H&M maziuku skyriaus rubeliai gigantiski. As savo 3-meciui dar drasiai perku is leliuku skyriaus...kelnes net su rezervu
Ar Vilniaus H&M yra pirkti angry birds skėtis? Neteko matyti, o internetiniame puslapyje yra.
QUOTE(DdoviliuxX @ 2013 11 10, 10:27)
mes jau gavom, 6-8 dydis 127 ūgiui vidutinio sudėjimo pats tas, jau ant išaugimo ribos, 4-6 dydis 104 cm mergaitei kūdai per didelė, bet kokybė plonas trikotažas, neverta tos kainos, nebent perkant tiesiai uk be tarpininkių, tuomet į darželį dar nieko man irgi HM kokybė nebepatinka, internete žiūrint dar norisi kažko, o kai parduotuvėj pačiupinėju, nieko nenuperku
Vakar Klaipedos hm ispardavimas. Tai vaiku skyriuje sarafaniukai languoti po 30Lt, vasariniai dzinsiukai po 25Lt, dar keleta bliuskuciu, ai tiesa ziemines striukes po 50Lt. Dar labai fainos pizamos su peledom violetines mes turim tai lyg po 15Lt (bijau pameluot)Siaip pati parduotuve tragiska kaip secon hand kazkoks. suversta, sugrusta viskas. Mergaiciu skyrius tu paisltintu timpu karalyste. Tai kas internete, net nerasi. Apie suaugusiu tai is vis tyliu, skudurynas kazkoks. Net pirkti nesinori, ir paziuret sunku rubai sugrusti kazkaip...
Turime sita. Labai tampri, medziaga is plonesniu. Kadangi savo mazei rubus imu dydziu didesnius (ji pas mane is didesniu, stambesniu paneliu), tai sia galima buvo imti savo dydi manau.
QUOTE(orcheja @ 2014 02 08, 21:17)
Turime sita. Labai tampri, medziaga is plonesniu. Kadangi savo mazei rubus imu dydziu didesnius (ji pas mane is didesniu, stambesniu paneliu), tai sia galima buvo imti savo dydi manau.
mes turim irgi tokią, tik kitos spalvytės
tai manajai labai patinka, patogi po namus tampyt, žadu ir daugiau paimt kitokių spalvyčių su 110 cm turim 4-6 m., tai pats tas
QUOTE(Ksesanko @ 2014 02 09, 16:31)
Labai grazi jusu mergyte
Perkant rubus reikia ziureti ne i metus, o i dydziu lentele. Vaikai labai skirtingi. Mums HM atitinka pagal metus, bet sunui tik 4 m., o ugis jau beveik 120cm
QUOTE(Baisa. @ 2014 02 09, 18:52)
Labai grazi jusu mergyte
Perkant rubus reikia ziureti ne i metus, o i dydziu lentele. Vaikai labai skirtingi. Mums HM atitinka pagal metus, bet sunui tik 4 m., o ugis jau beveik 120cm
Tikrai taip, ziureti i ugi, o ne i metus.
Mane erzina, kai mamyte raso``mums tiko net iki 3metuku``, nesvarbu, kad tokio pat amziaus vaiku ugis gali skirtis 10 ir daugiau cm
QUOTE(uoga000 @ 2014 02 09, 18:20)
Tikrai taip, ziureti i ugi, o ne i metus.
Mane erzina, kai mamyte raso``mums tiko net iki 3metuku``, nesvarbu, kad tokio pat amziaus vaiku ugis gali skirtis 10 ir daugiau cm
esu daug kartų taip pastebėjus aš, jei rūbas tikrai būna padidintas, rašau visada iki kokio ūgio mums tiko, o ne amžiaus...
Ksesanko, tau rekėjo prirašyt, kad tavo mergytė coliukė tavo beveik keturmetė tokio pat ūgio kaip mano dar 2,5 m. neturintis mažius mums džinsiukai iš mažių skyriaus 1,5 - 2 m. irgi geri
Ksesanko, rūbelių net nematau, mergytė nerealaus grožio
Gal kuri turit jau parsisiuntusi šią suknytę? kažin jos ne didintos? kokį dydį imti su 110, iš 4-6 dydžio neiškrisim?
http://www.hm.com/gb...#article=23592-
vėl kiek matau HM online ko pirkti čia tai ne realiai nuėjus į parduotuvę
Gal kuri turit jau parsisiuntusi šią suknytę? kažin jos ne didintos? kokį dydį imti su 110, iš 4-6 dydžio neiškrisim?
http://www.hm.com/gb...#article=23592-
vėl kiek matau HM online ko pirkti čia tai ne realiai nuėjus į parduotuvę