Liūdna dėl daktarų abejingumo...bet, velniop...lai bent gerai savo darbą dirbtų...Kai kurie žodžiai, tokioje situacijoje, kai tau konstatuoja nesivystantį, duria kaip peiliu per širdį...Kartais tikrai mąstau...jau geriau fizinį skausmą ištverti, jei dvasinį...
Nińa_del_viento, aš echoskopavausi pas
Miliuvienę
QUOTE(biti atskrend @ 2013 01 28, 23:06)
Mergaites, gal kuri busit ka panasaus girdejus ar skaicius ar siaip paspeliosit, kas cia daros su manim
Ryt skambinsiuos i ginekologini pasisneket. Nzn, ar verta nerimaut, ar cia tiesiog gimda taip tvarkosi
biti atskrend keista pas tave situacija...lauksim žinių po gyd. vizito. Gal organizmas dar neatsistatė į savas vėžias?
QUOTE(martynamartynele @ 2013 01 29, 01:41)
Sveikutes,na,mano zirniukas jau galutinai pabego...
Laikykis
QUOTE(tastyte @ 2013 01 29, 07:54)
teisingi pastebejimai, ir as taip pat mastau.

Kaip elgtis su sekanciu nestumu, pastoviai skustis, kad ziuretu gydytojas tada. Kodel toks gydytoju nerupestingumas. Patyrus velyva persileidima net tyrimu jokiu nenori daryti nors ir prasiausi, neva priezastis aiski gimdos kaklelio nepakankamumas ir paliekam viska likimo valei. Man pries sekanti nestuma vistiek norisi issitirti, pasidaryti bent menkiausius tepinelius..
Sakyčiau keista...keliaučiau bent pas kelis ginekologus konsultacijos. Gal ir vienintelė priežastis gimdos kaklelio nepakankamumas/atsidarymas ne laiku, bet nurašyti tik tam, ir po tokio ilgoko nėštumo laikotarpio nieko papildomai netirti...keistoka...
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 29, 09:20)
Nu va as jau po gines..jo buvau pa ja..
Taigi gimda apziurejo , tai sake tokia dar nelabai grazi po A, paeme tepineli paziuret ar nera uzdegimo..sake stebet ar temperaturos neturiu, nes jai kils tai ateit israsys antibiotiku...man ju neskyre pagert po A, nes daugumai duoda..
Ir dar jau buvo atsakymai mano tu tyrimu imunologiniu, tai vienas is tu punktu silpnai teigiamas..

ir liudziu ir ir kartu zinau, kad tai gelejo itakoti mano nesekme..mano silpnai teigiamas antkuniai pries kiausides lyg, tai uz tat visas nuo pat pradzios mano nestumas buvo nenormalus..nors paskaiciau, kad su jo sunku pastot, bet as sakyciau pastojau nesunkiai, bet va nesivyste nuo pat pradzios normaliai viskas..dabar reik rast pirkti imunoglobulino ir kai pradesiu planuoti reks ji leistis, be jo neleido pradet planuoti. tai va ...biski nuliudau
Na man tai po A neskyrė jokių antibiotikų.
Neleido planuoti. O kiek laiko? O kokie veiksmai toliau? Ar kažkaip iš anksto tau reikėtų gydytis, ar planuojant, ar pastojus užteks tik leistis imunoglobiną?
"Ko nori moterys, to nori Dievas."
A. Diuma