QUOTE(Purpurine @ 2013 01 28, 14:17)
Siandien kaip tik einu pasirodyti pirma kart po A pas gine, jau dvi savaites praejo, kazi ar nieko ten blogo nepridirbo
Kaip tau sekėsi, pas Karpenko buvai?
Aš šiandien irgi buvau pas ginekologę. Tarėmės, kad ateisiu po mėnesinių, bet užsirašyti pavyko tik vasario 1d., o penktadienį per sergu.lt radau laisvą vietą šiandienai

nelabai patogiu laiku, bet... kolegė sutiko išleist anksčiau, tai jau nebereikėjo grįžti į darbą tai vienai valandai. Taigi grįžus namo, sėkmingai tą valandą praverkiau

atėjo histologinio atsakymai (nes kai skambinau į tą centrą, tai tik lyties paklausiau), o čia jau visa ataskaita, paskutinių kraujo, šlapimo tyrimų rezultatai ir, žinoma, skrodimo... taigi išvaduose parašyta, kad placentose ūminis uždegimas (tik ten kažkoks mandresnis žodis pavartotas), o dukrytėse jokių vystymosi ydų nėra

Mano vaikeliai buvo visiškai sveiki, be jokių patologijų... ir džiugu, ir skaudu
Klausiau gydytojos dėl to uždegimo - ar jis įtakojo kaklelio atsidarymą ar atsirado jau atsidarius kakleliui. Gydytoja ir pati nežino, bet remiantis tuo, kad paskutiniai tiek šlapimo, tiek tepinėlio rezultatai geri, o atsidarė jis man be jokių skausmų, mano, kad uždegimas atsirado vėliau. Taip ir galvojau, tikrai, taip ir įtariau nuo pat pradžių... bet dėl visa ko sakė ateiti dar kartą (nes dabar dar buvo kraujingų išskyrų) ir paims tėpinėlį bei ištirs dėl infekcijų-zarazų nemokamai, nes dabar kaip tik vyksta kažkokia ten programa

Tai dabar žygiuosiu penktadienį