QUOTE(Centime @ 2013 05 29, 20:20)
Krilek- visu pirma, dar karteli sveikinimai ir linkejimai grizus namo
Kai gime mazoji tavo tai iskart prisiminiau mudvieju laik apraleista parke ir net ilgu pasidare...db tu ir vel suksi ratus tame parke, tik jau busit 3yse...ech...
Eina sau,db tu busi mama, kuri mums paskosi,kaip reikia sureguliuoti viska, kad namuose butu bent siokia tokia tvarka..nes is brolienes mokyti snegaliu, didzioji dar labai nemyli mazosios ir visaip bando jai kenkti,nors mazajai jau greit metai...
Atmeni..nu man dovanojai kepure sakydama- kad tau neprireiks,nes juk turi Justuka...kazin kur ta kepure pas mane padeta...
jooo, man irgi nostalgija apima prisiminus mūsų kartu praleistą laiką parke
be jūsų būtų buvę visai kitaip..juk pradžioje, tol kol tu neprisiregistravai pas mus SM aš būdavau parke viena tai gerai žinau kaip tai liūdna, va todėl net nenoriu įsivaizduoti ir galvoti apie tai kad teks vaikščioti vienai
Šnd pirmą kartą išėjome į lauką, bet ėjome vakare:aš su mažyle, tėtis su Justuku su dviračiu tai kažkaip nebuvo visai liūdna, bet kai tėtis eis į darbą ir man reiks eiti su dviem tai bus "linksma"
manau, kd reiks kažką galvoti, kaip čia susistyguoti viską, kad būtų nesunku;-)).
nelabai atsimenu apie kokią kepurytę tu šneki???
va kad tu dovanojai Justukui du mėlynus megztukus tai pamenu, nes juos labai ilgai nešiojome
jeigu jau tau kada prireiks (o labai tikiuosi kad prireiks), tai atsiųsime tau juos
tai sakai, pas tavo brolį sesės konkuruoja ir nedraugauja???
o kuom pasireiškia tas kenkimas didžiosios mažajai??? papasakok daugiau;-)
Papildyta:
QUOTE(DigiDam @ 2013 05 30, 10:28)
Krilek,
ir tik vienas klausimelis
koki varda savo princesei isrinkote
? O as po truputi prie pusiaujo arteju
vardo dar nėra, bet turi būti iki pirmadienio, taigi dar turime keletą dienelių mastymams
aišku, variantai yra - du, tai va iš jų ir renkamės, jau kai bus tai būtinai parašysiu
Papildyta:
QUOTE(jorune32 @ 2013 05 30, 19:18)
Va bijoloje prie foto parasyta ir kaina
http://www.bijola.lt/LT/galerija/9/
eina sau kokie čia grožiai
viskas taip skaniai atrodo, ypač tie visi pyragėliai...