[quote=rena,2006 05 18, 19:48]
Mano maziui irgi 5men. eina jis irgi pas visus ir kai kalbina nusisypso, bet kai pamato mane ar vyra, tai ir kalbinti nereikia, nusisypso is karto. Tai turbut kazkiek pazysta mus
mūsų mažei keturi mėnesiai,bet elgiasi lygiai taip pat.
musu viriokui 9men jei svetimi ateina tyriamai apziuri o paskui jau draugauja
QUOTE(ausand @ 2006 05 18, 13:14)
Pasidalinkit savo patirtimi
dukrytei 5,5 mėn., tačiau jai vienodai kas ją paima ant rankų, kad ir pirmą kartą atėjęs žmogus. Svetimus labai įdėmiai apžiūrinėja, pakalbinta šypsosi, bet eina pas visus. Krikšto mama pradėjo sakyti, kad jinai neskiria žmonių. Ar gali 5,5 mėn. vaikas neskirti tėvų nuo svetimų?
dukrytei 5,5 mėn., tačiau jai vienodai kas ją paima ant rankų, kad ir pirmą kartą atėjęs žmogus. Svetimus labai įdėmiai apžiūrinėja, pakalbinta šypsosi, bet eina pas visus. Krikšto mama pradėjo sakyti, kad jinai neskiria žmonių. Ar gali 5,5 mėn. vaikas neskirti tėvų nuo svetimų?
nieko čia baisaus, maniškė irgi visiems šypsosi, visi jai draugai
QUOTE(ausand @ 2006 05 18, 13:14)
Pasidalinkit savo patirtimi
Pas mus irgi. Tai parduotuvėse ar kitus kur daug žmonių tiesiog apstoja vežimėlį , kalbina, džiaugiasi visi. Nepergyvenk ateis laikas, pradės skirti.
Mano panelė irgi apdalina šypsena visus iš eilės.Didesniam žmonių būry gal kiek ir sutrinka, bet apsipratus visi draugais patampa .o mus su vyru iš kart skiria ir tik žvilgtelėjus šypsena išlenda iki ausų
Ir mano vaikas visiems sypsosi. Jam nesvarbu, su kuo buti, bile ne vienas. Nors maen pazista ir su dziaugsmu tiesia rankutes.
tai, kad mazdaug savus nuo svetimu pradeda tik apie 8 men skirti, bet maniskis labai trumpai bijojo, dabar jis su visais nori bendrauti, tiesiog verziasi prie zmoniu, netgi nepazistamu, mojuoja, stengiasi atkreipti demesi, rekauja, kad tik kas nors pakalbintu , bendraujantis vaikinas, zodziu...
Mano dukryte tai nuo 3 men iki 4 men is viso nenorejo nei pas ka isskirus mane ar vyra eit ant ranku Paziuri, kad ne mes laikom ir iskart rekt nesavu balsu Tai buvo kosmaras Gydytojai negalejo apziureti normaliai, masaziste negalejo masaza daryt ir pan.
Bet praejo
Dabar visiems sipsosi ir kalbina. Ir ant ranku eina.
Skaitau, kad nuo 6 men. vaikai pradeda skirti savu nuo svetimu ar atsargiau elgtis. Tai ir laukiu, gal dar tokie pat baeriai bus
Bet praejo
Dabar visiems sipsosi ir kalbina. Ir ant ranku eina.
Skaitau, kad nuo 6 men. vaikai pradeda skirti savu nuo svetimu ar atsargiau elgtis. Tai ir laukiu, gal dar tokie pat baeriai bus
O mano kleckas tai tikras rankinukas šypsotis kitiems tai šypsosi, bet jau jei ant rankų kas svetimas paima tai iškart dūdas paleidžia
Manasis irgi nebijo svetimu tik apziuri kas cia toks ir viskas.mielai draugauja su visais,jam 8menesiukai. Manau kad labai gerai jei vaikas yra megstantis bendrauti,kaip uzaugs pravers