O progesteroną, tai daug kur tiria, kiek žiūrėjau savo mieste, tai visose laboratorijose.
biti atskrend, 09 Bal 2013 - 13:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
biti atskrend, 09 Bal 2013 - 13:26, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Inga, as ne Lietuvoj
![]()
Tuo paciu galeciau ir skydliaukes hormonu profili pasidaryt. Ar verta, kazin, ar pirmiau ziuret, ka progesteronas sako?
biti atskrend, 09 Bal 2013 - 14:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
biti atskrend, 09 Bal 2013 - 14:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Na, seimos gyd tiesiai sviesiai ir pasake-visokius kraujo tyrimus darytu tik po trecio persileidimo. Dabar tik nusiunte ultragarsui ryt ryte i ligonine, tai keliausiu. Naglai pasiklausiau jos pacios ar yra aplink privaciu kliniku, kurios man padarytu ta progesterono tyrima. Pasake
tai ryt po ultragarso lekiu i kita miesta ir privaciai progesterona issitirsiu. O daugiau nezinau, ka galiu padaryt...
Siandien dar netepliojo.
burku, 10 Bal 2013 - 06:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
burku, 10 Bal 2013 - 06:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Darykites mokamus tyrimus, arba eikite pas privatu gydytoja. Kam taip rizikuoti...
Nińa_del_viento, 10 Bal 2013 - 09:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Nińa_del_viento, 10 Bal 2013 - 09:52, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Nauja tema
![]()
Kad kuo mažiau joje būtų lankytojų
*Inga:), 10 Bal 2013 - 08:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Tai, kad ir einant ,,valdiškai“ už daugumą tyrimų reikia mokėt, pvz. už hormonų tyrimus visus mokejau. Tai dar jei tirt nenori, nu tai ko pas tokią eit
Ir čia tipo tyrimai atgyvena? Nu aš apakus. Tai jei man pasakytų, vos ne kad laukiam kol dar porą kartų persileisi, tai ką aš žinau... Pasimečiau, kažkaip labai jau sureagavau, nepykit
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ