NES MIELAI IŠNUOMOČIAU JIEMS..BET JAU KITĄ VASARĄ TAI TIKRAI PAIIMSIU KURIĄ NORS, KIEK ŽINAU VAIKAMS TAI GERIAUSIA ATRAKCIJA
PER MANO BROLIO VAIKŲ GIMTADIENIUS BŪDAVO TAI MAČIAU KAD VAIKAMS DAUGIAU NIEKO IR NEREIKIA....IGNASSER, ŠAUNUOLIAI, KAD PRADĖJOTE DAR VIENĄ VERSLĄ
Dėkui
Žinok nuo idėjos iki pirmų klientų 2,5 mėn. trukau. Jau kaip tikėjau, kaip užsiazrazinau - naktimis prie kompo akis išvarvinau, kol radau kur, ką ir po kiek gauti. O vaikams tai nereali terapija, kaip ir man pačiai, nes nuo buhalterijos jau dustu, tai čia prasiblaškau, žmonių pamatau, pakalbu, kiemuose apsidairau
Atsigaunu pajudėjusi
Ir Lukutis važiuoja su mumis, tai ir jam nuotykiai.