Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(baste @ 2014 08 26, 10:29)
Gal kuri ciupinejot sia suknyte?
idomu arlabai plona, ar atitinka dydi?

http://www.hm.com/lt...article=32229-B

aš čiupinėjau tokią rožinę su katyte, tai normali, nėra labai plona, bet ir nėra stora, šiaip faina tokia, tik dėl dydžio nieko nepakomentuosiu, nes nesimatavom, netinka manajai megztos suknutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 08 26, 11:33)
aš čiupinėjau tokią rožinę su katyte, tai normali, nėra labai plona, bet ir nėra stora, šiaip faina tokia, tik dėl dydžio nieko nepakomentuosiu, nes nesimatavom, netinka manajai megztos suknutės 4u.gif

aciu uz komentara, mes jos laukiam, tai smalsu ar pataikiau su dydziu g.gif
siaip labai grazi ji man wub.gif tikiuosi busim pataikiusios.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 08 26, 08:28)
manęs tai ta akcija nesuviliojo, labai lipdukai ant bliuskyčių nepatiko. o dar kai pamačiau, kokiom krūvom mamos pirko, tai išvis noro jokio neliko, nesinorėjo, kad vaikai daržely kaip su uniformom būtų  biggrin.gif tai aš kitokio gėrio prigriebiau  rolleyes.gif

Pas mus darzelyje visi su uniformom turi eiti (raudoni marskineliai, visa kita - tamsiai melyna), tai del situ nepergyvenu biggrin.gif Nors kazkaip nepastebejau, kad cia sita akcija labai kas pirktu g.gif Na bent jau pas mus unsure.gif

QUOTE(DdoviliuxX @ 2014 08 26, 08:46)
Reer, kad su megztukais jie visada taip, nebūna tarpinio dydžio ax.gif

Tas tai taip, sita pastebejau kai tik pirkt is H&M pradejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REER: 26 rugpjūčio 2014 - 11:00
Gavome savo laukta suknyte
http://www.hm.com/lt...article=32229-B

nera ji stora, bet siaip smagi thumbup.gif 2-4metu ilgis 56cm, pataikiau su dydziu.
Atsakyti
Gal kas čiupinėjot šitą striukę Ar jin nėra labai plona?
striuke
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2014 08 31, 22:49)
striuke

As saviskiui pirkau pavasary,tik kad tad melyna spalva buvo,ji plona ir lengva,tik siltam pavasariui ir ankstyvam rudeniui.
Atsakyti
QUOTE(Onoff @ 2014 08 31, 23:24)
As saviskiui pirkau pavasary,tik kad tad melyna spalva buvo,ji plona ir lengva,tik siltam pavasariui ir ankstyvam rudeniui.

Supratau, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2014 08 31, 20:49)
striuke

Sudetyje raso, kad 90% pukai ir 10% plunksnos, tai manau ir ziemai tiktu, tik nezinau del pacio storumo, rytoj eisiu i paruotuves, tai galiu uzsukti paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onoff @ 2014 08 31, 22:24)

nemanau,kad tokia pat pirkot pavasary,ar tikrai pukai ir plunksnos buvo sudeti g.gif nes tokia manau ir ziemai bent jau ankstyvai tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2014 08 31, 20:49)
striuke

Sveikos, buvau uzejus paziureti, bet butent sitos (pukines) nebuvo.Buvo tik tos, kurias minejo Onoff, plonos ir sintetines, tai jos tada taip, tinka siltam pavasariui ir rudeniui, ir yra tikrai plonos.
Atsakyti
Kaip hm pedkelnytes 4/6 ugio uzteks 122ugio merginai?
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2014 09 21, 13:49)
Kaip hm pedkelnytes 4/6 ugio uzteks 122ugio merginai?

Maniškė 117 cm, nešiojam 6-8 m. bet gal, kad mes stambesnės blush2.gif
Atsakyti