QUOTE(rimma @ 2013 01 24, 11:37)
Labas rytas,
Gucci, visu 100% pritariu tau, kad dabar pats netinkamiausias laikas tasyt vaikus po visur. Ypac tai gerai supranti,kai suserga vaikas
Lupos, na kaip Anita? O jum yra kokia sloga ar kosulys?
O kas liecia fotografavima, tai irgi tiesa. Juk kad susirasti klientu rata, labai gerai ir pigiau padaryt Kam patiks, paskui ir uz didesne kaina nores grizt, nes jau zinos kokia kokybe
Gucci, visu 100% pritariu tau, kad dabar pats netinkamiausias laikas tasyt vaikus po visur. Ypac tai gerai supranti,kai suserga vaikas
Lupos, na kaip Anita? O jum yra kokia sloga ar kosulys?
O kas liecia fotografavima, tai irgi tiesa. Juk kad susirasti klientu rata, labai gerai ir pigiau padaryt Kam patiks, paskui ir uz didesne kaina nores grizt, nes jau zinos kokia kokybe
Mano maze per savo gyvenima sirgo du kartus. Bet man ir to uztenka, nes matau kaip jai buna blogai kai temperaturos turi, vis glaudziasi kuo arciau manes. Net baisu man pagalvoti
Kas del fotografavimo, tai labai pelningas uzsiemimas. Investuoji i gera fotika, ten visokia kitokia aparatura reikalinga, bet uztat kokios kainos fotografu Vestuvems be 2000lt net is vietos gali nesijudinti. Vasaros laiku gali tureti visus uzimtus sestadienius. tai gaunasi per vasara 14 sestadieniu, o kur dar krikstynos kaip minimum 300lt uz kokias 3val, tai paskaiciuokim broliai kurmiai kokie tai pinigai pradzia sunki, kaip ir bet ko imantis, bet paskui gali gyventi kaip meskos ausy. dirbi megstama darba ir gauni labai gerus pinigus Kristi, tu turi talenta, tai ko tau neuzsiiemus tokia veikla?