Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 13:42)
As cia biski ne i tema  lotuliukas.gif Kada tos saules bangos buvo?

Nu lyg gruodzio ir visa sausio menesi , ir tie pliupsniai magnetiniu bangu kas kelias dienas kartojas..uztat daug kam galva skauda kas turi su kraujotaka bedu..tai tiesiog pamaniau gal ten kokia ir leliuko kraujotaka sutrikde ax.gif nu aisku cia siaip pamastymai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 28, 16:20)
Nu lyg gruodzio ir visa sausio menesi , ir tie pliupsniai magnetiniu bangu kas kelias dienas kartojas..uztat  daug kam galva skauda kas turi su kraujotaka bedu..tai tiesiog pamaniau gal ten kokia ir leliuko kraujotaka sutrikde ax.gif  nu aisku cia siaip pamastymai blush2.gif

Aaaa, ***** galvojau jau vel uzeis migrenos priepolis nes nuo sausio vidurio taip daznai galva skauda. Nu zinai nesistebeciau jei cia sausi tokie dalykai vyksta galima sieti su persileidimais, nes ju mase. Radau straipsni kad 2013 05men bus smarkus labai pliupsniai gali net sutrikt komunikacijos ar kazkas pan...
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 28, 14:17)
Siandien kaip tik einu pasirodyti pirma kart po A pas gine, jau dvi savaites praejo, kazi ar nieko ten blogo nepridirbo g.gif

Kaip tau sekėsi, pas Karpenko buvai?

Aš šiandien irgi buvau pas ginekologę. Tarėmės, kad ateisiu po mėnesinių, bet užsirašyti pavyko tik vasario 1d., o penktadienį per sergu.lt radau laisvą vietą šiandienai ax.gif nelabai patogiu laiku, bet... kolegė sutiko išleist anksčiau, tai jau nebereikėjo grįžti į darbą tai vienai valandai. Taigi grįžus namo, sėkmingai tą valandą praverkiau verysad.gif atėjo histologinio atsakymai (nes kai skambinau į tą centrą, tai tik lyties paklausiau), o čia jau visa ataskaita, paskutinių kraujo, šlapimo tyrimų rezultatai ir, žinoma, skrodimo... taigi išvaduose parašyta, kad placentose ūminis uždegimas (tik ten kažkoks mandresnis žodis pavartotas), o dukrytėse jokių vystymosi ydų nėra verysad.gif Mano vaikeliai buvo visiškai sveiki, be jokių patologijų... ir džiugu, ir skaudu verysad.gif
Klausiau gydytojos dėl to uždegimo - ar jis įtakojo kaklelio atsidarymą ar atsirado jau atsidarius kakleliui. Gydytoja ir pati nežino, bet remiantis tuo, kad paskutiniai tiek šlapimo, tiek tepinėlio rezultatai geri, o atsidarė jis man be jokių skausmų, mano, kad uždegimas atsirado vėliau. Taip ir galvojau, tikrai, taip ir įtariau nuo pat pradžių... bet dėl visa ko sakė ateiti dar kartą (nes dabar dar buvo kraujingų išskyrų) ir paims tėpinėlį bei ištirs dėl infekcijų-zarazų nemokamai, nes dabar kaip tik vyksta kažkokia ten programa rolleyes.gif ax.gif Tai dabar žygiuosiu penktadienį
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 28, 20:32)
Mano vaikeliai buvo visiškai sveiki, be jokių patologijų... ir džiugu, ir skaudu  verysad.gif

Eina sau, labai uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 28, 19:32)

Aš šiandien irgi buvau pas ginekologę. Tarėmės, kad ateisiu po mėnesinių, bet užsirašyti pavyko tik vasario 1d., o penktadienį per sergu.lt radau laisvą vietą šiandienai  ax.gif nelabai patogiu laiku, bet... kolegė sutiko išleist anksčiau, tai jau nebereikėjo grįžti į darbą tai vienai valandai. Taigi grįžus namo, sėkmingai tą valandą praverkiau  verysad.gif atėjo histologinio atsakymai (nes kai skambinau į tą centrą, tai tik lyties paklausiau), o čia jau visa ataskaita, paskutinių kraujo, šlapimo tyrimų rezultatai ir, žinoma, skrodimo... taigi išvaduose parašyta, kad placentose ūminis uždegimas (tik ten kažkoks mandresnis žodis pavartotas), o dukrytėse jokių vystymosi ydų nėra  verysad.gif Mano vaikeliai buvo visiškai sveiki, be jokių patologijų... ir džiugu, ir skaudu  verysad.gif
Klausiau gydytojos dėl to uždegimo - ar jis įtakojo kaklelio atsidarymą ar atsirado jau atsidarius kakleliui. Gydytoja ir pati nežino, bet remiantis tuo, kad paskutiniai tiek šlapimo, tiek tepinėlio rezultatai geri, o atsidarė jis man be jokių skausmų, mano, kad uždegimas atsirado vėliau. Taip ir galvojau, tikrai, taip ir įtariau nuo pat pradžių... bet dėl visa ko sakė ateiti dar kartą (nes dabar dar buvo kraujingų išskyrų) ir paims tėpinėlį bei ištirs dėl infekcijų-zarazų nemokamai, nes dabar kaip tik vyksta kažkokia ten programa  rolleyes.gif  ax.gif Tai dabar žygiuosiu penktadienį

Stiprybės tau 4u.gif

O gal gydytojai kada minėjo, iš kur atsiranda kaklelio nepakankamumas? Jei moteris niekada negimdžiusi, pirmas nėštumas... Kaip to išvengti, kai laukiesi? Taip išeina, kad nuolat turėtų tikrinti kaklelį, ar neatsidaręs... Laiku pastebėjus, gal įmanoma būtų ką nors padaryti... Bet realybėje būna taip, kad jei nieko blogo nejauti, tai nė nesodina ant kėdės. Kaklelį tikrina tik tuo atveju, jei jau buvo įvykęs vėlyvas persileidimas.... Ir mes nei viena negalime būti tikros, kad to neteks patirti. Kodėl pas mus medicina nesistengia išvengti nelaimės, ir tik jei tai įvyksta, tada kažkas daroma. Ir su ankstyvais persileidimas nieko nedaro, nebent pasikartos kelis kartus, tada žiūrėsim.
Va tokie mano pamąstymai.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hexora: 28 sausio 2013 - 20:09
QUOTE(hexora @ 2013 01 28, 22:08)
Stiprybės tau  4u.gif

O gal gydytojai kada minėjo, iš kur atsiranda kaklelio nepakankamumas? Jei moteris niekada negimdžiusi, pirmas nėštumas... Kaip to išvengti, kai laukiesi? Taip išeina, kad nuolat turėtų tikrinti kaklelį, ar neatsidaręs... Laiku pastebėjus, gal įmanoma būtų ką nors padaryti... Bet realybėje būna taip, kad jei nieko blogo nejauti, tai nė nesodina ant kėdės. Kaklelį tikrina tik tuo atveju, jei jau buvo įvykęs vėlyvas persileidimas.... Ir mes nei viena negalime būti tikros, kad to neteks patirti. Kodėl pas mus medicina nesistengia išvengti nelaimės, ir tik jei tai įvyksta, tada kažkas daroma. Ir su ankstyvais persileidimas nieko nedaro, nebent pasikartos kelis kartus, tada žiūrėsim.
Va tokie mano pamąstymai....  unsure.gif

Anksciau (anyta pasakojo) tai net ir gimdas uzsiudavo kad tik nebutu persileidimu, ir su mazais nestumais guldydavo i ligonines dabar toks vaizdas kad niekam tu nerupi. Aceit taip apsisaugo nuo apsigimimu, o kas irodys kad visi ankstyvi persileidimai tai apsigimimai paskatinti. Dar pries 4m kai laukiaus pirmagimio sausio men butent gulejau ligoninej, tada ir lasines lasino ir pan, gulejo viena moteryte su 6sav nestumu, ir nustojo jai vystytis bet vistiek iki tol kol nustate jai lasines lasino. O dabar visiskai nieko nedaro.
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 21:20)
Anksciau (anyta pasakojo) tai net ir gimdas uzsiudavo kad tik nebutu persileidimu, ir su mazais nestumais guldydavo i ligonines dabar toks vaizdas kad niekam tu nerupi. Aceit taip apsisaugo nuo apsigimimu, o kas irodys kad visi ankstyvi persileidimai tai apsigimimai paskatinti. Dar pries 4m kai laukiaus pirmagimio sausio men butent gulejau ligoninej, tada ir lasines lasino ir pan, gulejo viena moteryte su 6sav nestumu, ir nustojo jai vystytis bet vistiek iki tol kol nustate jai lasines lasino. O dabar visiskai nieko nedaro.

Kad nedaro nieko, tai tikrai. Aš kai į klinikas naktį nulėkiau (pamačius truputį kraujo, nors daugiau nekraujavau), man pasakė, kad nu atrodo spurda, bet kad labai mažas, gal kokios aštuonios svaitės, ne, gal šešios, iškris, per mažas, tikrai iškris. Ir čia skaitosi gydytojų "kompetencija", taip kalbėti. Suprantu, kad nieko nebuvo galima padaryt, bet būtų bent ką nors paaiškinę, o tai išėjau su tokia nežinia, pasimetus.
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 12:31)
Realiai manau jau kai prasideda ciklas reiskias gimda pasiruosus. As irgi nesuprantu tu gimda turi atsigaut, bet taip sako... g.gif Mes su vyru nutarem prasedim nuo pirmuju mm, tada mazdaug zinosim kada O ir pan.

Aš taip suprantu, kad gleivinės turi normalizuotis - nebebūti nei per stora, nei per plona, kad naujas leliukas turėtų gerą terpę kabintis. Per echo puikiai matosi, kokia ji. Jeigu normali, ir gimda atrodo jau kaip įprasto ciklo metu - laukti ginekologai pataria nebent apsidrausdami...

QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 12:31)
Kiek daug is rugppjucio mergaiciu jau neteko... as viena is ju ir matau kaip skaicius auga. Kazkoks siaubas. Cia gal metu laikas koks netinkamas g.gif

Ne daugiau nei iš spaliukių 2012, ne daugiau, nei kovinukių 2013 - kai bendravau tose temose, kartu su manimi nutekėjo geri 10 proc. ten bendravusių merginų, tai, deja, statistika. Rugpjūtinukių tema nėra mažiau sėkminga negu kitos. Tiesiog taip jau yra, kad dalis nėštumų nutrūksta verysad.gif

manau, netruks rugpjūtinukės persikelti į spaliukes, lapkritinukes, gruodinukes ir t. t. - įšoks visos į savuosius mėnesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 01 28, 22:31)
Kad nedaro nieko, tai tikrai. Aš kai į klinikas naktį nulėkiau (pamačius truputį kraujo, nors daugiau nekraujavau), man pasakė, kad nu atrodo spurda, bet kad labai mažas, gal kokios aštuonios svaitės, ne, gal šešios, iškris, per mažas, tikrai iškris. Ir čia skaitosi gydytojų "kompetencija", taip kalbėti. Suprantu, kad nieko nebuvo galima padaryt, bet būtų bent ką nors paaiškinę, o tai išėjau su tokia nežinia, pasimetus.

As 5sav sukraujavau irgi i klinikas nulekem gruodzio 31 vakaras buvo tai visiems ten px. Daktaras pasake na savaites atitinka kazkas lyg ir pulsuoja o jei persileisi nu ir gerai reiskias nesveikas buvo o ir siaip turi du. Sie zodziai dabaige. Ne jam sprest kiek as turesiu vaiku, matai nustatines kad man cia vaiku per daug... Nesvarbu kad atrodau kaip 20
Atsakyti
Būtent, ant kėdės nesodina kiekvieną kartą, nebent tėpinėlį ima ar skundiesi kuo... taigi pirmą kartą niekada negali žinoti, kad turi tokią bėdą verysad.gif Paprastai kaklelis pirma pradeda trumpėti, tada, kai tai pastebi, jį ima stebėti ir reikalui esant apsiuva... bet ne visada pastebima laiku, o kai pastebima, kartais būna per vėlu. tai mano atvėjis verysad.gif
O blogiausia, kad vaikų, iki 22 savaitės niekas negelbėja unsure.gif per savaitę praleistą ligoninėje nesugebėjo išgydyti uždegimo (nors ir leido peniciliną), o jei būtų tai padarę, gal nebūtų jis pragraužęs vandenų pūslės verysad.gif
Šį nėštumą aš turėjau nuojautą ir ji pasitvirtino: nujaučiau, kad nėšioju bent vieną mergaitę (nors visi sakė, kad pilvas apvalus ir veidas gražus - tikrai berniukai, o dar ir vyro giminėje berniukai dominuoja), bet mes net vardus išrinkome mergaitėms, o berniukams niekaip negalėjome išrinkti ax.gif vėliau, tą pačią savaitę, kai sužinojau apie savo situaciją, atsirado nuojauta, kad kažkas negerai, net bendraudama nėštukių temoje rašiau, kad nežinau kaip ištverčiau jei kas nutiktų, nes esam nupirkę nemažai daiktų ir visi jie primintų..., o vėliau jau ligoninėje daktarai guodė, kad gal taip reikia, gal jos turi genetinių susirgimų... bet aš jaučiau, kad mano vaikams viskas gerai, kad jie sveiki, ir taip ir yra!
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 28, 18:32)

Aš šiandien irgi buvau pas ginekologę. Tarėmės, kad ateisiu po mėnesinių, bet užsirašyti pavyko tik vasario 1d., o penktadienį per sergu.lt radau laisvą vietą šiandienai

Jetus...stiprybes tau, brangioji...
O gal santariskese i poliklinika uzsirasei?

QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 20:49)
As 5sav sukraujavau irgi i klinikas nulekem gruodzio 31 vakaras buvo tai visiems ten px. Daktaras pasake na savaites atitinka kazkas lyg ir pulsuoja o jei persileisi nu ir gerai reiskias nesveikas buvo o ir siaip turi du. Sie zodziai dabaige. Ne jam sprest kiek as turesiu vaiku, matai nustatines kad man cia vaiku per daug... Nesvarbu kad atrodau kaip 20

Kad juos kur galas doh.gif
Tokiose situacijose norisi pasiusti nx.
Daznai gydytojai, kurie jau n metu dirba, tampa lyg robotai, be jokiu jausmu. Tik atliekantys savo darba. Bent jau kiek pati esu susidurusi su ju profesionalumu, bet, deja, abejingumu...verysad.gif

Man irgi viena gine drebe:ko cia pergyventi doh.gif bus tai bus tu vaiku...nebus tai nebus...visos mes ta patyreme...o kad mazylis lauktas n+k metu, jiems sirdies neskauda...skauda mums verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 28 sausio 2013 - 21:18
QUOTE(Samanta @ 2013 01 28, 22:09)
Jetus...stiprybes tau, brangioji...
O gal santariskese i poliklinika uzsirasei?

Aš ten jau dviejus metus lankausi (ir nėštumo metu irgi), ten Šeimos medicinos centras
Atsakyti