QUOTE(DigiDam @ 2013 02 06, 11:14)
Sveikos
Ar jau kas nors gavot ta skiepuka 18 men?
Gal zinot is kur butu galima nusipirkti carter's pizama? Vientisa su pedutem, noriu medvilnines 24 men, kur jau 92 dydis
Kaip mane jau uzspaude buto sienos
greiciau baigtusi tos epidemijos ir drasiai su vaiku is namu lysti bus galima
mane dusina sedejimas namuose
mes dar negavome skiepo..vis laukiame kada baigsis ligos, o skiepas 'niekur nepabėgs"
Carters pižamytei gauti yra kelios vietos: mamų turgelis arba kažkokie internetiniai puslapiai, www.carters.com arba ta moteris kuri pardavinėja Carters rūbelius ir retkarčiais atvažiuoja į Kauną
MB šią savaitę nedirba tai kiekvieną dieną eina į lauką, todėl džiaugiuosi kad nors retkarčiais vaikas iškiša nosį iš namų, o vakar dar nuvarėme pas draugę, turinčią 5 metų sūnų tai maniau kad abu bernai "išdurėnės" nuo dūkimo
na bet užtai vakare kaip sunku buvo jį užmigdyti
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 02 06, 11:38)
Tai ilisk i ju puslapy ir dolefio kaina daugink mazdaug is 4 ir gausi kiek kainuos tau litais. Dbr maciau yra tokioms pizamoms nuolaidos, tik nzn ar yra dydziu
aš kai paskutinį kartą užsakinėjau vasarą tai man gavosi kursas 4,3 Lt/už dolerį, ir tada pižama vasarinė 3 dalių kainavo tik 6,99 dolerio tai aš dabar laukiu tokių pat nuolaidų, kas žino, gal sulauksiu
nes man LABAI patinka certers pižamos ir aplamai jų rūbai
Papildyta:
QUOTE(Lupos @ 2013 02 05, 22:37)
Krilek, abu vezimukai faini, tik man pasirode,kad abieju sportinukai nebus labai patogus, nepasidaro pilnai patogiai nulima padetis, ta prasme vaikui ant sono manau nebus patogu miegoti
žinok, tas pirmas (i'coo) tai kiek pamenu pasiguldo pilnai, na bent ja tas kur parduotuvėje žiūrėjome...
bet atkreipsiu dėmesį jeigu jau sugalvosiu pirkti
ačiū kad pasakei