Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(*DonAngel* @ 2013 03 29, 13:08)
Labuka

nesergu  ax.gif  testo nebesidarysiu  blush2.gif

Laba 4u.gif

Iš kur tiek kantrybės? cool.gif
Ir dar mus kankinti doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 03 26, 21:15)
Bet jauciu tokius idomius simtomelius, tai ,,,,,, rolleyes.gif

O kas per simptomėliai įdomūs ? blush2.gif
Pasidalink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 03 29, 13:08)
Labuka

Nu cia dabar bigsmile.gif sakei turi NT ir negaila daryti (lyg ir tu sakei g.gif ). Nesergi ir negadini, gal kazka nutyli ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 03 29, 14:08)
Labuka

Spėju,kad esi nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
A6 irgi linkiu *DonAngel* atnešti gerų naujienų 4u.gif bet ir ilgai neliūdėti, jei vis dėlto geros jos nebus, kol kas... Man šį mėnesį vėlavo dvi dienas, pilvo visai nemaudė, galvojau, gal... bet teko nusivilti ir papilkti ant gyvenimo unsure.gif Bet artėja antras šansas, taigi bandysim vėl ax.gif
Mergaitės, o jei yra koks nepratekamumas ar pan, ar neskauda pastoviai kiaušintakių srityje? Man nuolat skaudena viename ar kitame ar abiejuose šonuose, anksčiau galvojau, kad tai ovuliacijos ženklas, po to pastebėjau, kad pernelyg ilgai, galvojau, kad gal skrandis (nes būna problemų pas mane su tuo), o dabar vėl nežinau kas tai, nes lyg tualete viskas tvarkoj, iki O dar savaitė, o dešinėj pusėj maudžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 29, 15:58)
A6 irgi linkiu *DonAngel* atnešti gerų naujienų  4u.gif  bet ir ilgai neliūdėti, jei vis dėlto geros jos nebus, kol kas... Man šį mėnesį vėlavo dvi dienas, pilvo visai nemaudė, galvojau, gal... bet teko nusivilti ir papilkti ant gyvenimo  unsure.gif Bet artėja antras šansas, taigi bandysim vėl  ax.gif
Mergaitės, o jei yra koks nepratekamumas ar pan, ar neskauda pastoviai kiaušintakių srityje? Man nuolat skaudena viename ar kitame ar abiejuose šonuose, anksčiau galvojau, kad tai ovuliacijos ženklas, po to pastebėjau, kad pernelyg ilgai, galvojau, kad gal skrandis (nes būna problemų pas mane su tuo), o dabar vėl nežinau kas tai, nes lyg tualete viskas tvarkoj, iki O dar savaitė, o dešinėj pusėj maudžia  g.gif

Man maust pradeda dvi dienos panasiai iki O, si men labai anksti pradejo, savaite nuo ciklo padzios ir OT pagavau kad tikrai mano O buvo 9cd doh.gif pradzioj maude sonus paskui apsistojo ties pacia gimda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipshiukas: 29 kovo 2013 - 16:10
Sakai gali vis dėlto būti O ženklas? g.gif Bet šiandien dar tik 8CD, dar tikrai per anskti schmoll.gif Tas maudimas atsirado dar vasario mėn., kaip tik per ciklo vidury, galvojau ''skausminga'' O, po to buvo ir praeitą mėn., bet taip gerą savaitę, ir prieš O ir po, o prieš mėn tas maudimas dingo (bet praeitą mėn. man buvo blogai su skrandžiu, tai gal ir jis čia prisidėjo g.gif ), o nuo vakar vėl jaučiu tuos keistus maudenimus g.gif Šį mėn O testų tikrai nedarysiu, nėra prasmės, nes pusę sav. vyras bus išvykęs, tai jei tuo metu pamatysiu II, kad artėja O, tik nusigraušiu nagus, kad tuo metu nėra vyro šalia, tai bus myliukas prieš jo kelionę, vėliau po ir po 10d. nėštumo testas, kuris ir parodys visą tiesą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 29, 16:27)
Sakai gali vis dėlto būti O ženklas?  g.gif Bet šiandien dar tik 8CD, dar tikrai per anskti  schmoll.gif Tas maudimas atsirado dar vasario mėn., kaip tik per ciklo vidury, galvojau ''skausminga'' O, po to buvo ir praeitą mėn., bet taip gerą savaitę, ir prieš O ir po, o prieš mėn tas maudimas dingo (bet praeitą mėn. man buvo blogai su skrandžiu, tai gal ir jis čia prisidėjo  g.gif ), o nuo vakar vėl jaučiu tuos keistus maudenimus  g.gif  Šį mėn O testų tikrai nedarysiu, nėra prasmės, nes pusę sav. vyras bus išvykęs, tai jei tuo metu pamatysiu II, kad artėja O, tik nusigraušiu nagus, kad tuo metu nėra vyro šalia, tai bus myliukas prieš jo kelionę, vėliau po ir po 10d. nėštumo testas, kuris ir parodys visą tiesą  ax.gif

Norejau siulyt beskaitydama OT bet kad rasai jog geriau nesidaryt, tada linkiu laukt, kada dabar nelauki savo memiu?
Atsakyti
Kažkur 19d. turėtų būti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 29, 16:47)
Kažkur 19d. turėtų būti...  ax.gif

Aisku, nu tai linkiu kad nesulauktum
Atsakyti
Labuka smile.gif
QUOTE(Samanta @ 2013 03 29, 15:00)
Laba  4u.gif
Iš kur tiek kantrybės?  cool.gif
Ir dar mus kankinti  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
O kas per simptomėliai įdomūs ? blush2.gif
Pasidalink  4u.gif

Na praeita karta nepatiko tie NT, net du neig.rode, nors laukiausi.
Jau daugiu nei sav. jauciu dilgciojima, degima krutyse. Dar man labai geras simptomas, kad labai greit isalkstu, nors bunu pries val.ar dvi pavalgiusi daug.
Na ir mmm.....nera.... tongue.gif Jau 33 c.d....

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 03 29, 15:40)
Nu cia dabar  bigsmile.gif sakei turi NT ir negaila daryti (lyg ir tu sakei  g.gif ). Nesergi ir negadini, gal kazka nutyli  ax.gif  mirksiukas.gif

dariausi pries 3 d., buvo neigiamas

QUOTE(starrgirl @ 2013 03 29, 16:03)
Spėju,kad esi  nestuke.gif  bigsmile.gif

mano nuojauta jau gera sav. taip sako blush2.gif
Atsakyti
Don Angel, mano ciklai 27CD, tad 27cd dariausi nt, buvo neigiamas. Pakartojau 30CD ir pamaciau pati blankiausia bet man abejoniu nesukelusi vaiduokli. Testo jautrumas 10mIU g.gif pakartok blush2.gif
Atsakyti
DonAngel linkiu kad nuojauta neapgautu
Atsakyti