Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 24, 18:15)
Man toks klausimas kilo wink.gif o tau HCG dare kelis kartus ar tik viena? Nes jei tik viena, tai neaisku, kaip viskas keiciasi. O su echo ziurejo?

Man HCG dare viena karta,vakar,nestumo laika jis kaip ir atitinka,su echo ziurejo,beeet sake,jog zirniukas lyg ir gimdoje,bet labai ant klaustuko. Po to ziurejo vaginaliniu budu ar nera negimdinio nestumo,nieko nerado abu gydytojai.
Papildyta:
O dabar, jei nebus skausmu ir kraujavimo,liepe laukti pirmadienio, dave vilti, kad tuomet, jei viskas gerai, zirniukas jau turetu matytis. Bet as nesuprantu tokio dalyko, jei jis nesimatys, o kraujavimo nebus, kas tuomet? Teks abrazija daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 24, 18:31)
Man HCG dare viena karta,vakar,nestumo laika jis kaip ir atitinka,su echo ziurejo,beeet sake,jog zirniukas lyg ir gimdoje,bet labai ant klaustuko. Po to ziurejo vaginaliniu budu ar nera negimdinio nestumo,nieko nerado abu gydytojai.

Kad atitinka, tai gerai, bet as pakartociau, kad matyti, ar kas vyksta: mazeja skaiciukai ar dideja. Dar ir PRG rodo, ar viskas nestumui gerai. Man taip gine liepe. Nuo vieno HCG nieko negali pasakyti. Pirmadieni aisku matys, kas vyksta gimdoje. As dariausi HCG, o po keleto dienu pakartojau. Skaiciukai buvo paauge keletu tukstanteliu, bet PRG buvo labai zemas ir buvo aisku, kad jau nieko gero nebus. Ta parode ir echo. Laukiu kartu su tavimi wink.gif

O kiek laiko nestumui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikčiurna: 24 sausio 2013 - 18:44
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 24, 18:44)
Kad atitinka, tai gerai, bet as pakartociau, kad matyti, ar kas vyksta: mazeja skaiciukai ar dideja. Dar ir PRG rodo, ar viskas nestumui gerai. Man taip gine liepe. Nuo vieno HCG nieko negali pasakyti. Pirmadieni aisku matys, kas vyksta gimdoje. As dariausi HCG, o po keleto dienu pakartojau. Skaiciukai buvo paauge keletu tukstanteliu, bet PRG buvo labai zemas ir buvo aisku, kad jau nieko gero nebus. Ta parode ir echo. Laukiu kartu su tavimi wink.gif

O kiek laiko nestumui?

Turejau tokiu minciu ryt nuvaziuoti pakartoti HCG,bet manau,kad paklausysiu gydytojo ir pirmadieni ziuresim...nestumui siandien 5 savaites ir 5 dienos. Aciu 4u.gif as taip beprotiskai laukiu pirmadienio,bet tuo paciu ir labai bijau jo...nenoriu antra karta patirti to paties...pirmaji karta paliko savaiminiam issivalymui,tai vien jau emociskai jis mane labai paveike,nekalbu jau apie fizini skausma...
Atsakyti
QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 24, 18:53)
Turejau tokiu minciu ryt nuvaziuoti pakartoti HCG,bet manau,kad paklausysiu gydytojo ir pirmadieni ziuresim...nestumui siandien 5 savaites ir 5 dienos. Aciu 4u.gif  as taip beprotiskai laukiu pirmadienio,bet tuo paciu ir labai bijau jo...nenoriu antra karta patirti to paties...pirmaji karta paliko savaiminiam issivalymui,tai vien jau emociskai jis mane labai paveike,nekalbu jau apie fizini skausma...

Tada belieka laukti ir tiketis geriausio wink.gif
Atsakyti
Man pagrinde HCG tyrima liepe darytis del to,kad isitikintu,jog nera negimdinio nestumo.
Papildyta:
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 24, 18:55)
Tada belieka laukti ir tiketis geriausio wink.gif

Tik,kad tas laukimas toks...labai baisus ir tos kelios dienos slenka kaip menesis...
Atsakyti
QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 24, 19:53)
Turejau tokiu minciu ryt nuvaziuoti pakartoti HCG,bet manau,kad paklausysiu gydytojo ir pirmadieni ziuresim...nestumui siandien 5 savaites ir 5 dienos. Aciu 4u.gif  as taip beprotiskai laukiu pirmadienio,bet tuo paciu ir labai bijau jo...nenoriu antra karta patirti to paties...pirmaji karta paliko savaiminiam issivalymui,tai vien jau emociskai jis mane labai paveike,nekalbu jau apie fizini skausma...

Laikykis console.gif Dar mažas nėštumas ir galėjo aiškiai nematyti. Pirmadienį paaiškės 4u.gif Aš tikriausia tavo vietoje nulėkčiau pasidaryti HCG dar kartelį. Matytum, ar skaičiukai auga. Gi būna, kad ir gydytojai klysta. Labai linkiu, kad kad žirniukas augtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 01 24, 19:01)
Laikykis  console.gif Dar mažas nėštumas ir galėjo aiškiai nematyti. Pirmadienį paaiškės  4u.gif Aš tikriausia tavo vietoje nulėkčiau pasidaryti HCG dar kartelį. Matytum, ar skaičiukai auga. Gi būna, kad ir gydytojai klysta. Labai linkiu, kad kad žirniukas augtų  wub.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif Man anakart nestuma mate lygiai 5 savaiteliu,kuo aiskiausiai,kuo graziausiai,tai kazkaip itartina kodel si karta jo nesimato beveik 6 savaite... gydytojas sake,jog jei nestumas ir yra,tai jis labai netipineje gimdos vietoje...
Atsakyti
QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 24, 20:05)
Aciu uz palaikyma 4u.gif  Man anakart nestuma mate lygiai 5 savaiteliu,kuo aiskiausiai,kuo graziausiai,tai kazkaip itartina kodel si karta jo nesimato beveik 6 savaite... gydytojas sake,jog jei nestumas ir yra,tai jis labai netipineje gimdos vietoje...

Niu laukiam pirmadienio kartu su tavimi 4u.gif Stenkis surasti kokios nors veiklos, greičiau laikas praslinks. Gal padėtų knyga ar geras filmas, o gal susitikti su artimaisiais, draugais, šiek tiek atitolintų mintis. Nors įsivaizduoju, kaip nesinori nieko matyti... 4u.gif
Atsakyti
martynamartynele, linkiu, kad greiciau praeitu sis kosmaras ir sulauktum geros zinios 4u.gif
Tikrai gal filmas, knyga padetu pratemti laika. As paskutiniu metu labai daug ziuriu filmu, kazkaip net geriau 4u.gif

As siandiena straipsni skaiciau, kaip cia visos ligos visus puola... ir keturiu metu berniukas vis lauke kada mama pabus, nes sirgo, o jie dviese gyveno, bet ji taip ir nepabudo, nu kazkas ziauraus verysad.gif verysad.gif

Dar vesdama sunu i darzeli, grizdama sutinku mama, ji vedasi neigalu sunu i mokyklini autobusiu ir nesasi kudiki ant ranku. As tik galiu numanyti kaip jai sunku, nes vis matosi, kad vaiko veidas apdraskytas ir krites yra stipriai.

O man jau baigesi antros mmm, bet dabar persalimas puola, nepradejau gerti antibiotiku, nes vis dar teplioja man, o reikia ir zvakutes naudoti, plius persalimas + antibiotikai. Kartojasi scenarijus, kad persalu ir iskart antibus gerti reikia... uzkniso tiesa pasakius verysad.gif
aj dar sunaus rubus, zaislus perrinkinejau, kazkada norejau pardavineti, atiduoti, bet negaliu nieko atrinkti, vis mintys, kad va bus antras ir tada jam reikes.. sudejau atgal viska unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja_vilma: 24 sausio 2013 - 19:15
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 24, 19:12)
martynamartynele, linkiu, kad greiciau praeitu sis kosmaras ir sulauktum geros zinios  4u.gif
Tikrai gal filmas, knyga padetu pratemti laika. As paskutiniu metu labai daug ziuriu filmu, kazkaip net geriau  4u.gif
As siandiena straipsni skaiciau, kaip cia visos ligos visus puola... ir keturiu metu berniukas vis lauke kada mama pabus, nes sirgo, o jie dviese gyveno, bet ji taip ir nepabudo, nu kazkas ziauraus  verysad.gif  verysad.gif

Dar vesdama sunu i darzeli, grizdama sutinku mama, ji vedasi neigalu sunu i mokyklini autobusiu ir nesasi kudiki ant ranku. As tik galiu numanyti kaip jai sunku, nes vis matosi, kad vaiko veidas apdraskytas ir krites yra stipriai.

O man jau baigesi antros mmm, bet dabar persalimas puola, nepradejau gerti antibiotiku, nes vis dar teplioja man, o reikia ir zvakutes naudoti, plius persalimas + antibiotikai. Kartojasi scenarijus, kad persalu ir iskart antibus gerti reikia... uzkniso tiesa pasakius  verysad.gif
aj dar sunaus rubus, zaislus perrinkinejau, kazkada norejau pardavineti, atiduoti, bet negaliu nieko atrinkti, vis mintys, kad va bus antras ir tada jam reikes.. sudejau atgal viska  unsure.gif

As irgi taip pat...paskaitau ka liudno ar pamatau koki sunkiau gyvenanti zmogu,iskart i asaras puolu paskutiniu metu...kazkuri vakara ziurejau romantini filma,tai irgi asaru pakalnes smile.gif o ir taip,kai pradedi galvoti daugiau apie viska gyvenime,kai isigilini,tai taip gaila saves pasidaro,nors tikrai visada sakydavau,kad nera ko saves gaileti,Dievas neduoda daugiau nei zmogus gali pakelti...o dabar matyt,visa sita situacija ir hormonai daro savo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 24, 20:12)
O man jau baigesi antros mmm, bet dabar persalimas puola, nepradejau gerti antibiotiku, nes vis dar teplioja man, o reikia ir zvakutes naudoti, plius persalimas + antibiotikai. Kartojasi scenarijus, kad persalu ir iskart antibus gerti reikia... uzkniso tiesa pasakius  verysad.gif
aj dar sunaus rubus, zaislus perrinkinejau, kazkada norejau pardavineti, atiduoti, bet negaliu nieko atrinkti, vis mintys, kad va bus antras ir tada jam reikes.. sudejau atgal viska  unsure.gif

Aš peršalau, šiandien jau temperatūra pakilo, kosulys, gerklė verysad.gif Vakar buvo mano O, istorija kartojasi... kai pastojau, peršalimas prikibo. Tik kad šį kartą nepastosiu, kadangi vyras iš komandiruotės grįš tik ryt. Dabar lauksiu mmm ir kitos ovuliacijos 4u.gif O taip norisi vėl pastoti, šį kartą nė pabandyti nebuvo galimybės.
Atsakyti
As jau irgi laukiu kada pasibaigs, nes kol neisgydys uzdegimo, negaliu eiti dantu rautis, nes cia antibiotikai, ten dar vaistu gauciau tai visai nusilpsiu.. ir apie ateiti isvis ilgam pamirsti reiktu. Kazkaip sie metai gydytoju kabinete prasidejo ir jauciu nesibaigs greitai doh.gif
Atsakyti