QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 08, 16:40)
Atejau pasiguosti, zinau, jog suprasit... vos keli puslapiai temos atgal dziaugiausi teigiamu nt. Dziaugsmas, baime, dziaugsmas, baime... tokie va jausmai buvo. O praejusi ketvirtadieni isslydo zeme is po koju - nuejus i tuoleta vakare radau 2-3 saukstus sviezaus kraujo kelnaitese. Apraudojau nestuma, atsisveikinau, susitaikiau, nusivyliau... ir laukiau, kol "pramus". Penktad ryte tamsiau patepliojo, pradejau gert magni. Nurimo. NT sestadieni ryskiai teigiamas, siandien irgi. Siandien vel vos vos svelniai rozine spalva teplioja. Isgyvenu kosmara, istorija kartojas, tik sikart man vietoj desimties tik 6sav. Rytoj keliausiu pas seimos gydytoja siuntimo i ankstyvu nestumu skyriu (nepriime be siuntimo). Ultragarsas man mazai rupi, tiesa sakant, mazai is jo naudos... Prasysiuos, kad progesterona ir androgenus patikrintu-bet ar itikinsiu, nezinau. Esu taip nusivylusi viskuo, ir tokia pavargusi-gyvenu tarsi sapne laukdama vienokios ar kitokios lemties. Man lygiai taip pat tepliojo ir praejusi nestuma, tik nebuvo to didesnio pliupsnio. Noreciau susiguzt i rutuliuka ir kiauras dienas gulet.
Suspaudė širdelę paskaičius.. Kaip sakė,Pikčiurna, paguosti neįmanoma. Bet mes visos tave suprantam ir palaikom