Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 08, 16:40)
Atejau pasiguosti, zinau, jog suprasit... vos keli puslapiai temos atgal dziaugiausi teigiamu nt. Dziaugsmas, baime, dziaugsmas, baime... tokie va jausmai buvo. O praejusi  ketvirtadieni isslydo zeme is po koju - nuejus i tuoleta vakare radau 2-3 saukstus sviezaus kraujo kelnaitese. Apraudojau nestuma, atsisveikinau, susitaikiau, nusivyliau... ir laukiau, kol "pramus". Penktad ryte tamsiau patepliojo, pradejau gert magni. Nurimo. NT sestadieni ryskiai teigiamas, siandien irgi. Siandien vel vos vos svelniai rozine spalva teplioja. Isgyvenu kosmara, istorija kartojas, tik sikart man vietoj desimties tik 6sav. Rytoj keliausiu pas seimos gydytoja siuntimo i ankstyvu nestumu skyriu (nepriime be siuntimo). Ultragarsas man mazai rupi, tiesa sakant, mazai is jo naudos... Prasysiuos, kad progesterona ir androgenus patikrintu-bet ar itikinsiu, nezinau. Esu taip nusivylusi viskuo, ir tokia pavargusi-gyvenu tarsi sapne laukdama vienokios ar kitokios lemties. Man lygiai taip pat tepliojo ir praejusi nestuma, tik nebuvo to didesnio pliupsnio. Noreciau susiguzt i rutuliuka ir kiauras dienas gulet.

Suspaudė širdelę paskaičius.. Kaip sakė,Pikčiurna, paguosti neįmanoma. Bet mes visos tave suprantam ir palaikom 4u.gif Iš visos širdies linkiu,kad šį kartą pabaiga būtų laiminga, laikysiu už tave kumštukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 08, 15:40)
Atejau pasiguosti, zinau, jog suprasit... vos keli puslapiai temos atgal dziaugiausi teigiamu nt. Dziaugsmas, baime, dziaugsmas, baime... tokie va jausmai buvo. O praejusi  ketvirtadieni isslydo zeme is po koju - nuejus i tuoleta vakare radau 2-3 saukstus sviezaus kraujo kelnaitese. Apraudojau nestuma, atsisveikinau, susitaikiau, nusivyliau... ir laukiau, kol "pramus". Penktad ryte tamsiau patepliojo, pradejau gert magni. Nurimo. NT sestadieni ryskiai teigiamas, siandien irgi. Siandien vel vos vos svelniai rozine spalva teplioja. Isgyvenu kosmara, istorija kartojas, tik sikart man vietoj desimties tik 6sav. Rytoj keliausiu pas seimos gydytoja siuntimo i ankstyvu nestumu skyriu (nepriime be siuntimo). Ultragarsas man mazai rupi, tiesa sakant, mazai is jo naudos... Prasysiuos, kad progesterona ir androgenus patikrintu-bet ar itikinsiu, nezinau. Esu taip nusivylusi viskuo, ir tokia pavargusi-gyvenu tarsi sapne laukdama vienokios ar kitokios lemties. Man lygiai taip pat tepliojo ir praejusi nestuma, tik nebuvo to didesnio pliupsnio. Noreciau susiguzt i rutuliuka ir kiauras dienas gulet.

Labai uzjauciu 4u.gif ir man taip buvo irgi 6sav as irgi sumasciau gert magni bet daktare sake geriau negert kai kraujuojama, nes jis gimda atpalaiduoja. Magnis geriau tinka kai gimda kieteja, skauda ir pan. Laikykis. Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 08, 16:40)

Laikykis mergyt, ir nepasiduok niūrioms mintims 4u.gif
Atsakyti
Biti, dar tikrai nėra dėl ko nusiminti, neramu, suprantu, bet nedidelis kraujavimas tai dar toli gražu ne pabaiga unsure.gif o pas jūs progesteronas griežtai pgl receptą? Aš tavo vietoje nupirkčisu ir vartočiau net be gydytojo paskyrimo, blogiau nuo jo nebus
Atsakyti
Labuka

Biti stiprybes ir ramybes tau 4u.gif

aš suismėčiau, ką daryt, ar bandyt pastot, nes 07.01 skrisiu į Škotiją, o jei būčiau 3 mėnesy?? Ar nieko tokio? Mano vyras sako, kad neleistų man skrist. O būti turiu ten krikštomama
g.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 04 08, 21:26)
Labuka

Biti stiprybes ir ramybes tau 4u.gif

aš suismėčiau, ką daryt, ar bandyt pastot, nes 07.01 skrisiu į Škotiją, o jei būčiau 3 mėnesy?? Ar nieko tokio? Mano vyras sako, kad neleistų man skrist. O būti turiu ten krikštomama 
g.gif

Aš nesu prietaringa, bet sakoma, kad nėščiai negalima vaiko krikštyti unsure.gif
Iš kitos pusės, skrydžio bijoti nereiktų, čia daug svarbesnė savijauta, vdrug koks pakraujavimas ar pykinimas stiprus... Ir šito negali žinoti iš anksto. Bet dėl vaikelio, daug ko galima atsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Nina del viento, kai pradesiu smarkiai kraujuot jau bus per velu isvis bet ka daryt... Man nera teke susidurt su reikalais del progesterono, nenusimanau apie ji. Jo perdozuot neimanoma?? Ryt keliauju pas seimos gyd, klausinesiu primygtinai.
Atsakyti
Taip, jo perteklius pasišalina su šlapimu, bent jau su natūraliu taip yra (utrogestan, crinone), duphas yra jo sintetinis pakaitalas, bet žymiai pigesnis ir skiriamas dažniau, populiaresnis. Gerai būtu pasikonsultuot su gydytoja del dozių, to sintetinio gal daugiau reikia, bet natūralaus tai galima nebijoti, pradžiai po vieną 200mg ar silpnesnį 100mg vartoti per dieną, vėliau mažint dozę, po to ir dažnumą, kol galiausiai nutraukiamas, svarbiausia staigiai nenutraukti
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 08, 15:40)

Sveikute, matau turim panasiu liudnu sutapimu...As turiu pustreciu dukryte, bet po jos jau spejau turet abrazija( buvo nesivystantis apie 9-10 sav), ir va pries gera sav persileidau( buvo apie 7 sav). Abrazija mane paveike tikrai, beproto pergyvenau, priraudojau ir pan, atrodo nebebuvo tokio noro dziaugtis dukryte, nes norejos tik verkt. Bet pamazu atsigavau ir beje dukrytes deka. Po pusmecio gero vel uzkibau, dziaugsmo buvo tik pamacius nt, paskui lydejo mane paranoja ir panika kad vel bus blogai... Pamacius krauja apeme begalinis nusivylimas ir klausimas, kodel man ir kodel du kart is eiles. Asaru buvo mazai, gal todel kad blogiausiam jau buvau pasiruosus. Gyvenu ne lt, ir cia daktarai nedarys jokiu tyrimu kol nebus 3 nelaimes is eiles. Beto, sako as turiu sveika pirmagime, vadinasi man nieko nera. Laukiu savo pirmu menstruaciju ir nzn ka daryt, ka tikrintis, ka gydytis, kada planuot ....Uzjauciu tave mazut, bet siulau nepasiduot likimo siustiem isbandyma, sau irgi linkiu to paties...
Atsakyti
Mano vardas sad.gif

Mergaites, o duphastona Lietuvoj tik su receptu parduoda?
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 09, 08:18)

Kiek girdejau is kitu mergaiciu, tai galima wink.gif

Mano vardas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės 4u.gif
Prieš mėnesį man nustatė nesivystantį nėštumą, abrazijos neprireikė, viską ,,sutvarkė“ cytoteko pagalba verysad.gif . Vyras pražilo per naktį... Aš jau turiu du vaikus iš pirmos santuokos, jam būtų buvęs pirmas...
Tai va, planuojam toliau, lyg mmm pareina, žiūrim į priekį, ko ir jums linkiu 4u.gif
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 09, 08:18)

Parduoda ir be recepto, pati pirkau ne kartą. Man ko gero žemas progesteronas ir pakišo koją. Gėriau dufastoną, bet turbūt reikėjo iškart crinoną ar utrogestaną imt.
Atsakyti