kokias ismieras jau nesioja vyrukai?
mes jau 23 ir jau tik ciut ciut, vasariniu ieskosiu jau 24 basuciu Musu puseseryte lygiai metukais vyresne tai tik dabar perina i 24 ismiera. Tai dabar juokemes, kad ne vyresne pusseryte perleises drabuzelius ir batus, o mes tuoj perleisim savo Tik gaila, kad va lytis nesutampa.. pradzioj dar nekreipiau demesio kad ten su kokia gelyte biski koks sliauztas ar riuzavas bodis, o dabar gi neregsiu su suknelem
ei, o kas perkat internetu, ar pacios perkat, ar per kazkoki tarpininkga, girdejau kad kazkaip siuntimas pigiau iseina, jei ten sudaromas kazkoks kiekis.. nu heelp, mamkos, nezinau ka tuoj darysiu, po labdarynus reikia kuistis ir gerai kuistis, laiko neturiu, ni vaika palikti... o noriu/reikia kazka grazaus tureti
Balandzio 4 diena arba balandzio 5 diena planuojamas Velykinis susitikimas. Laikas 16 val. Vieta Jonavos g. Prismoje (jei nebus uzdaro laiko jame).Parasykite nuomone apie atvykima tos, kieno nezinau
Galvoju reiktu visoms atsinesti kiausini paridenti ir savus fotikus, kas nores nuotraukyciu
Galvoju reiktu visoms atsinesti kiausini paridenti ir savus fotikus, kas nores nuotraukyciu
QUOTE(Lupos @ 2013 03 28, 12:39)
Balandzio 4 diena arba balandzio 5 diena planuojamas Velykinis susitikimas. Laikas 16 val. Vieta Jonavos g. Prismoje (jei nebus uzdaro laiko jame).Parasykite nuomone apie atvykima tos, kieno nezinau
aš būsiu;-) tik va vakar vakare prisiminiau kad mums penktadienį 18 valandą baseinas, bet manau kad 1,5 valandos mums pilnai užteks, taigi jokių problemų - vaikas turės daug pramogų tą dieną
merginos, priminkite man ar reikia (ir rekomenduojama) lyginti kūdikių drabužėlius ar ne???
QUOTE(krilek @ 2013 03 29, 12:06)
aš būsiu;-) tik va vakar vakare prisiminiau kad mums penktadienį 18 valandą baseinas, bet manau kad 1,5 valandos mums pilnai užteks, taigi jokių problemų - vaikas turės daug pramogų tą dieną
merginos, priminkite man ar reikia (ir rekomenduojama) lyginti kūdikių drabužėlius ar ne???
Tai galtikrai i ketvirtadieni nukelti, va ir Dov penktadieni negali. Man ketvirtadieni ir geriau, nes puske is Belgijos atskrenda.
QUOTE(krilek @ 2013 03 29, 13:06)
As po siai dienai lyginu Nu man kazkaip i svaru, lygu ir grazu rubeli maloniau vaika rengti ir jai kokie nelygumai susiguleje niekur nespaudzia. Sakysit, kad neturiu ka veikt
QUOTE(dov @ 2013 03 29, 20:40)
As po siai dienai lyginu Nu man kazkaip i svaru, lygu ir grazu rubeli maloniau vaika rengti ir jai kokie nelygumai susiguleje niekur nespaudzia. Sakysit, kad neturiu ka veikt
aš tai irgi lyginu, bent jau viršutinius rūbelius, apatinių, kurie liečiasi su kūnu tai stengiuosi nelyginti.... bet va kažką pamenu dėl tų mažų kūdikių drabužėlių lyginimo..tik nepamenu ar rekomenduojama lyginti ar kaip tik nerekomenduojama nes tipo nuo lygintuvo elektrinasi ar kažkas panašaus nu žodžiu.... jeigu kas žinote tiksliai tai parašykite, nes jau nieko nebepemenu
Kudikiams rekomenduoja lyginti, kol bambute uzgyja, taip sterilizuojami rubai bent siek tiek.
QUOTE(dov @ 2013 03 30, 10:20)
Kudikiams rekomenduoja lyginti, kol bambute uzgyja, taip sterilizuojami rubai bent siek tiek.
taip
as irgi dabar nelyginu apatiniu rubeliu nors kartais retai lyginu, kai ruosiames pas daktarus o ir nesiojam vilnos bodziukus, kuriu ir nereik lyginti
oij kaip gaila, kad ir si karta neiseis sudalyvauti sventiniam susitikime. Laurynas senai pasiilges savo bendraamziu draugeliu...
Labuka, su Sv. Velykom- Kaledom ***** orelis
O as pagaliau namuose turiu interneta
O as pagaliau namuose turiu interneta
Su Velykom!
papokstavo motule gamta, kaip tik parinko tinkamiausia data balandzio 1-osios proga
papokstavo motule gamta, kaip tik parinko tinkamiausia data balandzio 1-osios proga
Krilek , Su Gimtadieniu
Sveikos
Tema baigia visai numirti
Vakar mano vaikis kaip trenkesi veidu i taburete, tai is nosies kraujas begt pradejo bego per kambari, paslydo ant zurnalo ir kaip dejo, pagrinde nukentejo "usu zona", visa patinus, nubrozdinta, tai matyt is apacios nosyte susitrenke, del to ir bego tas kraujas. Siurpoka buvo tuo metu, bet dziaugiuosi, kad neluzo kokia nosyte, ar dantukai nepatrumpejo iskart puoliau ziureti.
Tema baigia visai numirti
Vakar mano vaikis kaip trenkesi veidu i taburete, tai is nosies kraujas begt pradejo bego per kambari, paslydo ant zurnalo ir kaip dejo, pagrinde nukentejo "usu zona", visa patinus, nubrozdinta, tai matyt is apacios nosyte susitrenke, del to ir bego tas kraujas. Siurpoka buvo tuo metu, bet dziaugiuosi, kad neluzo kokia nosyte, ar dantukai nepatrumpejo iskart puoliau ziureti.