Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2013 01 27, 22:35)
tai reiškia, jeigu jau moteris turėjo neigiamą patirtį ir nuolat išgyvena nerimą - jai jau kryžių ant savęs padėti?

Merginos, neprisigalvokite nebūtų monų - baimės jūsų yra pagrįstos, ir nieku gyvu neprisiimkite kaltės, kad neva tai negeromis mintimis prisišaukėt nelaimę. Tikrai ne. kadangi nerimas neretai būna pagrįstas - nerimaujančios patiria daugiau nelaimių. Bet tai nereiškia, kad reikia pas psichologus kariauti su savo natūraliu liūdesiu, reikia išekoti objektyvių persileidimų priežasčių.

Aš prie pirmą pastojimą nieko nebijojau - planavom ramiai. Na, buvau aš lūpytes prieš vyrą papūtus, kodėl praleidžia vaisingas dienas, bet nebuvo didelio negatyvo. Bet buvo ureaplasma Persileidau.
Antras nėštumas, aišku, buvo susijęs su baimėmis. Persileidau (pasirodo, užsiliko ureaplasma).

Dabar trečiąkart nėščia. manote, labai jau meditavau, pozityvo šaukiausi? nu ne, blioviau į pagalvę, kiek priklauso. dabar eina 13-a savaitė - pralenkiau abiejų pirmų nelaimių terminus, kol kas (tfu tfu tfu) viskas gerai - tad gali būti viskas gerai ir su baimės pilnomis kelnėmis ir ašarų pilnomis akimis.  4u.gif

O vien gera nuotaika nevaisingumą gydyti - tas pats, kas nuo šventos dvasios pastot tikėtis wink.gif Gera nuotaika visada gerai, bet jeigu neišeina nestresuoti ž nereikia papildomai stresuoti dėl to, kad neišeina nestresuoti  4u.gif

Niekam jokio kryžiaus dėti nesiūliau ir tuo labiau gydytis vien gera nuotaika doh.gif Kalbėjau apie savo būseną planuojant ir galima rysi su tuo, kas ivyko
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2013 01 27, 22:30)
Niekam jokio kryžiaus dėti nesiūliau ir tuo labiau gydytis vien gera nuotaika doh.gif  Kalbėjau apie savo būseną planuojant ir galima rysi su tuo, kas ivyko

Aš tau nesiūlyčiau savų kalčių ieškoti. jeigu labai įtikėsi, kad stresu išvijai žirniuką - ką darysi vėl pastojusi, jeigu nepavyks streso išvengti? Stresuosi, kad stresuoji? smile.gif

priežastys toms nelaimėms būna įvairios, ir nevisada lengva nustatyti, o kai nenustatoma- tada ir sakoma, kad neva dėl streso. Nu nėra jis toks galingas, tas stresas - jeigu, aišku, nekalbama apie baisius sukrėtimus kaip mirtys ir dideli pavojai. Galima nerimauti planuojant lėliukus į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
As ir nelabai noreciau galvoti,kad stresas turi daug itakos smile.gif Yra tokiu, kurios diena nakti nervuojasi, yra musamos, turi kitu bedu, bet puikiai isnesioja ir viskas gerai. Juk neimanoma 9 menesius isbuti tik laimingai, santarvej ir ne trupucio nesusinervavus. Daznai net hormonai sukelia tokias busenas be priezasties. Bet gali buti ir stresas kaltas. Bet cia jau niekas nepasakys, kas kaltas ir kodel.
As, tai jau net negalvoju, kas ir kodel nutrauke zirniuko vystymasi. Ivyko, kas ivyko, gyvenam toliau ir tikimes geriausio smile.gif Aisku, gal bus kazkokia baime vel pastojus, bet stengsiuosi i viska ziureti pozityviai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikčiurna: 27 sausio 2013 - 22:08
sveikutes, man A atlikta pies gera savaite. Pradejau stipriai kraujuoti, dar plake sirdute, bet ligonineje kita diena ziurejo 3 ginekologai ir patvirtino, kad sirdute nebeplaka, taigi vaisius nebesivyste ir vengiant komplikaciju turejo skubiai atlikti A, kadangi jau su didziausiais kresuliukais bego kraujas.. zinoma, netikejau tuom, atrode jog zeme slysta is po koju, kiek skausmo, asaru, norejosi begti is ligonines..tada mano angeliukui buvo 11sav ir 4d skaiciuojant nuo menesiniu nestuke.gif . nuo A praejo daugiau nei savaite. ta skausma tramdo mintys apie kito leliuko planavima, abu su MB labai norim kudikelio 4u.gif mano ginekol sake kad puse metu ne minties apie planavima ir kad iki tol reiktu atlikti genetinius tyrimus. bet tai taip ilgai verysad.gif
sakykit, likimo drauges, ka jums minejo ginekologes, po kiek laiko vel galima pradeti planuoti? wub.gif
Atsakyti
ernete, man persileidimas ivyko 11sav 3d, labai panasiai kaip tau... gimda issivale pati, abrazijos man nedare. Pasake, kad planuot galim iskart, nieko nelaukdami. Bet as ne LT.
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 01 27, 22:28)
Radau idomu straipsni-gydytojo konsultacija http://www.lrytas.lt...ir-pasekmes.htm pacituosiu kas man pasirode idomu "...Pastarųjų metų tyrimai parodė, kad atidėjimas pastoti po savaiminio persileidimo 6 mėn. jokios teigiamos įtakos būsimam pastojimui, nėštumui bei persileidimo rizikai sumažinti neturi. Greičiau priešingai. Jei moteris pastoja per pirmuosius mėnesius po buvusio persileidimo, tai pakartotinių persileidimų rizika šiek tiek mažesnė[COLOR=red]..."

patiko sis straipsnis g.gif
Papildyta:
QUOTE(ernete @ 2013 01 28, 02:09)
sveikutes, man A atlikta pies gera savaite. Pradejau stipriai kraujuoti, dar plake sirdute, bet ligonineje kita diena ziurejo 3 ginekologai ir patvirtino, kad sirdute nebeplaka, taigi vaisius nebesivyste ir vengiant komplikaciju turejo skubiai atlikti A, kadangi jau su didziausiais kresuliukais bego kraujas..  zinoma, netikejau tuom, atrode jog zeme slysta is po koju, kiek skausmo, asaru, norejosi begti is ligonines..tada mano angeliukui buvo 11sav ir 4d skaiciuojant nuo menesiniu  nestuke.gif . nuo A praejo daugiau nei savaite. ta skausma tramdo mintys apie kito leliuko planavima, abu su MB labai norim kudikelio  4u.gif  mano ginekol sake kad puse metu ne minties apie planavima ir kad iki tol reiktu atlikti genetinius tyrimus.  bet tai taip ilgai  verysad.gif
sakykit, likimo drauges, ka jums minejo ginekologes, po kiek laiko vel galima pradeti planuoti?  wub.gif

man gydytoja sake minimum 3 menesius laukiam, na kol ir menesines susireguliuos o tada bandom pastoti, kadangi iskart retai kuri pastoja , tikimasi pastoti per pirmus 3 menesius, tai uzteks to laiko organizmui atsigauti. Idomu tai kad ir toliau liepe gerti nesciosiom skirtus vitaminus. O dar del to laiko, nemanau tikrai kad jei pastosi greiciau nei po rekomenduojamo pusmecio kazkas bus blogai ir organizmas bus neatsigaves, tiesiog tuom netikiu, nes tada kodel palaukus 3 metus nestumas baigiasi persileidimais ir pan, tai per 3 metus ohoho koks turejo buti stiprus organizmas smile.gif nestumo sekme ne nuo to priklauso, tiesiog cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
sveikos. man pries kelias dienas ligoninej su vaistukais issivale buvo nesivystantis,pries tai geguzes menesi taip pat buvo nesivystantis.
su vyru auginam dvi mergaites,jos puikiai per nestuma isnesiotos,ir gimdymai lengvi,ir gime sveikos,kas dabar pasidare ,neaisku. uzsirasiau pas genetikus vasario devintai,ligonines vedejas pasiule,nes jie negali aaiskint kame priezastis situ nesivystanciu nestumu.
na aisku kaip ir visoms skaudu,ypac dabar antras kartas,net nesitikejau kad gali vel tas pats but,na bet atsigausim,pasistiprinsim issitirsim,ir jei galesim bandysim dar,nes norim trecio vaikelio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dymka: 28 sausio 2013 - 10:31
Sveika, dymka, užjaučiu verysad.gif
Tikrai liūdna šita tema, bet jokiu būdu ne negatyvi, kaip sakė merginos kitoje temoje g.gif o netgi labai pozityvi, nes šios nelaimės nepalaužia moterų, o jos vėl planuoja, nori vaikučių 4u.gif
Na va, laukėt pusmetį, ir vis tiek nesivystantis, manau, kad čia jau ne atsitiktinumas, reiktų Jums išsitirti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 01 28, 10:31)
sveikos. man pries kelias dienas ligoninej su vaistukais issivale buvo nesivystantis,pries tai geguzes menesi taip pat buvo nesivystantis.
su vyru auginam dvi mergaites,jos puikiai per nestuma isnesiotos,ir gimdymai lengvi,ir gime sveikos,kas dabar pasidare ,neaisku. uzsirasiau pas genetikus vasario devintai,ligonines vedejas pasiule,nes jie negali aaiskint kame priezastis situ nesivystanciu nestumu.
na aisku kaip ir visoms skaudu,ypac dabar antras kartas,net nesitikejau kad gali vel tas pats but,na bet atsigausim,pasistiprinsim issitirsim,ir jei galesim bandysim dar,nes norim trecio vaikelio .

Uzjauciu 4u.gif na va dar viena is rugpjucio pilveliu verysad.gif
na jo jusu atveju tikrai kazkas matyt nutiko, nes siaip du vienas po kito pasikartojantys nesivystantys butu gal per didelis sutapimas nurasyti gamtos klaidai.. g.gif junkis prie musu ir tikrai manau neuzilgo visos vel glostysim nestuke.gif savo pilvelius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 28 sausio 2013 - 10:48
QUOTE(ernete @ 2013 01 28, 02:09)
sveikutes, man A atlikta pies gera savaite. Pradejau stipriai kraujuoti, dar plake sirdute, bet ligonineje kita diena ziurejo 3 ginekologai ir patvirtino, kad sirdute nebeplaka, taigi vaisius nebesivyste ir vengiant komplikaciju turejo skubiai atlikti A, kadangi jau su didziausiais kresuliukais bego kraujas..  zinoma, netikejau tuom, atrode jog zeme slysta is po koju, kiek skausmo, asaru, norejosi begti is ligonines..tada mano angeliukui buvo 11sav ir 4d skaiciuojant nuo menesiniu  nestuke.gif . nuo A praejo daugiau nei savaite. ta skausma tramdo mintys apie kito leliuko planavima, abu su MB labai norim kudikelio  4u.gif  mano ginekol sake kad puse metu ne minties apie planavima ir kad iki tol reiktu atlikti genetinius tyrimus.  bet tai taip ilgai  verysad.gif
sakykit, likimo drauges, ka jums minejo ginekologes, po kiek laiko vel galima pradeti planuoti?  wub.gif

Labas, labai uzjauciu. As vakar skaitinejau kad po naturalaus issivalymo esant ankstyvam persileidimui, nereikia laukti 6men, netgi rase kad didesne tikimybe kad nepasikartos tai kas ivyko ir siulo pastoti pirmais menesiai. Aisku jei gerai jauties. Po A siulo laukti 6men nes reikia gimdai atsigauti. Bet kiekvienam juk individualiai. Manau po 3men nueik pas gine ir paklausk gal jau galima. Kokia jos nuomone. Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dymka @ 2013 01 28, 12:31)

Labai uzjauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man tas pats, su vaistukais naturaliai issivale. As du berniukus auginu. Tavo atveju jau tikrai reik tirtis, nes du persileidimai is eiles, reik ieskot priezasties.
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2013 01 28, 01:09)

Išties, keista, kad tiek ilgai laukti Tau patarė. Kažkada jau rašiau čia, bet bent jau man po triju A terminas būdavo trys mėn.
O dėl ko genetinius? Kaip suprantu, pirmas persileidimas Tau. Suprasčiau, jei būtų ne pirmas, jei amžius didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 28, 13:10)
Išties, keista, kad tiek ilgai laukti Tau patarė. Kažkada jau rašiau čia, bet bent jau man po triju A terminas būdavo trys mėn.
O dėl ko genetinius? Kaip suprantu, pirmas persileidimas Tau. Suprasčiau, jei būtų ne pirmas, jei amžius didesnis.

Man toks vaizdas kad daktarai megsta visoms siulyti ta sesiu men termina, o kiek realiai jo reik tai klausimas, nes kaip minejau tai kiekvienai individualiai....
Atsakyti