Su tom lytiskai plintanciom ligom tai irgi taip idomiai. Nu zinokit mane jus turbut naivia laikysit, bet tikrai esu simtu procentu isitikinus, kad mano vyras istikimas. Bet tai buvo toks periodas kai jam buvo islindus lytiniu keliu plintanti liga. Taip ir likom nesuprate. Jam tai is vis pasitaike neetiski gydytojai, ji priciesino, kad as atseit einu i kaire, nes tokis ligos is lempos neatsidanda. Tiek tada nervu ir pykciu seimoj buvo, as nuejau pas gine pasitikrint ir nieko nerado. Daugiau pasieskojau internete info, kad daug kam taip nutinka, priezastys dvi galimos, galima kai kuriom ligom uzsikresti kaip sako naudojantis viesais tuoletais, ranksluosciais ir pan ir kitas dalykas kad kai kurios ligos miega. Kai kurios ligos yra nepagydomos visam gyvenimui ir jos miega organizme ir gali bet kada islysti nusilpus organizmui, panasiai kaip herpesas ir t.t.
Sveikos 
Manau, kad nera skirtumo, kada daryti ta tepineli
man jokio laiko nenurode, kai nuvaziavau ir padare 
Sulauk dar paprasto tepinelio atsakymo. Jeigu jis rodys koki leukocitu pakitima ar uzdegima, tai tada tikrai reiktu darytis tas zarazas
Bet jeigu ir nieko nerodys, galima del sventos ramybes darytis irgi 
Tik patariu viena dalyka, darytis tepinelius ne Endemice. As jau turiu patirties su jais ir kruva islaidu
O as vis dar nesulaukiu savo antruju mmm. jau 44 CD ir ju nera. Dar taip nera buve

QUOTE(Samanta @ 2013 01 23, 13:10)
O sakykit, man klausimas iškilo. Tų visų zarazų tyrimus juk bet kurią cd galima darytis? Ar ne? Na aišku tik ne per mmm. Neužmėtykit
nes misliju, kada čia nulėkus pasidarius. Nes dar nesulaukiau normalių pirmųjų mmm.
Dar vasario 4d. keliausiu pas savo poliklininę ginę, kuri buvo paėmusi tepinėlį gruodžio gale, kai konstatvo nesivystantį
. Žiūrėsim, ką pasakys.

Dar vasario 4d. keliausiu pas savo poliklininę ginę, kuri buvo paėmusi tepinėlį gruodžio gale, kai konstatvo nesivystantį

Sulauk dar paprasto tepinelio atsakymo. Jeigu jis rodys koki leukocitu pakitima ar uzdegima, tai tada tikrai reiktu darytis tas zarazas

Tik patariu viena dalyka, darytis tepinelius ne Endemice. As jau turiu patirties su jais ir kruva islaidu

O as vis dar nesulaukiu savo antruju mmm. jau 44 CD ir ju nera. Dar taip nera buve

QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 23, 13:41)
Sveikos
i jusu buri jungiuosi ir as...sia vasara turejau persileidima,buvo 6 savaiteles...gydytojas paprasciausiai pasake,jog tai naturali gamtos atranka ar kazkas panasaus ir teko su tuo susitaikyti...praejusi sekmadieni testas vel parode nestuma...jauciausi kuo puikiausiai iki vakar,kol vel prasidejo kraujavimas...pas gydytoja siandien per apziura pasake tik tiek,jog zirniuko neranda...issiunte darytis HCG tyrima...laukiu atsakymo...

Tikėkimės,kad tik nemato ir viskas bus gerai

O aš vis dar laukiu savo pirmųjų mmm

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 23, 18:07)
Sveikos 
man jokio laiko nenurode, kai nuvaziavau ir padare 
Bet jeigu ir nieko nerodys, galima del sventos ramybes darytis irgi 

Na, vienaip ar kitaip reiks dar pasikonsultuoti su poliklinine gine, kai eisiu tepinelio rezultatu. Bet del sventos ramybes tikrai pasidarysiu. Noriu isitikinti, pasidaryti tyrimus, kad butu bent sirdyje ramiau.
Galvoju gal Sorpo tada pasidaryti. Nors su jais irgi turejau "saldzios" patirties

Pikciurna, gal butent antrasis ciklas issireguliavo?

QUOTE(Samanta @ 2013 01 23, 20:50)
Galvoju gal Sorpo tada pasidaryti. Nors su jais irgi turejau "saldzios" patirties
o kaip tik galvojau darytis sveikoje pradzioje. O jie siuncia i endemic'a
o kurios lab. dar Vilniuje daro zarazu tyrimus?
Ilgokai uzsitese... o pirmosios mmm. normaliai atejo?

Gali bandyti darytis medicinoj practicoj. ten sake tikrai rimtai daro

Nzn, kas cia pasidare. Pirmas ciklas truko 39CD, o dabar jau 44 CD. Iki A budavo apie 33-35 CD.
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 23, 20:54)
Gali bandyti darytis medicinoj practicoj. ten sake tikrai rimtai daro 
Nzn, kas cia pasidare. Pirmas ciklas truko 39CD, o dabar jau 44 CD. Iki A budavo apie 33-35 CD.

Teisingai, jie juk dar yra

Na, tikekimes greit pareis tavosios nelabosios. Ilgu laukti.
Mano mmm. visada budavo kaip laikrodukas, neskaitant keliu ciklu, kai buna issiderina. Bet labai labai retai. Tad ziuresim, kaip atkeliaus sios, po A?
Nina_del_viento, tik dabar pamaciau paveiksleli, isiziurejau i ji, pirmojoje zinuteje...nereali skulptura atspindinti skausma, kuri tenka daznai patirti...
Ai tiesa, Pikciurna, o paciai nera jokiu artejanciu mmm. pojuciu. Nors siandien lygiai trys savaites po A, tai kaip ir mmm.turi atkeliauti po savaites, bet jau nuo vakar atsirades tempimas, nemalonus jausmas ir siek tiek spazmuoja, lyg pries mmm. Gal laiku tada atkeliaus

QUOTE(Samanta @ 2013 01 23, 21:29)
Ai tiesa, Pikciurna, o paciai nera jokiu artejanciu mmm. pojuciu. Nors siandien lygiai trys savaites po A, tai kaip ir mmm.turi atkeliauti po savaites, bet jau nuo vakar atsirades tempimas, nemalonus jausmas ir siek tiek spazmuoja, lyg pries mmm. Gal laiku tada atkeliaus 

Jau pora savaiciu vakarais maudalioja pilva, bet niekaip niekas nevyksta

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 23, 23:31)
sveikos mergaites

o gal tu netycia

QUOTE(Venecija_ @ 2013 01 23, 22:22)
Ko tais ir man ta mintis kilo

O poliklinikoj netiria tu zarazu? ar butinai reik privaciai eiti? ar moket vistiek reik poliklinikoj

QUOTE(Purpurine @ 2013 01 24, 09:09)
O poliklinikoj netiria tu zarazu? ar butinai reik privaciai eiti? ar moket vistiek reik poliklinikoj 

Tiria, bet mokami tyrimai