Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

Kalbant apie kokybe, tai kol siuntemes iš uk tai tikrai buvau labai patenkinta. Dabar keletą rubeliu nupirkau lt tai man kažkoki prastesni pasirodė, ir berniukisku labai mažas pasirinkimas Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2013 11 14, 13:23)
Kalbant apie kokybe, tai kol siuntemes iš uk tai tikrai buvau labai patenkinta. Dabar keletą rubeliu nupirkau lt tai man kažkoki prastesni pasirodė, ir berniukisku labai mažas pasirinkimas Lietuvoje

Va tuo tai tikiu, kad mūsų ar Lenkijos H&M rūbelių kokybė prastesnė... Mes ir iš UK arba Norvegijoj perkam, tai skųstis kol kas negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2013 11 14, 14:23)

as HM perku uk arba usa ir tikrai negaliu skustis, labai gera kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 11 05, 22:49)
Laba,

gal kuri pirkot tokią striukytę? Ar ji nėra labai plati? Šiaip verta dėmesio ar ne? biggrin.gif

user posted image

As matavau sia striukyte savo dukrai Vilniaus Akropoly. Maniske smulki ir kuda, todel man sunkoka jai nupirkt drabuzius, kad neatrosytu kaip ant pakabos, tai visai neblogai atode, tikrai nera plati ir apsirengus grazesnis modeliukas nei ant sitos foto. Pries gera savaite uzsakiau is UK, nes buvo nukainuota. Zodziu verta demesio, tik turekit minty, kad ji gana plona, dabar jau butu per salta su ja.
Atsakyti
Mano 16 m. mergina, tai pamišus dėl HM ir jai visai kokybė nesvarbu biggrin.gif , o va aš mažajsm nelabai dsug perku, tik jau tai ką išbandžius tongue.gif Beje, aš siunčiuosi iš UK
Atsakyti
Hm striuke. Dydis 8-9m.(134). Visas ilgis apie 50.5cm; plotis tarp pazastu apie 37cm; rankove nuo pazasties 39cm. Polyamid su polisteriu. Kartu su striuke yra tokios pat spalvos plonas maiselis striukei isideti. Plona, tinka pavasariui. Labai faina..

user posted image
Papildyta:
Dar gavome si paltuka. Plonas, tinka pavasariui. Kailiukas nusisega. Rankoves "dvigubos", viduje yra manketukas priglundantis prie rankos.

user posted image
Atsakyti
Mamytės, ar šie džinsai dydį attitinka, o gal kuri turite 4-6 ar 6-7m. ir galit išmatuot? Laukiu AŽ
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ma9 @ 2013 12 04, 18:00)
Mamytės, ar šie džinsai dydį attitinka, o gal kuri turite 4-6 ar 6-7m. ir galit išmatuot? Laukiu AŽ
user posted image

labai jau maža foto lens.gif biggrin.gif aš tokius iš mažiukų skyriaus pirkau, kam įdomu, galėsiu išmatuot 92 d. http://www.hm.com/gb...article=20294-A
Atsakyti
Man gaila, kad nebeilgai bedevesim maziuku skyriaus rubus, nes isaugom. Man tu didesniu vaiku rubeliai nelabai patinka - baisiai primarginti. Na, galima kazka atsirinkti... Bet is maziuku skyriaus noriu beveik visko, ka akys mato.
Galetu jie ir didesniems tokius grazius rubus siuti ax.gif
Pasiguodziau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 12 04, 23:46)
Man gaila, kad nebeilgai bedevesim maziuku skyriaus rubus, nes isaugom. Man tu didesniu vaiku rubeliai nelabai patinka - baisiai primarginti. Na, galima kazka atsirinkti... Bet is maziuku skyriaus noriu beveik visko, ka akys mato.
Galetu jie ir didesniems tokius grazius rubus siuti ax.gif
Pasiguodziau verysad.gif

o tai kokio ūgio jūsų mažiukas, kad jau tuoj išaugsit mažių skyrių? mano dvimetis dar nemažai ką nešioja 86 dydžio, nors pats kažkur 95 cm yra, tai mažių skyriaus aš dar nenurašau biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, nezinau, pas mus vaiku centre, kur sveriam, taip ir nepamatuoja, kai nueinu. Tik antra menesi pamatavo ugi, too busy jie istisai doh.gif
Nesiojam is maziuku skyriaus dar, bet va, per sale'a nenusipirksi jau kitai ziemai (siuo metu uztektinai turim, dar ir per daug) tikriausiai bus mazi, o akys raibsta nuo grozybiu. ax.gif Nors jeigu sakot, kad ir su 95 cm ugiu tinka, puiku. thumbup.gif
Atsakyti
mano triju su puse metu mergina dar nesioja 12-18 men. megzta liemene ir 1.5-2 m. trikotazini svarkeli lotuliukas.gif mazajam 11 men ir tik pries pora dienu tepradejau vilkti 6-9 men. bodziukus, sio dydzio kelnes ir megztukai dar gerokai per dideli biggrin.gif
taip kad nepraraskit vilties biggrin.gif
Atsakyti