Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

H&M maziuku skyriaus rubeliai gigantiski. As savo 3-meciui dar drasiai perku is leliuku skyriaus...kelnes net su rezervu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar Vilniaus H&M yra pirkti angry birds skėtis? Neteko matyti, o internetiniame puslapyje yra. 4u.gif
Atsakyti
paskutiniu metu viska ten ir perkam. Gaila, kad naujagimiams nebuvo siltu zieminiu voku ar kombinezonu.
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2013 11 10, 10:27)
Gal kas tokią sakėte POLO suknytę? kažin kaip dydis?
http://www.hm.com/gb...article=18388-C

mes jau gavom, 6-8 dydis 127 ūgiui vidutinio sudėjimo pats tas, jau ant išaugimo ribos, 4-6 dydis 104 cm mergaitei kūdai per didelė, bet kokybė doh.gif plonas trikotažas, neverta tos kainos, nebent perkant tiesiai uk be tarpininkių, tuomet į darželį dar nieko unsure.gif man irgi HM kokybė nebepatinka, internete žiūrint dar norisi kažko, o kai parduotuvėj pačiupinėju, nieko nenuperku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucinukas: 16 gruodžio 2013 - 15:25
Vakar Klaipedos hm ispardavimas. Tai vaiku skyriuje sarafaniukai languoti po 30Lt, vasariniai dzinsiukai po 25Lt, dar keleta bliuskuciu, ai tiesa ziemines striukes po 50Lt. Dar labai fainos pizamos su peledom violetines mes turim tai lyg po 15Lt (bijau pameluot)Siaip pati parduotuve tragiska kaip secon hand kazkoks. suversta, sugrusta viskas. Mergaiciu skyrius tu paisltintu timpu karalyste. Tai kas internete, net nerasi. Apie suaugusiu tai is vis tyliu, skudurynas kazkoks. Net pirkti nesinori, ir paziuret sunku rubai sugrusti kazkaip...
Atsakyti
Turime sita. Labai tampri, medziaga is plonesniu. Kadangi savo mazei rubus imu dydziu didesnius (ji pas mane is didesniu, stambesniu paneliu), tai sia galima buvo imti savo dydi manau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 08 vasario 2014 - 22:17
QUOTE(orcheja @ 2014 02 08, 21:17)
Turime sita. Labai tampri, medziaga is plonesniu. Kadangi savo mazei rubus imu dydziu didesnius (ji pas mane is didesniu, stambesniu paneliu), tai sia galima buvo imti savo dydi manau.

user posted image

mes turim irgi tokią, tik kitos spalvytės

user posted image

tai manajai labai patinka, patogi po namus tampyt, žadu ir daugiau paimt kitokių spalvyčių rolleyes.gif su 110 cm turim 4-6 m., tai pats tas
Atsakyti
1,5-2 m. dzinsiukai ir maikyte is Baby skyriaus ant 3 m. ir 8 men. vaiko smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 02 09, 16:31)
1,5-2 m. dzinsiukai ir maikyte is Baby skyriaus ant 3 m. ir 8 men. vaiko smile.gif

Labai grazi jusu mergyte mirksiukas.gif
Perkant rubus reikia ziureti ne i metus, o i dydziu lentele. Vaikai labai skirtingi. Mums HM atitinka pagal metus, bet sunui tik 4 m., o ugis jau beveik 120cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2014 02 09, 18:52)
Labai grazi jusu mergyte mirksiukas.gif
Perkant rubus reikia ziureti ne i metus, o i dydziu lentele. Vaikai labai skirtingi. Mums HM atitinka pagal metus, bet sunui tik 4 m., o ugis jau beveik 120cm doh.gif

Tikrai taip, ziureti i ugi, o ne i metus.
Mane erzina, kai mamyte raso``mums tiko net iki 3metuku``, nesvarbu, kad tokio pat amziaus vaiku ugis gali skirtis 10 ir daugiau cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2014 02 09, 18:20)
Tikrai taip, ziureti i ugi, o ne i metus.
Mane erzina, kai mamyte raso``mums tiko net iki 3metuku``, nesvarbu, kad tokio pat amziaus vaiku ugis gali skirtis 10 ir daugiau cm doh.gif

drinks_cheers.gif esu daug kartų taip pastebėjus doh.gif aš, jei rūbas tikrai būna padidintas, rašau visada iki kokio ūgio mums tiko, o ne amžiaus... smile.gif

Ksesanko, tau rekėjo prirašyt, kad tavo mergytė coliukė mirksiukas.gif tavo beveik keturmetė tokio pat ūgio kaip mano dar 2,5 m. neturintis mažius mirksiukas.gif mums džinsiukai iš mažių skyriaus 1,5 - 2 m. irgi geri biggrin.gif
Atsakyti
Ksesanko, rūbelių net nematau, mergytė nerealaus grožio wub.gif wub.gif wub.gif

Gal kuri turit jau parsisiuntusi šią suknytę? kažin jos ne didintos? kokį dydį imti su 110, iš 4-6 dydžio neiškrisim?
http://www.hm.com/gb...#article=23592-

vėl kiek matau HM online ko pirkti doh.gif čia tai ne realiai nuėjus į parduotuvę lotuliukas.gif
Atsakyti