QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 24, 14:57)
Man labai padeda tikėjimas, kad mano dukrytės yra geroje, saugioje vietoje, kad yra tarp angeliukų, kad kartais grįžta pas mus, apžiūri visus joms nupirktus daiktus, nušluosto mano ašaras

ir tikiu, kad atsiųs mums savo broliukų ar sesučių...
Tikėkit, kad ankstyvi persileidimai būna dėl genetinių ar kitokių vaikiukų negalavimų, kad jų išėjimai neišvengiami kad išvengti ir jų, ir jūsų kančių...

Nina, gražios mintys.
Aš bandau tikėti, kad manojo širdelė sustojo dėl genetikos...bet vis tik taip sunku dar susitaikyti šiai minutei...pradedi galvoti, o gal PRG įtakojo, o gal tas, o gal anas...Kolkas aš toje "derėjimosi su Dievu" stadijoje...kolkas negaliu susitaikyti...
Reikia laiko viską sudelioti į savas vietas...po kurio laiko, jausmams aprimus bus lengviau...
QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 24, 18:31)
Man HCG dare viena karta,vakar,
Jei esi labai nekantrus žmogus - pasidaryk dar rytoj pakartotinai HCG. Jei gali - nesidaryk ir lauk pirmadienio. Ramiai lauk.
Kai aš skirtingose lab. kas kelias dienas dariausi HCG, ir jie skyrėsi ne į gerą pusę, turėjau labai daug streso. Tuomet po savaitės galvojau dėl šventos ramybės pasidaryti, bet nusprendžiau, kad nesidarysiu dėl to, kad tai nieko nepakeistų ir įtampos ir streso papildomai būčiau turėjusi. Viskas Dievo valioje.
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 24, 18:44)
bet PRG buvo labai zemas ir buvo aisku, kad jau nieko gero nebus. Ta parode ir echo. Laukiu kartu su tavimi
Jei nesunku, gal gali nupasakoti savo istoriją dėl PRG?

Nes mano nėštumo metu labai mažas buvo...
Kai taip nerimas dar mane kankina, galvoju ar galėjo jo trūkumas iššaukti mažiaus širdelės sustojimą 9-tą savaitę...
Nors tikriausiai kažkas ne taip vystėsi...
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 24, 19:12)
As siandiena straipsni skaiciau, kaip cia visos ligos visus puola... ir keturiu metu berniukas vis lauke kada mama pabus, nes sirgo, o jie dviese gyveno, bet ji taip ir nepabudo, nu kazkas ziauraus
Dar vesdama sunu i darzeli, grizdama sutinku mama, ji vedasi neigalu sunu i mokyklini autobusiu ir nesasi kudiki ant ranku. As tik galiu numanyti kaip jai sunku, nes vis matosi, kad vaiko veidas apdraskytas ir krites yra stipriai.
O man jau baigesi antros mmm, bet dabar persalimas puola, nepradejau gerti antibiotiku, nes vis dar teplioja man, o reikia ir zvakutes naudoti, plius persalimas + antibiotikai. Kartojasi scenarijus, kad persalu ir iskart antibus gerti reikia... uzkniso tiesa pasakius

aj dar sunaus rubus, zaislus perrinkinejau, kazkada norejau pardavineti, atiduoti, bet negaliu nieko atrinkti, vis mintys, kad va bus antras ir tada jam reikes.. sudejau atgal viska
Aš per pietus irgi skaičiau tą straipsnį...žiauru...taip graudu pasidarė...įpatingai kai berniukas telefonu tetai pasakė, kad tyliai šneka tik dėl to, kad mamytės nepažadintų
Sveik
Aš po kalėdų buvau vyro paprašiusi man iš rūsio atnešti maišą, kuriame esu sudėjusi savo mažosios naujagimio drabužėlius...jetau, prisimenu, taip smagu buvo apžiurinėti mažiukus drabužėlius...mažutėlius batelius...o paskui...dėja... viską atgal sukrauti, ir paprašyti, kad kuo greičiau išneštų vėl į rūsį...
hexora, sveikatytės
Aš irgi su skaudančia gerkle, nosimi užsikimšusia...o dar į darbą reikia eiti...
"Ko nori moterys, to nori Dievas."
A. Diuma