Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Venecija_ @ 2013 01 24, 00:22)
sveikos mergaites wink.gif

o gal tu netycia  nestuke.gif ?

Aš ir apie tą pati pagalvojau drinks_cheers.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vakar mano HCG buvo 214,5...Gydytojas sake kad zirniukui dabar yra 5 savaites ir 5 dienos,bet kai paskambinusi pasakiau rezultatus,tai pasake,kad turbut cia vel bus kaip ir anakart-persileidimas,siuo metu liepe laukti iki rytojaus,o jei erai jausiuosi,tai iki pirmadienio ir tada ateiti pasidaryti echo. Kraujavimo nebera jokio(buvo sviesiai rausvos isskyros),krutine skauda kaip ir skaudejo...tai as jau nebesuprantu nieko...gal rytoj reiketu nuvaziuoti antra karta krauja issitirti? Tiesa,dar gavau siokia tokia vilti,kad gali buti ir viskas gerai... unsure.gif
Atsakyti
Nereikia panikuoti iš anksto, palauk pirmadienio ir viskas bus aišku, 6 savaičių žirniuką jau turi matyti per echoskopiją, tai tikėkimės, kad ir pamatys 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Negazdinkit manes nestumu, nes visai to nenoreciau si cikla. Per daug vaistu ir viso kito buvo naudojama. O ir saugojomes. Be to, jau beveik trys savaites vyro nebuvo namie. O ir NT balti, tai kazkas cia kito. Bet man jau rauna stoga rimtai, nes dar ir dabar nera ju unsure.gif

QUOTE(Purpurine @ 2013 01 24, 08:09)
O poliklinikoj netiria tu zarazu? ar butinai reik privaciai eiti? ar moket vistiek reik poliklinikoj g.gif

Tiria, bet labai nenoriai kazkodel mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit isversti tuos trumpinius tyrimu? ir del ko juos darot, kad suzinotumet ar pas jus nera kokiu infekciju ar uzdegimu?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 24, 12:24)
gal galit isversti tuos trumpinius tyrimu? ir del ko juos darot, kad suzinotumet ar pas jus nera kokiu infekciju ar uzdegimu?

g.gif apie HCG kalbi? Čia ne dėl zarazų, tai hormonas, kuris parodo ar moteris nėščia (tinka ankstyvam nėštumui nustatyti)
O zarazos tai: chlamidijos, mikoplazmos, ureaplazmos...
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 24, 10:49)
Nereikia panikuoti iš anksto, palauk pirmadienio ir viskas bus aišku, 6 savaičių žirniuką jau turi matyti per echoskopiją, tai tikėkimės, kad ir pamatys  4u.gif

Aciu 4u.gif as kazkaip si karta esu daug ramesne,nes pirmaji karta vos suzinojus turbut maziausiai pora savaiciu vien praverkiau verysad.gif viskas dabar dievo valioje,kaip jis panores,taip bus...
Atsakyti
QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 24, 11:34)
Aciu 4u.gif  as kazkaip si karta esu daug ramesne,nes pirmaji karta vos suzinojus turbut maziausiai pora savaiciu vien praverkiau verysad.gif viskas dabar dievo valioje,kaip jis panores,taip bus...

Jeigu bus lemta, tai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

martynamartynele, taip, viskas Dievo valioje. Pasistenk nestresuoti, ir išlikti šiuo periodu kuo ramesnė. Viskas neilgai trukus išaiškės. Jau ne už kalnų ir pirmadienis ax.gif Juolab kraujavimo nėra.

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 24, 11:11)
Labas rytas smile.gif

Negazdinkit manes nestumu, nes visai to nenoreciau si cikla. Per daug vaistu ir viso kito buvo naudojama.

frusty.gif niu įdomiai tada......net neturiu ką pasakyti...kaži kodėl tiek ilgai užsitęsia mmmm ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 01 24, 11:58)
frusty.gif niu įdomiai tada......net neturiu ką pasakyti...kaži kodėl tiek ilgai užsitęsia mmmm ?  unsure.gif

Pagal BT dar gali buti rytoj arba poryt mmm, nes man visad buna 12 dienu nuo O iki mmm. Tiksliai nzn, kada buvo O, kadangi pries dvi savaites isrove danti ir pora dienu laikesi auksta temperatura, tai tu dvieju dienu nezinau ir tikslios BT. Tai kolkas rodo dabar 11 DPO. Bet jei iki pirmadienio nepasirodys, tai jau bus kazkas ne taip tikrai doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites noriu prisijungti prie jusu. Sausio 11 man nustate jog mano zirniukas nesivysto. Dave vaistuku kad sukelt persileidima. Sausio 14 jo jau nebuvo, rado dalelyte zirniuko gimdos kaklely....

QUOTE(Never Ending Story @ 2013 01 24, 11:24)

Labas visoms 4u.gif

Sveika kaip tu laikais? Kiek laiko kraujavai po to kai zirniukas pabego?
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 01 24, 13:02)
Labas mergaites noriu prisijungti prie jusu. Sausio 11 man nustate jog mano zirniukas nesivysto. Dave vaistuku kad sukelt persileidima. Sausio 14 jo jau nebuvo, rado dalelyte zirniuko gimdos kaklely....
Sveika kaip tu laikais? Kiek laiko kraujavai po to kai zirniukas pabego?

console.gif stiprybės
Ar irgi rugpjūtinukas turėjo pas tave būt? verysad.gif
Atsakyti