Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 28, 21:14)
Aš ten jau dviejus metus lankausi (ir nėštumo metu irgi), ten Šeimos medicinos centras

Supratau. Nes pati keliavau galutiniam patvirtinimui pas ginekologe santariskiu poliklinikoje.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 01 28, 22:24)
Supratau. Nes pati keliavau galutiniam patvirtinimui pas ginekologe santariskiu poliklinikoje.

Pas ką buvai? Aš einu pas Opolskienę, o nėštumo metu lankiausi pas Rakšnienę, nes ji prižiūrėjo rizikingus nėštumus
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 01 28, 22:09)
Man irgi viena gine drebe:ko cia pergyventi doh.gif bus tai bus tu vaiku...nebus tai nebus...visos mes ta patyreme...o kad mazylis lauktas n+k metu, jiems sirdies neskauda...skauda mums verysad.gif

blink.gif baisu, geriau jau patylėtų doh.gif Teisingai pasakei, jiems tai kas, o skauda tai mums. 4u.gif
Atsakyti
Nińa_del_viento sveika, prisiminiau savo drauges pasakojima, papsakosiu tau gal jis tave siek tiek paguos ir suteiks vilties, zodziu mano drauges mama laukesi pirmo vaikelio ir buvo taip pat ivairiausiu patologiju (tikrai nepasakysiu kokiu) bet jai buvo ir gimdos kakleli apsiuve ir vistiek 5 menesi ji patyre persileidima... taciau po metu susilauke dukters (mano drauges) o dar po 5 ir brolio, taip kad manau ir tau tikrai pavyks, plius medicina pazengus jau gerokai toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 01 28, 22:46)
Nińa_del_viento sveika, prisiminiau savo drauges pasakojima, papsakosiu tau gal jis tave siek tiek paguos ir suteiks vilties, zodziu mano drauges mama laukesi pirmo vaikelio ir buvo taip pat ivairiausiu patologiju (tikrai nepasakysiu kokiu) bet jai buvo ir gimdos kakleli apsiuve ir vistiek 5 menesi ji patyre persileidima... taciau po metu susilauke dukters (mano drauges) o dar po 5 ir brolio, taip kad manau ir tau tikrai pavyks, plius medicina pazengus jau gerokai toliau  mirksiukas.gif

Ačiū, labai to tikiuosi 4u.gif Ir kitoms to linkiu, kad greičiau čia nestuke.gif virusiukas pasklistų ax.gif
Atsakyti
Nina del viento 4u.gif uz siandiena...

Mergaites, gal kuri busit ka panasaus girdejus ar skaicius ar siaip paspeliosit, kas cia daros su manim g.gif

Gruodzio 26 ivyko 11sav su kapeikom persileidimas, savaiminis. Pries tai savaite lengvai tepliojo. Gimda issivale pati, negeriau jokiu vaistu, gimdos nevale. Kraujavimas pagal vadoveli-smarkus, vaisiui pasisalinus pradejo silpnet, kasdien vis maziau, o po savaites jau net nebetepliojo. Po siu ivykiu paejus 23 ar 24 dienom pradejo tepliot. Pagalvojau, kad menesines. Tik taip ir neisibegejo. Kraujo tebuvo gal du arbat sauksteliai per tris dienas ir psio. Taip ir praejo. Po tu tepliojimu dabar praejo 13 dienu ir siandien vel pradejo tepliot! Su tuolet popieriu nusivalius smarkiai teplioja. Kaip per menesiniu pradzia. Svieziu raudonu krauju. Iklotas visa diena svarus, i vakara pora laseliu sutepe. Nusivalius maciau keleta ar tai gleivines atplaisu (panasiausia), ar kokie tai mazi kresuliukai, nzn kas ten. Man grynai kaip per menesines, tik neisibegeja, o ir tarpas nuo praejusio tepliojimo per trumpas. Ka manot? Beje, man iki visu ivykiu normalios menesines prakiurdavo per valanda-pora nuo pirmo patepliojimo. Jei butu kas gimdoj uzsilike, praejus tiek laiko turbut jau butu rimtesniu pozymiu-kvapas, skausmas, tempa, nuolatinis tepliojimas, kresuliai didesni, rudas kraujas? g.gif

Ryt skambinsiuos i ginekologini pasisneket. Nzn, ar verta nerimaut, ar cia tiesiog gimda taip tvarkosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 28 sausio 2013 - 23:07
biti atskrend, geriausiai tau paaiskintu gydytoja, echo paziuretu 4u.gif bet tikriausia taip neturi buti
Atsakyti
Sveikutes,na,mano zirniukas jau galutinai pabego...pilva skauda nerealiai visa laika,kraujuoju nelabai smarkiai,bet siaip bendrai paemus,jauciuosi silpnai...vakar diena isvis galvojau nepakilsiu net is lovos,visiskai jegu nebuvo...skambinausi siandien gydytojui,sake baigus kraujuoti ateiti ir darys tyrimus,ziures kodel antra karta ivyko persileidimas...neisbuna mano zirniukai pas mane ilgiau nei iki 6 savaiciu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 01 28, 22:08)
Stiprybės tau  4u.gif

O gal gydytojai kada minėjo, iš kur atsiranda kaklelio nepakankamumas? Jei moteris niekada negimdžiusi, pirmas nėštumas... Kaip to išvengti, kai laukiesi? Taip išeina, kad nuolat turėtų tikrinti kaklelį, ar neatsidaręs... Laiku pastebėjus, gal įmanoma būtų ką nors padaryti... Bet realybėje būna taip, kad jei nieko blogo nejauti, tai nė nesodina ant kėdės. Kaklelį tikrina tik tuo atveju, jei jau buvo įvykęs vėlyvas persileidimas.... Ir mes nei viena negalime būti tikros, kad to neteks patirti. Kodėl pas mus medicina nesistengia išvengti nelaimės, ir tik jei tai įvyksta, tada kažkas daroma. Ir su ankstyvais persileidimas nieko nedaro, nebent pasikartos kelis kartus, tada žiūrėsim.
Va tokie mano pamąstymai....  unsure.gif

teisingi pastebejimai, ir as taip pat mastau. g.gif Kaip elgtis su sekanciu nestumu, pastoviai skustis, kad ziuretu gydytojas tada. Kodel toks gydytoju nerupestingumas. Patyrus velyva persileidima net tyrimu jokiu nenori daryti nors ir prasiausi, neva priezastis aiski gimdos kaklelio nepakankamumas ir paliekam viska likimo valei. Man pries sekanti nestuma vistiek norisi issitirti, pasidaryti bent menkiausius tepinelius..
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 28, 18:32)
Kaip tau sekėsi, pas Karpenko buvai?

Nu va as jau po gines..jo buvau pa ja..
Taigi gimda apziurejo , tai sake tokia dar nelabai grazi po A, paeme tepineli paziuret ar nera uzdegimo..sake stebet ar temperaturos neturiu, nes jai kils tai ateit israsys antibiotiku...man ju neskyre pagert po A, nes daugumai duoda..
Ir dar jau buvo atsakymai mano tu tyrimu imunologiniu, tai vienas is tu punktu silpnai teigiamas.. verysad.gif ir liudziu ir ir kartu zinau, kad tai gelejo itakoti mano nesekme..mano silpnai teigiamas antkuniai pries kiausides lyg, tai uz tat visas nuo pat pradzios mano nestumas buvo nenormalus..nors paskaiciau, kad su jo sunku pastot, bet as sakyciau pastojau nesunkiai, bet va nesivyste nuo pat pradzios normaliai viskas..dabar reik rast pirkti imunoglobulino ir kai pradesiu planuoti reks ji leistis, be jo neleido pradet planuoti. tai va ...biski nuliudau verysad.gif
Atsakyti
Liūdna dėl daktarų abejingumo...bet, velniop...lai bent gerai savo darbą dirbtų...Kai kurie žodžiai, tokioje situacijoje, kai tau konstatuoja nesivystantį, duria kaip peiliu per širdį...Kartais tikrai mąstau...jau geriau fizinį skausmą ištverti, jei dvasinį... verysad.gif

Nińa_del_viento, aš echoskopavausi pas Miliuvienę

QUOTE(biti atskrend @ 2013 01 28, 23:06)
Mergaites, gal kuri busit ka panasaus girdejus ar skaicius ar siaip paspeliosit, kas cia daros su manim  g.gif

Ryt skambinsiuos i ginekologini pasisneket. Nzn, ar verta nerimaut, ar cia tiesiog gimda taip tvarkosi  g.gif

biti atskrend – keista pas tave situacija...lauksim žinių po gyd. vizito. Gal organizmas dar neatsistatė į savas vėžias? g.gif

QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 29, 01:41)
Sveikutes,na,mano zirniukas jau galutinai pabego...

Laikykis 4u.gif

QUOTE(tastyte @ 2013 01 29, 07:54)
teisingi pastebejimai, ir as taip pat mastau.   g.gif Kaip elgtis su sekanciu nestumu, pastoviai skustis, kad ziuretu gydytojas tada. Kodel toks gydytoju nerupestingumas. Patyrus velyva persileidima net tyrimu jokiu nenori daryti nors ir prasiausi, neva priezastis aiski gimdos kaklelio nepakankamumas ir paliekam viska likimo valei. Man pries sekanti nestuma vistiek norisi issitirti, pasidaryti bent menkiausius tepinelius..

Sakyčiau keista...keliaučiau bent pas kelis ginekologus konsultacijos. Gal ir vienintelė priežastis gimdos kaklelio nepakankamumas/atsidarymas ne laiku, bet nurašyti tik tam, ir po tokio ilgoko nėštumo laikotarpio nieko papildomai netirti...keistoka...
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 29, 09:20)
Nu va as jau po gines..jo buvau pa ja..
Taigi gimda apziurejo , tai sake tokia dar nelabai grazi po A, paeme tepineli paziuret ar nera uzdegimo..sake stebet ar temperaturos neturiu, nes jai kils tai ateit israsys antibiotiku...man ju neskyre pagert po A, nes daugumai duoda..
Ir dar jau buvo atsakymai mano tu tyrimu imunologiniu, tai vienas is tu punktu silpnai teigiamas.. verysad.gif ir liudziu ir ir kartu zinau, kad tai gelejo itakoti mano nesekme..mano silpnai teigiamas antkuniai pries kiausides lyg, tai uz tat visas nuo pat pradzios mano nestumas buvo nenormalus..nors paskaiciau, kad su jo sunku pastot, bet as sakyciau pastojau nesunkiai, bet va nesivyste nuo pat pradzios normaliai viskas..dabar reik rast pirkti imunoglobulino ir kai pradesiu planuoti reks ji leistis, be jo neleido pradet planuoti. tai va ...biski nuliudau verysad.gif

4u.gif
Na man tai po A neskyrė jokių antibiotikų.
Neleido planuoti. O kiek laiko? O kokie veiksmai toliau? Ar kažkaip iš anksto tau reikėtų gydytis, ar planuojant, ar pastojus užteks tik leistis imunoglobiną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 29 sausio 2013 - 09:41
QUOTE(Samanta @ 2013 01 29, 09:24)
Na man tai po A neskyrė jokių antibiotikų.
Neleido planuoti. O kokie veiksmai toliau? Ar kažkaip iš anksto tau reikėtų gydytis, ar planuojant, ar pastojus.

Kai jau zinosiu, kad noriu ta cikla planuoti tai turesiu pries ovuliacija susileisti to imunoglobulino, gerti aspirina ir dar ten kazko sake suleis ..ir taip kol pastosiu o pastojus visa nestuma reiks leistis ta imunoglobulina. Nelabai zinok as gaudaus dar sitame reikale, kazkaip tikejausi, kad man nieko neras, bet va kazkas siek tiek nukrype verysad.gif nu noriu tiketi, kad su tuo imunoglobulinu greit pavyks pastoti, o svarbiausia isnesiosiu vaikeli..
Kas del planavimo, sake paziures dar tepinelio atsakymus ir jei viskas gerai, galiu nors ir kita menesi pradet planuoti tik sulaukusi normaliu menesiniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 29 sausio 2013 - 09:44