Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(vilvet @ 2013 10 28, 14:32)
mes vakar prie zaliu crocsu nusipirkom va tokia striukyte ax.gif

user posted image
Papildyta:

as vakar ciupinejau tokia striuke, na ji tokia neperslampama ir nuo vejo, bet ar ziema per salcius tiktu nezinau, nesaltai slapiai ziemai nebent (man pasirode taip)

Žiūrėjome tokią kaip Jūsų tik mėlyna, bet rudeniui išsirinko tokią haki spalvos (man kiek "diedišką", bet sūnui patiko). Žiūrėsim dar ką čia žiemai nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
Laba,

gal kuri pirkot tokią striukytę? Ar ji nėra labai plati? Šiaip verta dėmesio ar ne? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kai gausim, parasysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 11 05, 21:49)
Laba,

gal kuri pirkot tokią striukytę? Ar ji nėra labai plati? Šiaip verta dėmesio ar ne? biggrin.gif

user posted image

jei ji yra Vilniaus akropolyje, as galeciau paziureti, juk nesunku ax.gif koks dydis domina, galesiu su metru ismatuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 11 09, 10:47)
jei ji yra Vilniaus akropolyje, as galeciau paziureti, juk nesunku  ax.gif  koks dydis domina, galesiu su metru ismatuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ai nesivarginkit, bet vistiek ačiū už geranoriškumą 4u.gif thumbup.gif kažkaip suabejojau ir nepirkau, nors kana su 50% off buvo labai viliojanti...
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 11 09, 10:52)
Ai nesivarginkit, bet vistiek ačiū už geranoriškumą 4u.gif  thumbup.gif  kažkaip suabejojau ir nepirkau, nors kana su 50% off buvo labai viliojanti...

nera uz 4u.gif juk nesunku mirksiukas.gif jei kada reikia tai galiu laisvai paziureti ka reikia wink.gif
Atsakyti
Gal kas tokią sakėte POLO suknytę? kažin kaip dydis?
http://www.hm.com/gb...article=18388-C
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2013 11 10, 09:27)
Gal kas tokią sakėte POLO suknytę? kažin kaip dydis?
http://www.hm.com/gb...article=18388-C

As irgi ja nusiziurejusi,reiks uzsukt i hm gal bus pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2013 11 10, 15:19)
As irgi ja nusiziurejusi,reiks uzsukt i hm gal bus pas mus smile.gif

hm.com pasirinkite lietuva ir matysite ir kainas ir visas prekytes kurios yra pas mus parduotuvei 4u.gif
Atsakyti
Ar skėčių su angry birds yra pas mus? Ar aš tik nerandu jų mūsų H&M akropoly? ax.gif
Atsakyti
Man asmeniskai, tai HM kokybe nelabai patinka, bet kaip uz tokias kainas tai kasdienai kieme ar pas senelius gerai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2013 11 14, 12:17)
Man asmeniskai, tai HM kokybe nelabai patinka, bet kaip uz tokias kainas tai kasdienai  kieme ar pas senelius gerai smile.gif)

Na mums tai ir į darželį puikiai tinka biggrin.gif Mes nemažai rūbelių turim, tai kokybė sakyčiau tikrai nebloga... Turim ir Gymboree ir Crazy8, tai jų realios kainos (be nuolaidų) tikrai neatitinka kokybės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 14 lapkričio 2013 - 13:01